Regisztráció Blogot indítok
Adatok
beregvaros

6 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az oldal segít megérteni, mi is a Helium HNT hálózat.  Tapasztalatokat, ajánlásokat és információkat osztok meg a hardverrel, a hotspotokkal és az antennákkal kapcsolatban. Ez nem egy hivatalos Helium, Nebra, Bobcat, RAK vagy Syncrob.it oldal! Ez az oldal az általam megtapasztalt infókat írja…..
Sziasztok! A mai tippemmel jelentkezem, de előtte azért pár mondat a VB-selejtezőkről. Jól látszott két dolog. Az egyik, hogy ahogy letértem a 2-3 meccs és 3,5-es szorzó alatti szabályról, egyből bukta lett.Összességében azt mondom nem voltak rosszak a tippek, de a mennyiség miatt egy-egy…..
Sziasztok! A mai napra nem találtam nekem tetsző és elegendő meccset. Ezért összevontam a következő nappal. Lássuk a kínálatot. Hangsúlyozom, még nem döntöttem, melyik meccs lesz benne is a szelvényben, de ezek közül válogatok majd:   Lettország - Magyarország Úgy gondolom a lettek a…..
Sziasztok! Ezen túl röviden közzéteszem a megjátszott szelvényeimet és kereskedéseimet. A szelvények közül mindig a legközelebb "harcba indulók" is felkerülnek majd. Azt előre leszögezem, hogy nem vagyok tökéletes, és a saját szabályaimat sem tartom be néha, de úgy gondolom a Ti szemszögetekből…..
A legelejére az az igen elcsépelt mondat illik, hogy mindenki annyival játsszon, ami még nem "fáj" neki. Én úgy csinálom, hogy felteszek egy X összeget, ami úgy érzem belefér, és erre az összegre befektetésként tekintek. Ergo nem veszem ki, nem rakok be még pénzt, amolyan ez van, ebből kell kijönni.…..
   Gondolom az neked is kézenfekvő, hogy lehet hasraütés alapján kiválasztani egy meccset, téteket rakni, izgulni és a végén ... Nos, hosszú távon veszíteni, ez biztos. Arra jöttem rá, hogy megfelelő stratégia és szabályrendszer nélkül, valahogy az istennek sem tudok tartósan nyerni. De mielőtt…..
   Már sok-sok éve foglalkozom sportfogadással, néha több, néha kevesebb sikerrel. A régi szép időkben még csak volt egy adott meccs, tippeltünk és nyertünk (vagy nem). Aztán sok minden változott, bővebb lett a kínálat, egy eseményen belül egyre több mindenre lehetett fogadni, és az emberben…..
Megmondóembernek lenni jó! Pláne akkor, ha liberális az ember, mert így ugye rendre figyelmen kívül lehet hagyni az igazságot. Továbbá a liberális mindenhez ért, mindent mindent lát, és természetesen mindenről van mértékadó véleménye is. Az örökké szivárványszínű…..