Regisztráció Blogot indítok
Adatok
~Sunshine

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez a film egy furcsa, egyeseknek talán nehezen megérthető dolgot mutat be, méghozzá egy fiú testvérpár szerelmét! Kifejezett története nincs, csak maga az, hogy egy testvérpár is tud ennyire szoros szerelmi kapcsolatot ápolni. Maga a rokoni kapcsolat tényleg fura, de csak…..
~Sunshine 2013.05.04 12:30:01
@tucat: Uppsz, kimaradt, hogy ez neked lett volna válasz, de sebaj, megtalálod :D
~Sunshine 2013.05.04 22:19:49
@tucat: Így, hogy rámutattál arra a mondatra, már könnyes a szemem, úgy nevetek. :D Egyébként tényleg nem marad le senki rólam, de csak olyan értelemben, hogy mindig más osztálytársam vállára borulok oda bőgni, ha szomorú történetet olvasok. :D Azt akartam egyébként kifejezni, hogy nincs miről lemaradni, de nem sikerült :D Olyan vagyok, mint a Lúzer SC-ből Howie: "a nap bánt, a z emberek rosszak, fúúúj társadalom!" :D És már párszor gondolkodtam rajta, hogy skizofrén lehetek, mert másfelől védek mindenkit, aki orvosilag beteg, fogyatékos, vagy személyileg nyomi, csak egy hang lebeszélt róla. :)

A női érzékenységről csak annyit, hogy a vallás bárki egyedi véleményét kivághatja az ablakon egy szempillantás alatt. A családom egyik fele nagyon vallásos, mégsem hallottam soha semmit, amivel a véleményemet befolyásolták volna, sem pozitív, sem negatív irányba, így a nézeteim teljesen maguktól döntöttek úgy, hogy márpedig én nem fogok senkit elítélni, csak azokat, akik önszántukból tajparasztok. :) Ennyi hatása tud lenni annak, ha valaki megmondja, mi helyes és mi nem.

Sok jót mindenkinek :D (Ehh, úgy látszik, vagy tényleg skizofrén leszek, vagy nem vagyok mégsem antiszoc... De annyi biztos, hogy hivatalosan is nevezhetnek pszichopatának, ugyanis a 13 pontból 3 jellemző rám azok közül, amiknek teljesnek kell lenniük ehhez.)
Először is bocsánat a hosszas hallgatásért, de tényleg felemészti/felemésztette minden időmet és energiámat a munka. Amikor szabadnapos voltam akkor meg örültem, hogy pihenhetek, vagy épp csavarogni voltam, esetleg shoppingolni a városban szóval az írásra már egy jó ideje nem…..