Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bence_

1843 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Első, teszt jellegű gameplay videó. More coming soon. Super Hexagon is a minimal action game by Terry Cavanagh, with music by Chipzel. Eszköz: iPhone 5Letöltés: https://itunes.apple.com/hu/app/super-hexagon/id549027629?mt=8..
Az élő közvetítés megtekintéséhez kattints ide: http://tevemost.info ..
Bár a fesztiválszezon már hetek óta zajlik, a nyári ereszd el a hajamnak még koránt sincs vége, hiszen a Sziget Fesztivál csak a jövő héten veszi kezdetét. Talán sokan már igencsak tapasztaltnak érzik magukat a fesztiválok tekintetében, mégis érdemes odafigyelni néhány…..
Világbajnok lett a magyar férfi vízilabda-válogatott, amely a Barcelonában zajló vizes vb-n a szombat esti döntőben 8-7-re nyert Montenegró ellen. Fotó: MTI / Kovács Anikó Benedek Tibor együttese fantasztikusan kezdett, a második negyed elején már 3-0-ra vezetett, de a rivális nem…..
Ashton Kutcher (Azok a 70-es évek - show, Két pasi - meg egy kicsi) volt a vendége a The Verge e heti showjának. A téma a Steve Jobs film. Joshua Topolsky (műsorvezető - a szerk.) challenges him on his decision and performance. The two also talk about Kutcher's other life, as…..
A napokban előfordult, hogy az Etarget hirdetési rendszerét használó weboldalakon, blogokon csak hűlt helye volt látható hirdetéseknek. Alább olvasható ennek az oka: Tisztelt ... Bence! [...] megértését kérem. Kisebb kiesésünk volt szerverkarbantartás miatt, de már működnie…..
Nem itt, hanem a Cink.hu-n: Ezért ne nézd meg az új Farkas-filmet. Embargó miatt éjfélig nem írhatnak a filmről azok az újságírók/bloggerek/akárkik, akik már látták a filmet premier előtt, de sebaj Klág Dávidot ez nem érdekli, legfeljebb nem hívják meg legközelebb. Vagy…..
Bár már mindenki látta a szerdán érkezett előzetest, de nem maradhat ki. ..
Miért nem lehet lőni a fegyverekkel az iOS-re nemrég megjelent Deus Ex: The Fall játékban? Akkor jelentkezik ez a probléma, amikor feltört (jailbreakelt) eszközzel próbálsz játszani. Ez lenne a "védelem" a warez példányok ellen. Mindegy, hogy a játékot megvetted, avagy sem, maga a…..
A Hemlis egy szupertitkosított üzenetküldő alkalmazás lesz kifejezetten mobilkészülékekre. Az okostelefonra készülő alkalmazás célja, hogy a lehető legerősebb titkosítást kapják meg üzeneteink, így azokat képtelenség legyen megfigyelni. A Mega alapítója, Kim Dotcom is…..
Bekapcsolta a HD minőségű hangátvitelt a Telekom. A HVG.hu kipróbálta és a 3G/4G hálózaton telefonáló okosmobilosok érezhetően teljesen másféle hangot hallanak, mint eddig. Semmit nem kell hozzá aktiválni, mindenki hallhatja, akinek erre alkalmas mobilja van. Sikeres budapesti…..
5/2, nem túl jó arány. Videó leírása: Kíváncsiak voltunk, hogy kiszolgálnak-e egy 14 éves lányt a trafikokban. Ötből kettőben simán kapott cigit. A többi helyen nem járt sikerrel. Az új szabályozás szerint azonban be sem léphetett volna a trafikokba. ..
Ár: 4.49 EUR, méret: 231.6 MB. iPhone/iPad kompatibilis. Letöltés. Én kihagyom ~1300 forintért, de aki nálam jobban szereti a rally műfaját, annak megérheti az árát. We're bringing that classic Colin McRae Rally experience to a new generation of gamers and devices with the release…..
Ez az a játék, ami miatt vennék valamilyen következő generációs konzolt. Rég volt olyan, hogy a megjelenés napján végigjátszottam egy játékot, de a Mirror's Edge első része ilyen volt. Official announcement teaser for the new Mirror's Edge game for Playstation 4, Xbox One and…..
http://dribbble.com/shots/1129680-iOS6-RIP..
Beverte a jég a ceglédi Tesco tetejét. 2013.06.22., 22 óra körül. Forrás: Facebook (eredeti videó itt és itt)...
Június 12-én Uj Péter volt a vendég a Café Csoport Tízórai Történetek sorozatában. Az Index.hu korábbi és a 444.hu jelenlegi főszerkesztője a cég munkatársaival és partnereivel beszélgetett a médiapiac jelenlegi helyzetéről, a 444-ről, és egy új médium elindításával…..
Amerikai bemutató augusztus közepén, a hazai megjelenés még nem tisztázott. ..
http://www.theverge.com/2013/6/20/4448182/facebook..
Fürdőruhát viselő nő és férfi sétál a Balaton partján, a siófoki Aranyparton 2013. június 19-én. MTI Fotó: Máthé Zoltán (via 444.hu)..
I watched Fast and Furious 6… Oh my God, lost my breath. Great movie. I wanna see it again and again and again. Pretty crazy! The Rock is awesome. The Rock you rock! (tumblr) Értékelés: ★★★★★ ..
0 óra 28 perckor akkorát rengett a föld Dél-Pest megyében, Cegléd közelében (és valószínűleg az egész országban), hogy az ágyban fekve a laptop kilengett a hasamon, hirtelen elvesztettem hol tartok az olvasásban, az ágy alattam pedig elkezdett úgy inogni, mintha valaki rángatná.…..
Éjjel-Nappal Budapest minden hétköznap az esti Fókusz után! ..
The first biopic of Apple founder Steve Jobs. Starring Justin Long, Jorge Garcia, James Urbaniak and Michaela Watkins. Megnézem...