Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jones4

19 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
All about sport Felhívás! 2014.03.16 11:08:59
Sziasztok a blog nem szűnt meg, de sajnos olyan program jött közbe amivel nem számoltam és teljesen kitölti az időmet. Augusztusban újra jövök. Talán így jobb is lesz, mert egy teljes szezonon keresztül tudom majd megmutatni a stratégiám, tippjeim. Mindenkinek köszönöm aki olvasta!…..
All about sport Második nap! 2014.03.06 21:01:40
3-1-es első nap után bizakodóan vágok neki a második napnak. Az eredményeket majd mindig a blog végén olvashatjátok, bajnokságokra szedve. Na de nem is rizsálok többet jöjjön a következő nap tippjei.  NHL:  Sabres +1,5 @ 1,71  Az ilyen szerintem ajándék. Persze simán benne…..
All about sport Első meccsek! 2014.03.05 20:03:58
Mivel elsősorban az interneten fogadóknak szól, ezért a hétköznapi tippjeimet este fogom kiírni 19-20 óra körül. Hétvégén a tippmixeseknek kedvezek, mert már délelőtt próbálom majd kiírni a tippjeimet, hogy aki meg akarja rakni, még le tudjon szaladni a lottózóba. Nézzük is…..
All about sport Bemutatkozás 2014.03.04 15:31:33
Kinek nem inge, ne vegye magára. Mint ahogy tegnap már bevezettem, kisebb változás fog bekövetkezni a blog életében. Kicsit új vizekre fogok evezni. Az új téma pedig nem más mint a sportfogadás. Sokat tűnődtem azon, hogy miért van az, hogy kismillió facebookos lájkolgatós kis…..
All about sport Arculatváltás! 2014.03.03 17:34:06
Elkezdtem írni az ígéretemhez híven az NBA power rankingot, majd rájöttem, hogy akit tényleg érdekel a téma, az még három helyen megtalálja magyar nyelven. Gondolkoztam, hogy csapatonként írok elemzéseket, de számtalan csapatokra bontó blog van, az adott szurkolónak újat úgy sem…..
All about sport Várva várva! 2014.03.02 09:41:14
Elnézést kérek mindenkitől, de idő hiányában a héten nem sikerült újabb bejegyzést írni és sajnos ez most már tendencia lesz, hogy egyre kevesebb cikk lesz, olvasottság hiányában. Jelezem nem szűnt meg az oldal csak előre szólok, hogy a régi 3-as átlagot most már lecsökkentem…..
Mint mindennek ennek a sorozatnak is elérkezett az utolsó része, hangsúlyozom nem a blognak :) csak ennek a résznek. Mivel a várakozással ellentétben ez a rész sem hozta meg az igazi áttörést, mindössze pár ember olvasta a cikkeket, nagy meglepetésre Bundesligásat a legtöbben,…..
Igaz még javában tart a szezon és ezeket a díjakat csak év végén szokták kiosztani eljátszok a gondolattal, mi lenne ha ma lenne vége az NBA-nek.  1. MVP Először is kik jöhetnek szóba? Ugye az MVP díjat mindig azt kapja akinek a csapata a legjobb mérleggel végez, magyarul a…..
Az Egyesült Államokban nagy rajongásnak örvend az All-Star gála, szinte a második legnagyobb 1 napos sporteseménynek számít a Superbowl utána a tengerentúlon. Az ideit is több mint 8 millióan megnézték. Ennek ellenére Európában az igazi hardcore fanokat teljesen hidegen hagyják.…..
All about sport Seria A best xi 2014.02.17 22:19:36
A Bundesliga és a LaLiga best XI után itt a a Seria A legjobb tizenegy játékosa. Ne feledjétek csak szubjektívan!  Kapus:  1. Handanovic - Inter 2. Rafael - Verona 3. Consigli - Atalanta  Nem volt könnyű dolgom, habár Handanovicon nem kellett sokat gondolkoznom. Aki ismert a Calcio…..
All about sport La liga Best XI. 2014.02.14 13:17:38
A Bundesliga legjobb 11-e után itt a következő cikk, a spanyol bajnokság legjobb tizenegyéről. Gondoltam gyorsan letudom, mert szerintem mind közül ez a legegyszerűbb. Hamarosan az olasz is jön, nem felejtettem el, de gondoltam letudom az egyszerűbbet. Lássuk:  Kapus:  1. Courtois -…..
Nem tudom, hogy Joseph Minala mit gondolt akkor, amikor azt mondta, hogy igazából 1996. augusztus 16.-án született. Akkor került nehéz helyzetbe, amikor meghívót kapott az első csapatnak a keretébe. Ezután több kép is felkerült róla az internetre, melyen bebizonyítható, hogy bizony…..
All about sport Bundesliga Best XI. 2014.02.12 14:49:13
Miután kiveséztem a csapatok jelenlegi helyezéseit, most úgy fair ha a játékosok jönnek, bár nem mind, hanem csak a legjobbak. Ebben a cikkben leírom az általam legjobbnak gondolt kezdő 11-et egy adott bajnokságban, plusz adok alternatívákat is. Hol 1-et, hol 2-őt. A felállás, egy…..
Az idei szezonban sem a sokak által gondolt Woodson se Brown nem lett az első áldozat. Helyette lett Mo Cheeks A Detroit Pistont ex head coach-ja. Sok Pistons fannak a következő kérdés jut eszébe: Dumars miért nem? Ugye Dumars az a GM(tegnap már megtanultuk mi az) aki Wade, Melo, Bosh…..
Megtörtént az első GM azaz általános igazgató lapátra tétele az NBA-ben tehát, a profi Észak-Amerikai kosár ligában. Az első áldozat Chris Grant lett, akinek a helyét David Griffin vette át. Dan Gilbertnek(csapat tulajdonos) valakit hibáztatnia kellett az évek óta tartó rossz…..
Elérkeztem a top bajnokságok kisebb értékelőinek a végéhez, de ne bánkódjon senki találtam témát a következő napokra is, ott jobban majd előjön a szubjektivitás, viszont a következő blogsorozat csak a jövőhéttől érkezik. Addig is még itt van a PL-ből a középmezőny…..
Végre elérkezett a világ legerősebb(?), de biztosan legpénzesebb futball bajnokságának 24. forduló utáni értékelése. Nem is akarom tovább szaporítani a szót/rabolni feleslegesen az időtöket. El is kezdem. Annyit zárójelben még megjegyzek, hogy amikor elkezdtem írni a…..
Ismét elérkezett a következő bajnokság amit görcső alá veszek. Felkészülnek az angolok, de addig is copa espanol azaz a spanyol bajnokság.  1. Barcelona 54 pont.  Múlt: A csapat két hónapja nem kapott ki, az eddigi bajnokságban is csak egyszer maradtak alul, a Bilbaotól…..
Igaz, hogy már túl vagyunk a szezon idusán, de a java még hátra van, sőt mostantól lesz igazából izgalmas. Szokásos kérdéseim mellett fogok végigmenni a német csapatokon a teljesség igénye nélkül, kicsit variáltam rajta, mert rövidíteni fogok és bekerül egy új kérdés,…..
All about sport Seria A értékelő 2014.01.27 18:26:25
Igaz, hogy még nincs vége az átigazolási szezonnak, de már nyakunkon a deadline és nem gondolom, hogy nagyobb volumenű átigazolás történik még. Kezdjük is az értékelést az olasz csapatokkal a teljesség igénye nélkül.  1. Juventus. 56 pont.  Mi történt: Olaszország…..