Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kiss.brigi

13 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elképesztően szomorú vagyok azóta, hogy szerda este a Corvinus nagyelőadójában Gundel Takács Gábor felolvasta a magyar olimpiai pályázat visszavonásáról szóló hírt. Éppen túl voltunk az első olimpiáról szóló érdemi vitán Fürjes Balázs kormánybiztos és Fekete-Győr András, a népszavazást kezdeményező…..
Szeretném-e, ha magyarországi hozzájárulás nélkül kötelező jelleggel bárkit betelepíthessenek az országba? Kollégáimhoz hasonlóan (itt, itt, itt, és itt mondtunk eddig véleményt a kérdésben) erre az én válaszom is az: naná, hogy nem. Egy éve már megírtam, hogy…..
Nyolc arannyal, három ezüsttel és négy bronzzal az éremtáblázat 12. helyén zárta Magyarország a riói olimpiát. A nyolc aranyból hetet női sportolók szereztek, ami példátlan a magyar sporttörténelemben. Az is csak egyszer fordult eddig elő (2004-ben), hogy a magyar aranyak többségét nők szerezték.…..
Elég furcsán értelmezi a véleménynyilvánítás szabadságát a „Simon Tibor polgármesterjelölt” és a „Fidesz-Kelet Nógrád” Facebook-oldalakat kezelő admin: nem csak a büntetőjogi tényállást kimerítő, esetleg durván sértő vagy spam-szerű hozzászólások, hanem már egy vicces videó megosztása vagy egy…..
kiss.brigi 2016.02.06 23:14:05
@mirhó: Egyrészt szerintem az is visszás, hogy egy-egy médium bizonyos témakörben nem engedni a kommentelést.

Másrészt a posztban szereplő esetben nem magán-médiumokról beszélünk, hanem pártok és politikusok Facebook-oldaláról. És nem anyázós, rágalmazós kommentekről, hanem teljesen ártalmatlan hozzászólásokról, amelyeket csak azért töröltek, mert nem illettek bele abba a képbe, amit az admin látni akart.
A Mandiner bloggerei az előző évekhez hasonlóan (2008/1; 2008/2; 2008/3; 2010; 2011; 2012; 2013; 2014) ismét összefoglalták, mit szerettek 2015-ben úgy igazán. Irodalom, zene, képzőművészet, film, utazás és ivás. Kulturális és élménymorzsák Oravecz Imrétől Houellebecq-ig, ifj. Vidnyánszky Attilától…..
kiss.brigi 2016.01.15 07:44:52
@marko11: Említeni lehet, hogy csak ő említi, de látni szerintem láttuk többen is. Én is. Nóra pedig valóban tűpontos a filmmel kapcsolatban.
„Szélsőségesen tömegközlekedés-orientált” a Budapest 2030-ig szóló fejlesztési koncepcióját tartalmazó Balázs Mór Terv, ezért azon módosítani kell – jelentette be Tarlós István főpolgármester a legutóbbi „Budapestinfón”. Egy európai főváros vezetője 2015-ben…..
Fogadjunk be mindenkit, aki menedékre szorul, majd osszuk szét „igazságosan” őket a tagállamok között – nagyjából ez az az álláspont, amit egyre több uniós, főleg nyugat-európai ország vezetője kezd magáévá tenni. Ez az úgynevezett kvótarendszer, mely mellett leginkább a…..
Orbán Viktor szerint „viccelődésre csábító” az a kérdés: kíván-e tenni valamit a kormány annak érdekében, hogy a nem heteroszexuális párok is félelem nélkül foghassák meg egymás kezét az utcán. Hát... elég furcsa humorérzéke van a miniszterelnöknek. Az Index a…..
Pártok ifjúsági szervezeteinek rendezett kerekasztal-beszélgetést szerdán este a Liberális Fiatalok Egyesülete (LiFE) a Gödörben. A rendezvényen a DK ifistáit, az Ifjú Demokratákat kivéve minden jelentős, illetve kevésbé jelentős párt ifjúsági szervezete képviseltette magát:…..
Megint nem múlt el balhé nélkül a Budapest Pride, pedig a tavalyi rendezvény után azt várhatta az ember, hogy idén még kevesebb olyan szerencsétlen lesz, aki jobb dolga híján mocskos buzizással üti el ezt a napsütéses szombat délutánt, és akkor talán jövőre már kordonokra sem…..
Nagy rajongói vagyunk a különböző pártos ereklyéknek, szépen gyűlnek évek óta a Mandiner szerkesztőségében. Ritkák azonban azok a repicuccok, amik túlmutatnak a hagyományos pártlogós toll-hűtőmágnes tengelyen. Nógrád megye 1. választókerületében, Salgótarjánban és…..
Három nap eltéréssel tartott lakossági fórumot a győri Bartók Béla Megyei Művelődési Központban az MSZP (Összefogás/Kormányváltás/stb.) és a Jobbik. A képek alapján jelentős, konkrétan több évtizedes eltérés mutatkozik a résztvevők átlagéletkorában, a Jobbik javára.…..
Elképesztő helyzetet hozott össze a Magyar Sí Szövetség így néhány nappal a Szocsiban rendezendő téli olimpia előtt, amikor eldöntötte, melyik női sífutónk indulhat a játékokon (Magyarország egy kvótát szerzett a sportágban). Képességeit tekintve jelenleg Magyarország…..
Régen kavart akkora vihart bármilyen alkotás, mint az elmúlt néhány napban az Alföldi Róbert rendezte István, a király. Az, hogy viták lesznek körülötte, már akkor borítékolható volt, amikor kiderült: a Szörényi Levente-Bródy János szerzőpáros Alföldire bízza a kultikussá…..