Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Cadillo

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ne menjenek tovább, megvan a hét hülyéje, aktuális barma az Istennek: a volvós nő ezt most tényleg megérdemelte, sőt, óriási szerencséje volt, hogy nem ölt meg néhány motorost. A 400 tagú konvoj rendőrségi engedéllyel haladt North Myrtle Beach irányába, ahol a helyi drag…..
Cadillo 2013.04.18 09:13:11
Foglaljuk már össze akkor az elképzeléseket.

1.) Miért nem mentek a motorosok egy sávban és engedték el a többieket? - Mert engedéllyel és felvezetéssel le volt foglalva számukra az út egy adott szakasza (miért nincs több autós a videón??)

2.) S mi lett volna akkor ha mondjuk nincs engedély? Tényleg végig kéne várnom amíg elpiknikeznek az út közepén?

3.) A segítségnyújtás megint függ az engedélytől és rendőri felvezetéstől, hiszen lehetnek olyan motorosok akik rádión tartották egymás között a kapcsolatot, így a felvezető rendőrök intézkedhettek méghozzá gyorsabban mint egy civil, persze csak ha voltak. Ha nem voltak akkor bunkóság volt otthagyni, igaz szerintem a vezető stilusából lazán kiolvasnám, hogy akár a lezárt útra szabálytalanul ráhajtott.

*) Ezt mindig meg szerettem volna kérdezni. Adott a következő szituáció. Kocsival parkólóból akarok kihajtani egy felsőbb rendű útra, megállok mert elsőbbség adásom van. Jobbról nyerges vontató, aki még távol van, de mivel a helyemre akar fordulni ezért lassít és indexel, én szemét mód, hogy lendületből befordulhasson gázt adok és ráfordulok az utra. Ilyenkor van-e joga, illetve kötelessége-e mondjuk a nyerges mögött jövő motorosnak jobbról kikerülve a nyergest és tartva az engedélyezett sebbességet kikerülni? Én leszek-e a hibás hogy elé hajtottam?

Én még soha sem láttam normális motorost. Hogy miért? Mert ők beolvadnak számomra a forgalomba, rájuk nem kell fokozottan figyelni, mint azokra akik jobbról ballról viszik a tükröt és hobbijuk, hogy rugdossák a kocsim oldalát. Rengeteg videó van a neten, ahol random csak eldobják a motort maguk alól (pedig sehol semmi, esetleg szembeforgalom - igaz itt jegyezném meg, hogy volt autós aki a szembejövő busz miatt árokba hajtott - de őt védi a kaszni) a mikor meg arra hivatkoznak, hogy hát nagyteljesítmény és nekik nem kötelességük tudni azt megtartani, mert inkább az autósók figyeljenek jobban röhej.