Regisztráció Blogot indítok
Adatok
HugóBoss

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Le merném fogadni, hogy a címet olvasva mindenki arra gondolt, ez már megint valami nemzetközi dolog az USA-ban, esetleg a Távol-Keleten, de semmiképp sem itthon, Magyarországon. Nos, soha nem volt még ilyen jó hírünk, mivel az első Hamburger Nap 2013. június 21-23. között kerül…..
HugóBoss 2013.05.27 09:17:06
Budapest agglomerációjának egyik legnagyobb rejtélye, hogy mit keres egy kaliforniai chef Diósdon, aki ráadásul a stílusát is messze földről hozta. A Johnny's Bistro sok meglepetést tartogatott nekünk, fővárosiaknak mindenképp - exkluzív beszámoló csak először, csak…..
Vasárnap dél van, mit ebédeljünk? Rendeljünk hamburgert! A New York név amúgy is közkedvelt, úgyhogy most egy újabb, házhozszállítós egységből választottam ebédet. A rendelés olyan ötven perc múlva meg is érkezett, ahogyan azt ígérték, a már jól ismert dobozokban.…..
 ..
HugóBoss 2013.05.14 08:17:35
@wmiki:
Batman és Vasember nem hasonlítanak egymásra.

BUSTED
Csodálatos sorokat fedeztünk ma fel az MTI szokásos, mozgóképes seregszemlékkel és egyéb szintagmaszörnyekkel turbózott, hiperizgalmas hírfolyamában: ByeAlex a közszolgálati szócsövön keresztül hazugozta le a Lángoló Gitárokat. Íme a kedden 14:54-kor lehozott,…..
HugóBoss 2013.05.07 17:45:21
@Miguel: Igen, egészen valószínű, hogy a tízezres tömeg elkésett az első percekről.