Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Béking

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az egyik legnagyobb baj az, hogy a témáról folytatott vitákban sokszor az érzelmek, és nem az érvek dominálnak, így az érdemi diskurzus gyakran elsikkad, a végletekben gondolkodók a kritikus hozzászólót azonnal valamelyik "lobbi" tagjai közé lökik. A következőkben…..
Etus néni és családja 1992 augusztusában érkezett Magyarországra az akkori Jugoszláviából. Háború volt, férjével és kislányával nem nagyon maradt más választása. Felnőtt gyermekei Szabadkán és környékén maradtak, nekik akkorra már saját családjuk volt, nem akartak elköltözni. Azóta sajnos a…..
Az analóg ( vinyl ) hanglemez utóbbi években tapasztalt Nagy Visszatérése sokunkban – bennem is - keltettek új reményeket, a mi , bakelit lemezen felnőtt korosztályunkban hagyományosan meglévő, analóg lemezjátszással kapcsolatos romantikus érzéseink mellé. Mert az analóg lemezjátszás nem csak…..
Kábelt tesztelni nem túl nagy élmény, még akkor sem, ha a rendszerben hallható hatása egyértelmű hangminőség javulás. Közellenség Régi és elég olcsó poén azon lovagolni, hogy a kábelek - főként a hálózati kábel - egyetlen feladata, hogy áramot szállítson a…..
Ezer éve tervezem, hogy megvizsgálok közelebbről egy legendásnak számító alkatrészt, megnézem, miért lett sikeres, milyen változások történtek vele az idők során, és hol tart most. Nem könnyű egyébként egy ilyen írást összehozni, már csak azért sem, mert a google-nek is…..