Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ferenc Ignác

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ercsire érkezve a főutak mentén büszke táblák hirdetik: "báró Eötvös József városa". Aki azonban báró Eötvös József sírjához igyekezne, jobb ha felkészül a legrosszabbra.   - írja Szávoszt-Vass Dániel a Dunai-Szigetek blogon, és utána egy csomó fényképpel mutatja…..
Ferenc Ignác 2013.11.28 20:45:41
@Avatar: Eu-s pályázatok, Fidesz, mint kormányzó párt??!! Ne csak Felcsut-ot fejlesszék, hanem Ercsit is!! Mire való a Fideszes önkormányzat, saját pártjuknál sem tudnak lobbizni???
Az épület felújítása önmagában kidobott pénz lenne, mert egy hét múlva ugyanilyen állapotba kerülne!! Környezetmegóvással,fejlesztéssel, állandó őrzéssel, funkcióval, melyből adódóan napközben is élet folyna ott, úgy már megmaradna, nem prédának tekintenék az ottani emberek! Mindenki jó járna!!
„A nemzetpolitika aktuális kérdései címmel tart előadást Mesterházy Attila, a Magyar Szocialista Párt elnöke január 16-án, szerdán este 18 órától a kolozsvári Minerva-ház Cs. Gyímesi Éva termében. (Jókai /Napoca utca 16 szám). Az eseményre a Kós Károly Akadémia…..
Ferenc Ignác 2013.04.17 19:16:27
@Landauer Szilárd:Kedves Szilárd! Nagyon tisztán látod a magyar helyzetet és nagyon jól fogalmazod meg a lényeget és a végkövetkeztetést is!! Csak a Vak és a buta ember nem látja - és akik nem akarják látni, - hogy hová vezet az e-fajta viselkedés, fekélyektől bűzlő magyarság tudat!! Tévúton járunk és amit leírtál, mindenben igazad van!! Régen olvastam ilyen tisztán látó, egyszerűen és nagyszerűen megfogalmazott írást!!Ha ez így folytatódik tovább, ez a teljes társadalmi felbomláshoz vezet, a nép java elhagyja az országot, marad az öreg, a szegény, a nyomorék és a mellét veregető semmirekellő, másokkal örökké acsarkodó, dolgozni lusta, értéket előállítani képtelen büszke magyarkodó Un.igazmagyar, aki csontra lelakja és föléli azt amit eddig megteremtettünk nagy nehezen tele lemondásokkal és küszködéssel! 61 éve élek itt, ide születtem, de amit Te leírtál tökéletes látlelete és kórképe szeretett hazánknak!!! Nem találtam írásodban semmi rosszindulatot, csupán keserű valóságot és tapasztalaton alapuló tényeket!! Sajnálom, hogy egyet kell értenem Veled ebben, bárcsak tévednénk mindketten!! Fájdalmas, de ez a valóság!