Regisztráció Blogot indítok
Adatok
imperial baits

21 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gabulya Tamás is belépett a húszon túliak társaságába.A történet röviden az Ő elmondása alapján: Csapatunk március 17-től 21-ig töltött újabb felejthetetlen napokat a csodás merenyei tó partján. Az előző napok enyhe időjárása után a meteorológia lehülést jósolt, ami be…..
Rekordfogások a Rainbow Lake-en. Gazdag Laci és Drahota Misi az Imperial Baits teszthorgásza 1 hete a híres Szivárvány tavon túráznak. Több 14-16 kg közötti hal után az elmúlt napokban már a 20-as határt is átlépték, mivel egy 23 kg-os tükrös után egy 20 kg-os tövest is…..
Április 19.-én szombaton nyílt nap a Carpmania horgászboltban, Pécsett, a Keszüi út 62. szám alatt. Bojligyúrás, termékbemutató az Imperial Baits teszthorgászaival!Minden termék 15 százalék kedvezménnyel!..
Igen elégedetten ébredt Csörgő Tamás Merenyén a 6/6-os helyen a hétfői napon. Rövidre szabott, 48 órás túráján ugyanis első éjszaka 7 db halat fogott, volt köztük 5, 8, 14 kg-os tükrös, 10-, 11 kg-os töves, és még egy 21,30-as tükrös is matracra került. Tamás elmondása…..
Vajon az elszántak milyen eredménnyel zárták az elmúlt éjszakát. Ennek kiderítésére indult útnak Regős György merenyei tógazda ma reggel. Elsőnek az 1/1-es helyet látogatta meg, majd az 5/5 felé vette az irányt. Sajnos mindkét helyen kapástalanul telt el az éjszaka, így…..
Éjszakai fagyok elmaradásának köszönhetően tartósnak tűnik a teljes kiolvadás Merenyén. Ennek hallatára újból útra kelt az Imperial Baits két horgásza, hogy folytassa a decemberben megkezdett extrém téli tesztelést.Drahota Misi 19,40-es fogását követően, Csörgő Tomi is…..
imperial baits Merenye befagyott 2007.12.20 16:21:01
Regős György tógazda elmondása szerint, tegnapra virradóra kb. 2cm-es vastagságban befagyott a merenyei tó. Az Imperial Baits tesztcsapata így felfüggeszteni kényszerül az egész decemberre tervezett túrát. Ha az időjárás engedei természetesen folytatódik a nem mindennapi extrém…..
imperial baits András hazatért 2007.12.18 12:01:57
A tegnapi napon Andrásnak haza kellett mennie, amit nem is bánt nagyon, mivel elég kemény volt az elmúlt pár nap számára. Főként az időjárás miatt... Az utolsó éjszaka eseménytelenül telt el a halak részéről. Talán a szélnek köszönhetően nem fagyott le a tó. Amennyiben…..
Tamás tegnapi vagyis 15-i távozása után Birki András egy maga folytatta a maratoni pecát. Elmúlt 24 óra eredménye: 3:40-kor maszatolós kapással de viszont a hideg ellenére virgoncan védekező 8 kg tükröst fogott, majd 5: 20-kor szintén maszatolós kapással egy 10 kg tövest, ami…..
Csörgő Tamás az Imperial Baits magyarországi frontembere is beszállt a nem mindennapi extrém pecába Merenyén. Röviden összefoglalta az eseményeket: December 14-én érkeztem Merenyére Andris barátom mellé, aki nagyon jó hírrel fogadott, hisz az éjszaka fogott egy 20,2 kilós…..
Birki András nem unatkozott....De mondja el Ő a történetet:"Hétfőn este megkezdtem a horgászatot. Enyhe idő volt gyenge északi széllel. Fekecs János barátom távozásakor jelezte, hogy szerinte be fog jönni nekem a meleg fronthatás. Amit egy erőteljes hidegfront hatás tol…..
imperial baits Folytatás 2007.12.08 21:28:00
December 7-dikén 20: 00-kor Misi a botján maszatolós kapással, olyan kilences forma jelentkezett, amit csónakból fárasztott és rövid idő alatt megszákolt. Az időjárásra való tekintettel ki sem hozta, mivel az előre jelzett eső megérkezett. Az eső a további horgászatot…..
imperial baits December 7. 2007.12.07 21:55:47
Az elmúlt nap estéjén Misi utat törve a jégen behordta horgait, aminek meglett az eredménye. Egyik botján egy 11 kiló körüli jelentkezett, amit szákolás után azonnal vissza is eresztett. Teszttársa János csak mára szánta el magát, hogy a jeget maga elött törve beküzdje horgait.…..
December 6.-ára virradó éjjel András arra ébredt, hogy csipognak a jelzői. Beleúszás gyanús volt a dolog, de hamar kiderült hogy a torlódó jég húzza zsinórjait...A jelzőket kikapcsolva aludni tért, azzal a tudattal, hogy majd reggel kiszedi elsodort szerelékeit.Igencsak…..
December 5.-re virradó éjszaka történései:Az erős északi szél a hideg ellenére nem engedte a tavat lefagyni. András is meglepődött amikor 2:20- kor visító kapással egy 14 kg-s töves jelentkezett, amit csónakból sikeresen szákolt majd azonnal még a csónakban mérlegelt és…..
Merenyén, ha az időjárás is engedi - , 1 hónapos hideg vízi teszthorgászaton vesz részt az Imperial Baits magyarországi tesztcsapata: Csörgő Tamás, Drahota Mihály, Fekecs János és Birki András  Túrájukról folyamatosan beszámolunk blogunkban:December 3.-án hétfőn, Birki…..
 17,9 kg..               Üdv mindenkinek!A nevem Sáfrány János, sajnos még nem sikerült 20+os pontyot fognom,de ami késik az nem múlik!2007-10-06-13-ig voltunk Laci barátommal Merenyén a régi 13-as helyen egy hetet,ami nagyon jól…..
imperial baits 2007.12.05 20:24:00
 2007. november 14.                     22,0 kg..                     Merenyén sikerült kifogni az 5/5 ös…..
2007. november 09           20,3 kg.                              Előző merenyei horgászatom során találkoztam Csörgő Tamással,…..
2007. október 30. 27,9 kg..                Drahota Misi és Fekecs Janiaz Imperial Baits teszthorgászai szombattól Ecséden horgásznak. Az elmúlt néhány napban több 10 feletti halat fotózhattak, a legnagyobb közülük 17,5 kg-ot…..