Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ádámvoltam

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tovább folytatódik a Magyar Oktatási Intézettel kapcsolatos eszmecsre. Dzsúúúsz lesz, azt megígérhetem.Sziasztok.Azért írok egy mailt, mert már majdnem egy éve a Magyar OktatásiIntézetnél dolgozok, és szeretnék helyretenni pár dolgot, melybe azálláskereső kisasszonyok és urak…..
Ádámvoltam 2013.04.17 12:48:08
Februárban egy hónapig dolgoztam a Blue Marketingnél. Eleinte engem is irodai munkával hülyítettek, aztán a próbanapon kiderült, hogy ez egy kicsit más...
Először is hülye játékokat kellett játszani, hogy "felébredjünk", a velem együtt érkező lány ekkor ment haza, mint kiderült ő járt jobban. Én maradtam, mert nem volt más lehetőségem, kellett a pénz.

Természetesen napi 10 órás volt a meló, színházjegyeket árultam. A csapatot agymosott, cigi- és energiaitalfüggő magukban beszélő idióták alkotják.
A munka lényege: olyan helyzetbe kell hozni a klienseket, hogy ők érezzék magukat rosszul, ha nem veszik meg a brosúrákat, amiket az ügynökök árulnak. Ehhez vannak minden reggel oktatások, ahol megtanítanak különböző gonosz manipulációkra és azzal hitegetnek, hogy majd leader, aztán trainer, végül manager leszel... A headtrainer (egy magában beszélő és röhögő, önmagát kurvajófejnek tartó narkós barom) állítólag havi 250 ezret keres, ehhez képest bliccel a bkv-n és olyan lepukkant Opellel jár, aminek már rég a bontóban lenne a helye. Hm, csak nem azért, mert minden nap úgy van meg neki a csengő (8 db eladás), hogy minimum két brosúrát magának ad el 12-18 ezer forintért? Hiába, hosszú az út a menedzserré válásig...

Ja, a legjobbak a "road trip"-ek. Nekem menet közben derült ki, hogy az ígért "fix 80ezer fizetés"-hez a napi 3 db eladást el kell érni. Ez meg is lett volna a veszprémi road tripen, ám mint kiderült a próbanapot és az egyetlen egy hiányzásomat is beleszámolták, így 5 darabbal fent maradtam. Ezért csak 40 ezret kerestem... volna, de meglepetésként levonták utólag a benzinköltséget és a veszprémi szállásdíját is. A szálláson egyébként 3-an voltunk összezárva egy maximum kétszemélyes szobában egy hétig, egyszerűen kurvajó élmény volt. :)

Aki ezek után kedvet kapott direktmarketingezni, az ne habozzon felkeresni a céget, szeretettel várnak mindenkit "fiatalos csapatukba". Ne riasszon el senkit, hogy 8 osztály sem kell ehhez az "irodai munkához", jelentkezzetek bátran.

Tipp: küldjétek el az önéletrajzokat és maximum 3 órán belül visszahívnak, hogy gratulálunk több száz jelentkező közül kiválasztottak interjúra. Érdemes kipróbálni! :)