Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Klári Kabainé

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
AnyaMama Kütyümentes délután 2014.01.22 11:27:01
Kitaláltam, hogy kell ilyen. Nem mondom, hogy osztatlan volt a népszerűségem, de végül azért nem sikerült olyan nagyon rosszul. Kétségtelenül sok-sok órát töltünk el a különböző monitorok és billentyűzetek előtt. Nem, egyáltalán nem vagyok net-ellenes, ahogy ez már…..
Egy jópofa listát és összesítést találtam arról, hogy mik a biztos jelei annak, hogy valaki anya. A wemothers közösségnek szerencsére humora is van ehhez a létformához. Megosztom veletek a listát, és örömmel veszem, ha van még ötletetek, hogy néhány pontban mivel…..
Talán még emlékeztek rá, szűk két hete adtam közre egy levelet, amit egy apukától kaptam, akinek a felesége elutazott, ő pedig egyedül maradt a gyerekek menedzselésével. Akkor azt is megígérte, hogy ismét kiegészül a család, megírja a tapasztalatait – nos, tegnap megjött a…..
AnyaMama Amiben a nők jobbak 2013.10.25 07:01:00
Egy brit pszichológusok által végzett kutatás szerint a nők több mindenre képesek egyszerre figyelni, és több mindent tudnak egyszerre csinálni, ebben a férfiak kevésbé erősek. Az eredmények szerint a férfiak lassabban váltanak, és kevésbé rendszerezettek, ha egyszerre több…..
AnyaMama Az a fránya 6-os karika 2013.08.01 07:01:00
Ha az ember elmegy a gyerekeivel moziba, egy olyan filmre, ami hatos karikával, vagyis ilyen életkori besorolással rendelkezik, akkor nem számít különösebb meglepetésekre. De mint esetünkben is előfordult, igenis érheti meglepetés, méghozzá nem pozitív. Persze itt nem magáról a…..
AnyaMama Gyerek után bikiniben? 2013.07.22 10:39:48
Őszintén bevallom, én nem hordok. De ez nem jelenti azt, hogy ne buzdítanék mindenkit arra, hogy tegye, akkor is, ha nem tökéletes a teste. Nekem már a gyerekek előtt is volt gondom az alakzatommal, így már akkor sem preferáltam a bikinit, bár férjem éveken át próbált rávenni,…..