Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jóreménység

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megpróbálok rövid, összegző áttekintést adni. Röviden - Érkezés- Ruhatár- Üdítő- Pacsi egy rakat emberrel- Mozgalmi beszédek- Taps- Pacsi- RuhatárBővebben Egy szálloda az egy szálloda. Hűvös előtér, mosolygós fogadás, névsorban keresgélés, egy szia Shepherd, szeretem az írásaid felkiáltás, majd a…..
Jóreménység 2019.02.28 14:08:31
@Laszlo Mezei: Szerintem meg jól átlátja a dolgokat. Most kell nekünk szavazóknak még egy gittegylet?
Az ATV még tavaly nyáron, a Hetek c. lapban jelentette be, hogy új szórakoztató csatornát indítanak. A neve ATV Spirit lett, napi 24 órában sugároz majd gyermek, humor, sorozat, film, dokumentum, reality, kert és barkácsolés témakörökben, az akkori ígéret szerint javarészt vásárolt tartalmakból. A…..
Jóreménység 2019.01.07 16:07:06
@kis_kiraly: Újabb reklámfelület. Valszeg a migrációs meg egyéb agit-prop kormányzati reklámoknak kell felületet biztosítani. Jó pízért. Lehet hogy ezekből a reklámpénzekből vissza is kell osztani aztán csak ilyen gagyi filmekre marad pénz a hirdetési bevételből.
A turbópropaganda naponta szedi az áldozatait. Nem csupán azok szenvednek tőle, akiknek nekiugrik a Fidesz kommunikációs kivégző osztaga, de azok is, akik a Nemzeti Együttműködés Rendszerének rajongótáborába tartoztak eddig. Ma már ugyanis a belső fegyelem legalább olyan fontos, mint a külső…..
Jóreménység 2018.11.27 19:03:06
@math0: Ezt a büdös gecit kár volt taníttatni!
A miniszterelnök fia – hadd tegyük hozzá gyorsan: a protokollszokásokkal tök ellentétesen –, a helyszínen tekintette meg a vb-döntőt, na nem egyedül, az apja társaságában. A tévében mutatták párszor, na nem azért, amiért a köztévé mutogatná (lásd még: tövig nyalás),…..
GFG Blog Férfiasság 2012.10.09 07:12:21
„...mert előttem nincs múlt, utánam pedig már nem lesz szükség jövőre, mert nem lesz jövő, mivel az én létemet nem az idő méri, mert ami az egyik pillanatban még nincs itt, a másikban pedig már ott van, az időtlen – ez vagyok én, ez leszek én, aki egyszer csak ott leszek,…..
Jóreménység 2014.02.04 00:26:35
@bbjnick: Ez ? Ez egy agysérült. Kár hogy bezárt a Lipót s ezek szabadlábon futkároznak.
Mit gondol Csányi Sándor, az OTP elnök-vezérigazgatója az áfacsalás-ügyről? A Forbes címlapinterjújában rákérdeztünk, de a lapba nem fért be. Ezért is van blogunk. Forbes: A NAV korábbi alkalmazottja, Horváth András nemrég az ön támogatását hiányolta, amikor arról…..
Jóreménység 2013.12.11 15:02:34
@Salemi boszorkány: Nem is jár sokat vidékre a lelátón a szotyiköpködős bandába. Marad Pesten:):) Ja s az OTP manyup is hogy s mily gyorsan megszűnt... pedig vannak kiknek jóval kevesebb reélhozamot fizetett ki mint amit a másik pénztárból átvitt. Sőt az előtti időkre is könyvelt amikor az ügyfél még nem is volt ügyfelük, Mókás s s siralmas mindenesetre egy kilót lazán lenyúltak. Vajon hányan lehetünk még hasonló cipóben? Ja hogy így könnyű gazdagodni?
Simicska Lajos egyik üzlettársa, Pomázi Csaba lenne a befektető a szegedi biomassza-erőműben, ráadásul helyi politikusok szerint a közbeszerzési szabályokat kijátszva köteleznék arra a városi hőszolgáltatót, hogy a Pomázi tulajdonában álló Szenergott Kft.-től vásároljon…..
Jóreménység 2013.04.17 10:02:39
sikkasztó-nak!
Á nem viszi ki... valóban?
Csak ellopja? S még mindez netán törvényes is szerinted?
issuu.com/hirlevel/docs/j_v_nk_9.sz_m_v_gleges/1

S vajon mi épül a csávónak Rióban? Hotel bvagy lakópark? s miből ha nem a magyar rezsifizetők pénzéből?
Jóreménység 2013.04.17 10:03:54
@siskalaszlo:
-nak!
Á nem viszi ki... valóban?
Csak ellopja? S még mindez netán törvényes is szerinted?
issuu.com/hirlevel/docs/j_v_nk_9.sz_m_v_gleges/1

S vajon mi épül a csávónak Rióban? Hotel bvagy lakópark? s miből ha nem a magyar rezsifizetők pénzéből?
Jóreménység 2013.04.17 14:11:21
@nincs nevem:
Sajnos nem őrködnek hanem lopják...