Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kekviragocska

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A kérdés a legutóbbi poszt kapcsán merült fel, de nem először, sokan és sokszor utaltak már arra, hogy mekkora a különbség a legitim kapcsolatban élő ember és a szerető "értéke" között, noha számomra kicsit homályos, miféle mértékegységben lehetne kifejezni ezt az…..
kekviragocska 2013.04.16 20:08:22
@YessicaHard: bennem is van :) persze... és én is szerető vagyok/voltam... annak minden előnyével és hátrányával... és talán még egy kicsit naív is vagyok az élettel kapcsolatban, szeretném hinni azt, hogy nekem majd lesz valaki akivel "működni" fog...
kekviragocska 2013.05.26 12:17:57
És mi van ha a szerető nem akar annyit érni? Ha valamikor szingliként azért ment bele az egészbe, mert akkor épp ez kellett neki? Valaki, de felelősségek és elvárások nélkül, akivel pár hetente pár ngyon kellemes órát lehet eltöéteni. Aztan a pasi "bekattan" és rájön, hogy a szerető ennél többet érne neki, de a szerető meg nem akarja. Szereti, de nem akarja, hogy elváljon. Azért mert szingli vagyok nekem törvényszerüen ezt kellene akarnom? Persze a legelején talán még hízelgőnek éreztem volna, ha így alakul, de már jó ideje pánik reakciót vált ki bennem, hogy így érez. Lebeszéltem, nyugtatgattam, gyakran a saját nyugalmam kárán. Elkezdtem leépíteni és nemrég az orrára csaptam az ajtót (de néha megpróbált visszaélni azzal, hogy tudta, hogy hogy érzek és még mindig nem merem azt állítani, hogy végérvényesen lezárult ez az egész mizéria). És még mindig attól félek, hogy hülyeséget csinál. Egyáltalán nem is tudom mit képzel magáról, hogy majd megbízom benne mikor végig a tanúja voltam, ahogy átvágta a feleségét, a gyerekei anyját. Hogy bűnbakot csinál belőlem és miattam felrúgja a látszólag tökéletes házasságát (mert az, látszólag nagyon az). Én meg majd mosolyogva újjongok, hogy de jó ezt értem teszi és majd vakon bízni fogok benne, meg közös jövőt, családot tervezek majd vele? Miközben az exfelesége jó eséllyel megnehezít majd mindent és a gyerekeket az apuka ellen hangolja.
És minden fórum, minden blog (ezt kivéve) a szeretőket szidja a legjobban. Én spéci iszonyúan megszenvedtem az akkori döntésem és amennyiben rajtam állt megpróbáltam lezárni a dolgot. Felelősségteljes felnőttként viselkedni és nem egy szerelmes kamaszként, ahogy ő teszi. Én nem érzem úgy, hogy a szerelem mindennél fontosabb és mindent legyőz.
Ez is egy nézőpont.