Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Csuhay Pityú vendéglős

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Varánusz Társalogjunk nácikkal? 2013.04.25 04:58:03
Egyszervolt országban nem könnyű eldönteni szóba álljunk-e a nácikkal. Igen, utóbbi alatt a közbeszéd többnyire a Jobbikot érti továbbra is, a bíróság ítéletét a párt egyes képviselőinek és holdudvarának megnyilvánulásai után Vona Gábor nagyjából a hajára is kenheti, a…..
ProgBlog Belügy 2013.04.16 21:39:06
„Ebben a pillanatban még én, és csak én vagyok a fejedelem, az történik, amit én akarok, és arra veszem rá a vár alatt élőket, amire akarom. Ha megparancsolom, hogy gyújtsák fel ezt a várat, irtsák ki az idegeneket… és éljünk a magunk ízlése és vallása és rögeszméi…..
Csuhay Pityú vendéglős 2013.04.19 09:40:49
@karacsi_maci: nézz utána te is:google
Csuhay Pityú vendéglős 2013.04.17 13:52:52
@Moin Moin: "3.) Az EU tiltja a megkülönböztetést „külföldi” (értsd: EU-s) és „hazai” között, továbbá tiltja az utóbbi állami támogatását is. Ez ui. eltorzítja a teljesítményversenyt, márpedig ha egy piacgazdaságból kiiktatjuk a versenyt, az az egész versenyképességének rovására megy, ami erőforrásbeli szegényedéshez vezet."

Ha meg a versenyben jobb a magyar termék, akkor meg jön a négy mancs...
Meg a magyar kamionok burogatása...

Ja, meg a verseny: Mennyivel nagyobb forral indul egy multi a milliárdjaival, mint teszem azt egy magyar kisvállalkozó? Lásd TESCO meg az általa tönkre tett párezer családi vállalkozás.
De sorolhatnám az ingatlan piacra benyomuló ilyen-olyan hausokat.
Tejipar? Cukorgyárak? Csehországba kitelepített Glóbus- konzerv, Győri keksz? Tönkre vágott húsipar? Pöttyös labda a stressz mentes tyúkoknak? Bravo EU! Ez kell a szolgáknak, majd megtudják, milyen is az, ha a nagy testvér demokráciát akar!

3 x annyit fizetünk az EU-nak, mint amennyit istenverte pályázatokon visszakaphatunk, ha egyáltalán visszajuttatják.

Az, hogy annyian kimennek külföldre, hát mennyenek! Sok sikert! Ott úgyi kevés a diplomás bébiszitter meg a pizzafutár. Nemsokára ott is válság lesz, aztán őket hajtják vissza a leghamarább a helyi munkaerő érdekében, védelmében.

Vagy azt gondolod, csak úgy piacgazdasági alapokon, hogy jobban megéri német munkást alkalmazni Németországban a mercédesznek, mint a tizedét kereső magyart itthon? Próbálná meg anyiért alkalmazni! A német, meg angol munkaerő azért jólfizetett, mert a kinai meg keleteurópai munkások éhbérén keletkező hasznon egy részét visszaforgatják az ő javukra, különben kiburulna a bili ott is. És ki is fog!