Regisztráció Blogot indítok
Adatok
judubabó

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Dr. Rose Magánkórházban biztosra vették, hogy nem találnak semmi komolyat, ezért az orvos sajátos módon próbálta oldani a feszültséget. A viccből lekövérezés sokkja után viszont naiv ügyfél egyre hülyébbnek nézve érezte magát: Kedves Internet Népe! Eljött megint az…..
judubabó 2013.05.21 15:22:15
Én csak azt nem értem, hogy az első beszólás után miért nem állt fel, köszönt el szépen az orvostól és ment máshoz.
Nem az a lényeg hogy, túlsúlyos vagy sem, az orvos szolgáltatást nyújt szép pénzért, akinek meg ez csak egy jó poénnak tűnik hát annak meg csak gratulálok.
Ha bemész a boltba, vagy a fodrászhoz, vagy egy étterembe és fizetsz a szolgáltatásért, ott is elvárod a minőséget.

A túlsúly meg elég objektív, attól függ hol élsz, sok országban kifejezetten szépnek tartják a kövéreket, jelenleg nálunk az amerikai módi megy, ami vicces mert ott a többség túlsúlyos, azért tartják szépnek a soványokat mert abból van a legkevesebb.

Rajtam is van felesleg, de nem érdekel. Szinte minden felmenőm ilyen alkatú volt, ettől függetlenül senki nem volt beteges soha és mindenki 80-90 évet élt meg, a párom viszont aki 185 magas és 70kg, annyit eszik egy nap mint más egy hét alatt, mégsem szed fel egy dkg-ot sem, és a családjában mindenki ilyen. Ez van, nem vagyunk egyformák. Nekem sincs semmi bajom, soha nem voltam még a megfázásnál rosszabbul, a cukrom normál, a vérnyomásom normál, nem fáj semmim, bírom a munkát.Sok vékonyka koleginával ellentétben, akik folyton betegek, allergiások, nincs kedvük dolgozni, gyorsan fáradnak. ehhez a súlynak sok köze nincs, ne hízz meg 150 kg-ra, ne hagyd el magad, lehet menni dolgozni biciklivel, vagy gyalog és akkor kordában tudod tartani, egy kis felesleg meg nem elfér?
Minden fejben dől el, attól hogy valaki sovány, még nem fogják jobban szeretni, és nem is biztos, hogy boldogabb lesz az élete.

Az éheztetésnek meg nincs semmi értelme, én is csináltam még fiatalabb koromban, aztán hagytam a francba, 50 kilósan voltam a legboldogtalanabb, nem érte meg. De olyan ismerősön is volt aki wc-papírt evett,hogy ne legyen éhes, és még sorolhatnám.

Nem is értem miért gondolják sokan, hogy aki kövér az mást sem csinál egész nap, csak eszik és fekszik a tv előtt, aki vékony az meg nem eszik semmit és folyton sportol.
Az egészséges életmód meg biztosíték az örök életre, a boldogságra és a fiatalságra.
„A nemzetpolitika aktuális kérdései címmel tart előadást Mesterházy Attila, a Magyar Szocialista Párt elnöke január 16-án, szerdán este 18 órától a kolozsvári Minerva-ház Cs. Gyímesi Éva termében. (Jókai /Napoca utca 16 szám). Az eseményre a Kós Károly Akadémia…..
judubabó 2013.04.16 23:15:39
Kedves mindenki aki olvassa!
Nem kifejezetten a témába vág, de azért mégis hozzá tartozik.
Én itt születtem, magyarnak vallom maga, és ez egy szép ország, szép a kultúra, a történelem amit magunknak vallhatunk,rengeteg érték bárhova nézünk.
Sajnos ez kezd elveszni, és ez az emberek hibája, akik itt élnek. Csak 26 éves vagyok de rengeteg rossz példát láttam már, keseregnek a múlton pedig ezzel nem változtatnak semmit, ócsárolják a körülöttünk élő népeket (mintha ők lennének a hibásak mindenért), összeesküvés elméleteket gyártanak (ami szerintem nevetséges).
Annyi gyűlölet van az emberekben és mégis mindenhol a keresztény gondolatokat szajkózzák pedig a tizedét sem értik, érzik át.
Ez engem nagyon elszomorít, és akkor csodálkoznak hogy mennyi fiatal hagyja el az országot (,és itt nem az orvosokra gondolok, mert olyanok is mennek akiknek se szakma, se semmi, mégis megpróbálják mert még mindig jobb mint itt,) én legalábbis ezt tapasztalom.
Én szeretnék maradni mert szeretném hinni hogy jobb lehet, és próbálok tenni érte hogy változzon, és senki ne értsen félre, itt is rengeteg jó ember él, csak sajnos úgy tűnik kisebbségben vagyunk.
Engem nem érdekel a politika, sem a pártok mert egyik rosszabb mint a másik. Ők úgysem váltják meg a világot és az tuti hogy nem az egyszerű embereknek akarnak jót. Nekünk kell magunkba néznünk és csinálni valamit, minden nap, változtatni, összefogni. De nem úgy hogy közben másokat szidunk, hibáztatunk mindenért.
Van az emberekben erre hajlandóság, csak még nem tökéletes a módszer.
Én azért nagyon remélem hogy ez változni fog, és nem kényszerülünk rá, hogy mi is elhagyjuk ezt a szép országot!
Összegzésül, azért érdemes más országból ide települtek tapasztalatait meghallgatni, és nem rögtön leszólni, mert mer rosszat írni, hát én itt élek, a jászság közepén és nem fenékig tejfel az biztos.!!!!!!!