Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tavaszivirág

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem az erkölcstan/hit-és erkölcstan lesz az egyetlen új tantárgy, amit az 1., 5.,  és 9. évfolyamon bevezetnek szeptembertől. "A Nemzeti Alaptanterv (NAT) Testnevelés és sport műveltségterület szakmai anyagában szerepel a relaxáció – erősítette meg az FN24-nek az…..
Tavaszivirág 2013.04.16 09:30:21
@Vidéki: Azt én sem bánnám, ha a lazítás Hofi Géza szintjén történne. De 10 milliárd forintot ilyen kétes programra fordítani, amikor annak az oktatáson belül ezer jobb helye lenne, azt hibának tartom.
Tavaszivirág 2013.04.16 10:38:01
@Vidéki: Lehet, hogy én kibic vagyok, de én sem a templomban nem hallottam, hogy mise helyett inkább meditáljunk, se a lelkigyakorlaton az atya nem ajánlotta ezt imádkozás helyett. Én a gyerekem ideológiai nevesét el tudom látni az egyházam segítségével, meg az otthoni példamutatással. Ha meg felnőttként neki belefér, hogy meditálni is akar, az az ő dolga lesz. Nézd meg az interneten, milyen szövegösszefüggésben, milyen ideológiai háttérrel körítve találod meg a gyermek meditációt. Keresztény ember, de szerintem az ateista sem kér a transzcendentális meditációból és keleti vallásokból, főként nem az iskolai kötelező oktatás keretében a 60 óra alatt átképzett tornatanártól. A 10 milliárd forintot pedig fordítsák sporteszköz vásárlásra, sportpályák kialakítására. Vagy legyen kréta az iskolában.
Tavaszivirág 2013.04.16 10:57:14
@VT Man: Ha már ezt a gusztustalan viccet előhoztad, a jelen helyzetre úgy illik, hogy majd 6 éves korában a tornatanár eldönti és átműti milyen nemű legyen.