Regisztráció Blogot indítok
Adatok
epoxy

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ernesto Che Guevara iratanyagát az UNESCO felvette A Világ Emlékezetébe megőrizve az utókornak a latin-amerikai forradalmár emlékét. Juan Antonio Fernandez programkoordinátor a PastHorizonsnak elmondta, az iratanyag 1007, Guevarával kapcsolatos kéziratot és dokumentumot…..
epoxy 2013.08.01 10:23:08
@Munkáspárt 2006: És elképesztően sötét. Nem hiszem, hogy egyáltalán két sort olvasott volna róla.
epoxy 2013.08.01 10:23:26
A kertvárosi Amerika az az álom, amelyet rengeteg filmben és sorozatban ábrázoltak már (hol ilyen, hol olyan előjellel). A valóság persze mindig kicsit más, mint a szükségszerűen torzító filmek és sorozatok – hogy pontosan milyen is, azt fotózta végig egy amerikai…..
epoxy 2013.08.01 09:59:40
Az a röhej az ebben az egészben, a regnáló mutyikormány ismét olyan megoldáson töri a fejét amikor megment valakit, aki lehet pont miatta került nehéz helyzetbe, hogy az neki minél kevesebbe kerüljön, jól lehessen hivatkozni rá, vagy inkább a szóvivők hangzatosan tudjanak róla…..
A tegnapi napon újabb csodás hírrel örvendeztetett meg minket kormányunk. A Belügyminisztérium a kormány kérésére költségcsökkentési koncepciót dolgozott ki, a köztemetések tekintetében. Az új elképzelés szerint szociális temetés csak akkor járna, ha az eltemettető vagy az…..
A blog indulása óta már sokszor elmondtam, hogy szeretnék mindenféle véleménynek helyet adni, így azoknak is, akik a maradás, vagy (mint ebben az esetben) a hazaköltözés mellett érvelnek. Finoman szólva is túlzás lenne azt állítani, hogy Nyba írásának minden részével…..