Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jhgjhgjg

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A blog indulása óta már sokszor elmondtam, hogy szeretnék mindenféle véleménynek helyet adni, így azoknak is, akik a maradás, vagy (mint ebben az esetben) a hazaköltözés mellett érvelnek. Finoman szólva is túlzás lenne azt állítani, hogy Nyba írásának minden részével…..
jhgjhgjg 2013.04.15 16:59:44
Az eredeti irashoz:

A haza ott van ahol az ember otthon erzi magat! Igen ez idovel valtozik es a penz onmagaban persze nem boldogit viszont anelkul jelen vilagunkban az ember mindenhol szamkivetett, igen Magyaroszagon is! En szemelyes tapasztalatbol meritkezve ugy latom, hogy csak azert nekivagni a vilagnak, hogy majd a sok penzel megrakodva hazaterjen magyaroszagra MARHASAG!

Megprobaltam, nem mukodott! Most ismet nekivagtam, de mashogy mas cellal es mas Tarsal.

Persze a gyerekkori baratok stb, hianyzik most is, de most mar tudom nem az a baj, hogy most kulfoldon lakom - van internet Skype stb. Hanem az, hogy gyerekkori baratok eltunnedeznek lassan mert oregszunk.

Persze, sok barat megtalalt amikor meg a tengerentulon eldegeltem, hivtak irtak meglatogattak, amikor hazakoltoztem a 10 ev alatt amig "otthon" eltem leszartak!!

Es lass csodat, most amikor lehetne igygye latogatoba menni elokerulnek, megint! Na ilyen baratok, rokonok itt is akadnak.....

Persze, jo lenne ha akadna nekik is vmi munkalehetoseg - tudnal esetleg segiteni? Hat nem baratocskaim mindenki a sajat szerncsejenek a kovacsa ...........

Magyarorszag, ja igen magyar vagyok magyarnak szulettem ez van se tul buszke nem vagyok ra, se nem szegyelem!

Dolgoztam magyarorszagon, multikulti cegeknel - ok legalabb annyit fizettek, hogy anyagi gondjaim nem voltak de 1 rol 2 re azert nem jutottunk! Jottek mentek az e-mailok persze angolul, ha volt egy foszer aki vmelyik ugyfeltol, vagy az angliai kozpontbol jott akkor ugye ebedidoben a kantinban is ajanlott volt angolul beszelni - nehogy kirekesztve erezze magat.

Hazafele, atvagtam a plazan, elhaladtam a Coca-Colas ra festett minboltok sora elott, majd vegre egy kis, Hungariqum a Corvin setany es aluljaroja, meg az eppen kigyullado metro vegre ereztette velem, hogy nem tevedes "itthon" vagyok.

Persze ez azert erezheto volt azzal is ahogy munkaado kezelt bennunket, mind anyagi mint egyeb szempontbol.......

Es ekkor, en is megkerdeztem magamat, mit is keresek en itt, biztos, hogy igy kell nekem elnem, nem lehet mashogy!?

Ekkor, cseledtem es nem bantam, meg!
jhgjhgjg 2013.04.16 10:37:45
@Lukinyúl:

Nem lepodom, mint irtam az elmult 10 ev pontosan megmutatta, ki a barat es ki nem. Amugy meg, nekem az itthon nem Magyarorszagot jelenti. Az az orszag mar nem letezik amit en mint Hazamkent azonosulni tudnek. A sok tehetetlen mindenert masokat hibaztato, furkalodo potyalesokre pedig nincsen szuksegem.

Olvasgatva a forumot pedig egyre csak arra gondolok, hogy ezt kene hianyolnom amiket ide sokan beirogattak. Ugyan maaa.......

Tudod mi a legfobb baj magyaroszaggal, nem a gazdasagi valsag, nem a sok kreten politikus akik ossze vissza lopnak csalnak hazudnak, hanem maguk a benne lako emberek!! Persze nem mindenki, de komolyan gondolja mind a 10 millio magyar, hogy neki semmit nem kellene valtozni. A hatartol nyugatabra, ugye minden egy kocsit szebb jobb stb. de nem Csak ugy magatol van am. Az hogy, ha at akarok menni a zebran es elozekenyen atenged az autos az nem azert van mert itt nem X part Y kormanya van. Hanem mert esetleg fel tudja fogni, hogy ha kiszall a kurva autobol o is egy gyalogos.

Ez odaat, jozsikanak, pistikenek nem megy de amugy kene minden. Tenni erte, az mar keveseknek megy,

Na mindegy, nem az en problemam van nekem eleg igy is...