Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Béla Hoffmann

0 bejegyzést írt és 42 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vendégszerzőnk Londonban interjúzott az Aranyláz Alaszkában egyik szereplőjével. A 19 éves Parker Schnabel korához képest annyira komoly, hogy az interjú elején meg is lepődöm, ugyanis nem veszi a lapot, amikor poénkodni akarok. Persze én vagyok az utolsó délután 5-kor, így…..
Úgy látszik, tovább égeti magát, és a hidakat lehetséges szövetségesei között az MSZP miniszterelnök.-jelöltje. Most a Hír TV-ben hazudott egy orbitálisat a választáson lehetséges koordinált indulásról. Botka a végét járja. Most már arra vetemedett, hogy félrevezette a nézőket, a kormányváltásban…..
A Városligetet 70 éve, 1944. július 2-án délelőtt érte az első komoly légicsapás a 2. világháborúban. Pest már ízelítőt kapott április 3-án a szövetséges légierő pusztító erejéből, akkor a ferencvárosi és józsefvárosi pályaudvar mellett számos polgári célpont is találatot kapott, de a Liget egyelőre…..
Béla Hoffmann 2017.04.28 15:43:28
"Világ életemben FIDESZ szavazó voltam, kormánytisztelő polgárokként férjemmel keresztény-nemzeti értékrendek alapján neveljük 7 gyermekünk, egyházi iskolába járatjuk őket. Egy beteljesült álom – ezt gondolhatja mindenki, és jogosan. Egészen 2017 április 4-ig. Amikor ezt az álmot szembeköpték,…..
Béla Hoffmann 2017.04.06 09:26:30
Kedves Diana!

Természetesen együttérzek Önnel, hiszen sok évi munkája válhat semmissé. Viszont szeretnék kérdezni Öntől mint ősi Fidesz szavazótól.
Akkor mit szólt amikor a Fidesz eladta az ingyen kapott székházat és a pénzt magáncélokra használta fel?
Amikor Orbán nekiesett a nyugdíjasoknak 1993-ban?
Amikor hamis hírekkel tönkretették a Postabankot?
Amikor cégek tucatjait tüntette el Jozef Tot?
Amikor nem e törvények szerint alkottak törvényeket?
Amikor visszamenőleges hatályú törvényeket hoztak?
Amikor vezetőszáron vitték az ellenzékieket akikről azóta kiderült hogy nem követek el bűncselekményt?
Amikor tönkretették ezen embereket a családjaikat, gyermekeiket?
Amikor a haveroknak osztották szét a dohánykereskedelmet?
Amikor minden nagyobb "verseny tárgyalást" verseny nélkül nyeretik meg a közelálló cégekkel?
Amikor aljas módszerekkel tesznek tönkre nekik nem tetsző sajtó orgánumokat?
Amikor képesek naponta az arcunkba hazudni elképesztően primitív, műveletlen képviselőik?
Kedves Diana!
Lehetne sorolni, de csak azt szeretném tudni mikor írt szívhez szóló levelet a fenti esetekben?
Mikor állt ki másokért?
Hányszor emelte fel a hangját a jogállamiságért és a demokráciáért?

Soha!

Csak most, hogy a sérelem Önt érte. Fel tudja fogni, hogy ez kizárólag azért történhetett meg, mert Önt a fenti események nem érdekelték s maradt hűséges Fidesz szavazó?
Nem érti hogy a saját tragédiájáért csak magát okolhatja?
Nem érezte, hogy ebben az orbáni rendszerben nem érdekes semmi csak a hatalom és a saját vagyon?

Sajnálom Önt, mint minden hasonlóan járt embert, de kérem gondolkozzon el a leírtakon, s jó ha ezt megteszik az Önhöz hasonló hű /értelmes/ Fidesz szavazók is.

Üdvözlettel
Egyre nyíltabban támadja az MSZP a Demokratikus Koalíciót, különösen annak elnökét, Házi blogjuk megvágja Gyurcsány Ferenc március 15-ei nyilatkozatát, kiforgatják az adózott vagyonról szóló interjúját. Hazugozzák a DK-t, amiért lebuktatta a Fidesszel közösen előkészített kastélymutyijukat. Az MSZP…..
Az öt hónappal ezelőtti fegyveres-szavazós poszt sikerén felbuzdulva (közel hatvanezer kattintást és 335 kommentet kapott, ami a Lemilblog eddigi legolvasottabb cikkévé tette) úgy gondoltam, hogy ismét valami hasonlóval lepem meg a hadtörténelem iránt érdeklődő lemiles olvasóközönséget. A múltkori,…..
Béla Hoffmann 2017.02.07 19:40:21
@debreczenizoli: Az "azonnali" ellentámadást Sztálin parancsára hajtották végre, csúfos kudarc is lett, rengeteg veszteséggel. Sztálin egy hétig meg se szólalt, mert rettegve várta hogy agyonlövik. Zsukov egyszer akasztotta össze a bajuszt Sztálinnal, akkor kapta meg "... megleszünk maga nélkül is...". Mindig oda küldték ahol nagy volt a baj. Kiev, Leningrád, Sztálingrád, Belorusszia. Én sokra értékeltem a magasabb parancsnoki tevékenységét.
Béla Hoffmann 2017.02.08 20:13:36
@tiboru: Sok visszaemlékezés említi ezt. Magából indult ki, mit tenne egy ilyen melléfogás, bűnös hanyagság után. Ha jól emlékszem egy hét után szólalt meg először, addig a dácsájában volt. Ha nem fél, benn kellett volna lennie a Kremlben, hiszen minden katonai vezető ott volt.
Béla Hoffmann 2017.02.08 20:23:16
@Minorkavidor: A határ menti védelmi körzetek, a páncélelhárító megerődített terepszakaszok hatalmas ütemű építése nem támasztja alá a bizalom érzését. Sztálin nem volt hülye, 40-ben már tudta, hogy bizony az "árulókkal" verték át. A Gulágra száműzött parancsnokok közül is sokat visszahívott. Időt akart nyerni. Most sokan minden rosszat elmondanak a Molotov paktumról, de Sztálin először az angolokkal, franciákkal akart szövetségre lépni, de a szemébe röhögtek. Bezzeg amikor az Ardennekben megszorongatták őket Churcill könyörgött, hogy indítsák meg a támadást, s így vonják magukra a német páncélos erőket, ők pedig levegőhöz jussanak. Sok érdekes dolog történt
Érdekes látni, hogy néztek ki régi fotókon az emberek, a tájak, a városok, a tárgyak évtizedekkel ezelőtt. Ebben a válogatásban egy világörökségi helyszín múlt századi arcát látjuk, köszönhetően a FORTEPAN "kincses ládikájának", és mások mellett, a fotóarchívum egy Sopronban élő…..
Az elmúlt napokban sokan gúnyolódtak vagy éppen fanyalogtak azon, hogy egy olyan hölgyet neveztek ki sportügyi államtitkárnak, akiről korábban egy pucér fotósorozat is megjelent a Playboyban. Én nem értek egyet ezekkel a nagyrabecsült kollégáimmal. Már miért lenne baj, ha egy…..
Nagyon nem jó az Bayernek, hogy ki sem fizették a nevében írt publicisztikát, és kérdésessé is vált a jövője. ..
Béla Hoffmann 2016.08.12 08:16:17
@Sobbis: Milyen komcsi dologról beszélsz??? Nem akkor úszott Szabó Joe, Hargitai, Egerszegi, Wladár, Szabó Tünde??
Béla Hoffmann 2016.08.12 08:24:51
@hagyma: Szécsinek nem voltak női versenyzői!!
Miközben a magyar kormány azzal dicsekszik, hogy napról napra jobb a foglalkoztatási helyzet Magyarországon, egyre több ágazatban üti fel a fejét a munkaerőhiány. Jelenleg már nem csak arról lehet beszélni, hogy bizonyos magas kvalitást igénylő iparágakban (mint például az…..
Elérte a csúcsát Orbán gyűlöletkormányának menekültügyi aknamunkája: befejeződött a határzár építése, ma már jól öltözött, menekültet eddig csak híradóban látott budai úrhölgyek is be vannak parázva a vérszomjas menekültektől és a Bayer-féle agyatlan…..
Béla Hoffmann 2015.09.04 21:17:11
Ma folytatjuk a Szekeres József nyugállományú ezredessel készített interjú leközlését a második résszel. A módszer változatlan, vagyis a szöveg nem mindenhol egyezik szóról szóra a hanganyaggal. Nem is szaporítjuk tehát tovább a szót, inkább átadjuk az ezredesnek. * *…..
A partiszemöldök feltalálója és ismert fürdőruha-modell. A nagy(szemöldökű) ember 1906-ban született ukrán területen, ám mindig orosznak vallotta magát. Szocsiban nyaral, de a munka az első...
...Kínában és Kubában. Az első manipulált fotók már Lenin hatalomra kerülése után megjelentek. A nem kívánatos, politikai életből (elitből) így vagy úgy kikerült elemeket a fotókról is el kellett tüntetni. Eredeti fent: Lenin és Trockij az ünneplő tömegben / Manipulált lent: Trockij már…..