Regisztráció Blogot indítok
Adatok
abszolút refraktor periódus

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Czett Petra Hihetetlen, hogy már egy éve nekiindultunk a nagy és ismeretlen Németországnak. Nem tudtuk, mire számítsunk, csak reményeink voltak. A kezdőlökést az adta, hogy otthon már nagyjából a maximumot hoztuk, mégse nagyon tudtunk számottevően előre lépni, és erre reményt se nagyon…..
Az Oktatói Hálózat (OHA) listáján olvastam egy tömör, s mégis szívbemarkoló búcsúlevelet. Ezt teszem közzé, név nélkül, de a szerző engedélyével: „…jelenleg még egy fél évig nem tanítok, utána pedig külföldre költözöm, így végülis nem lesz közöm a magyar…..
abszolút refraktor periódus 2013.04.20 23:36:59
@Blogger Géza: Persze...a kutatás felesleges...ördögtől való...termeljünk...legyen mit enni,inni,magukra venni,semmi más nem számít,csak a termelés-fogyasztás láncolat.
Picit ósdi felfogás,nem utal olyan gondolkodásra,amely túllépne a korlátain.Nem azt mondom hogy legyen mindenki kutató.De azért akad néhány egész használható magyar fejből kipattant találmány vagy kutatsi eredmény,irreleváns hogy ez "tűhegynyi" vagy óriás ebben a szférában.Soha sem volt senki fejére ráírva,hogy "jééé,Istvánka,te addig kutatsz majd,ameddig a kutatásaid alapján fel nem találod a szintetikus vért,amely jó pár ember életét megmenti"...ugyan,az meg minek kutatott...
Libertarian Be-tilt-juk! 2013.04.20 06:00:00
Valakikkel nagyon elszállt a ló. A jogállam ugye – jobb helyeken – azon az elven működik, hogy a törvényeket a törvényhozás hozza (ami lehet választott vagy éppen autokrata is), de az állam egésze mindig és mindenkor ezen törvények szerint jár el, az államfőtől kezdve az…..
abszolút refraktor periódus 2013.04.20 22:46:50
Atyaég...."megélhetési zsidóság"....persze...mindenről mindig "ők" tehetnek...a hitelekről,a magyar borzalmas helyzetekről,arról hogy ebben az országban mindenkinek rossz,csak nekik jó,az árvízről,arról hogy a "sparos" mogyorókrém nem olyan finom mint a nutella,hogy a hang nem terjed légüres térben...és arról is hogy nem a kedves posztoló a világ közepe...PERSZE.Pár idióta "nagy magyar" kitalált egy borzalmasan gyűlöletkeltő felvonulást,amelynek a folyománya:ha megtarthatták volna,akkor motoron döcögve lett volna "büdös zsidózás",így hogy nem,így meg mindenhol.A lényeg hogy lehessen fröcsögni.Na,ezért tart itt ez az amúgy valóban csodálatos nép,mert mindenki mással,és nem saját magával van elfoglalva...(lsd. "koszos cigány,büdös zsidó,bunkó szomszéd...de ha a szomszéd vett most új autót,vegyünk mi is,nem baj hogy nem fér bele,vegyünk fel hitelt...mert ugye azt nem akarhatjuk hogy ne sugározzunk XXL-t,pedig csak M-esek vagyunk)Kár.Viszont tisztelet a kivételnek.
Egyetértek azzal,hogy ami jogellenes,az jogellenes,de azért mérlegelni kéne.És tudod mit kedves posztoló,nem kell ide "Adj gázt"...gáz van itt már elég,az országban és a fejekben is.Aki pedig nem hajlandó folyamatosan másokat ócsárolni,és okolni önnön félresiklott életéért,az tesz is valamit..."Gázt ad",változtat valamin,vagy elmegy ebből az országból,ahol hozzád hasonlóan több szerencsétlen is azt hiszi,hogy köpködéssel minden jobb lesz.Ez semmi más csak a lesajnált,önmagukban életképtelen emberek csordaszelleme,nevezzük szélsőjobbnak akár.Na itt az a bizonyos "gáz".
Jaaaj...de kérlek ne írj vissza valami csúnyát...mert megijedek,és előveszem a "holokauszt kártyát"... :) :)
Te szerencsétlen... :) :)
Britains Got Talent tegnap. Elképesztő előadás magyar táncosoktól, az Attraction színháztól. A Csillag születikből  itthon kiestek, de Angliában óriási sikert arattak. (Tavaly Németországban a Das Supertalent döntősei voltak egyébként). Hogy kik ők? A honlapjukról…..