Regisztráció Blogot indítok
Adatok
munkaazinterneten

11 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
GET JETSET GET JETSET magyarul. 2013.06.11 10:10:46
AZ OLDAL MÁR MAGYARUL MŰKÖDIK. TE IS TUDOD CSINÁLNI! NINCSENEK NYELVI AKADÁLYOK. GET JETSET. KÉREM CSAK AZ KÉRJEN MEGHÍVÓT AKI A 16 NAPON BE IS FIZETI A 198 EURÓT ÉS NEM TÉTLENÜL VÁRJA A CSODÁT, HOGY MEGGAZDAGODJON. MEGHÍVÓT AZ empowernetworkexpert@gmail.com CIMEN TUDSZ KÉRNI.…..
GET JETSET GET JETSET magyarul. 2013.06.03 11:54:32
Csak 3 saját ember kell, megígérem, amennyiben több jelentkező lesz, segítek építeni a csoportot! Az első 3 visszajelző ember lesz a saját csoportom, a többieknek segítek, hogy egymásra találjanak!   Ha csatlakozol, kérlek, személyi igazolványban szereplő nevedet és email…..
GET JETSET GET JETSET magyarul. 2013.06.03 11:47:35
GET JETSET GET JETSET magyarul. 2013.06.03 11:46:26
GET JETSET. GET JETSET Magyarul. from Johnny Hegyi on Vimeo...
Rippln. Indul a Rippln. Pénz a mobilon. Hallottál már róla? from Johnny Hegyi on Vimeo. A REGISZTRÁCIÓ INGYENES DE CSAK MEGHÍVÓVAL! KÉRJED ITT:   e-mail: johnnynetworkexpert@gmail.com vagy SKYPE: hegyijanika21 A meghívóhoz teljes név és e-mail cím kell!!!..
Mi a Rippln?   A Rippln egy új virus marketing mobil alkalmazás. Az egyik alapító Jonathan Budd aki tavaly egy termék bevezetéssel több, mint 20 millió dollárt csinált, kizárólag oline. Ha ő azt mondja, hogy a Rippln élete legnagyobb változást hozó lehetősége, akkor az…..
A Rippln Mobil App /alkalmazás/ egy turmix a hálózati marketing és mobil markrting-ből. Használod és megosztod ezeket a profi alkalmazásokat, játék, Rippln communicator, e-Shop, e-Marketing és még sok más alkalmazás, ezt a kapcsolati tőkédet jutalmazza neked a cég és fizet ki…..
SZÓVAL MIT IS ÍGÉR, MIRE IS LEHET JÓ?   Végkövetkeztetést én még nem mernék levonni, lehet hogy bármi eddigit überel, de lehet csak lecseng. Hisz valljuk be nagyon sokan nem értik, még a szakma sem, hogy milyen lehetőségeket kínál a gamification . Amiben igazi potenciált…..