Regisztráció Blogot indítok
Adatok
InstaM

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Négyrészes saját gyártású dokumentumfilmet mutat be a Spektrum csatorna csütörtök esténként. A téma az agresszivitás, ezt igyekszik körüljárni tudományos komolysággal, de mégis közérthetően és egyszerűen befogadható formában. Az ötlet Lévai Balázs producer fejéből pattant ki másfél éve és ő…..
A nyár, talán legmelegebb napján, kedden látogattunk el Lacival az Esca nevű kis stúdió étterembe, ami a buli negyed szélén a Dohány utcában található. Maga a pozícionálás elsőre kissé furcsának tűnt, de amikor beléptünk, teljesen egyértelművé vált, hogy miért is stúdió étterem. Apró kis helység…..
Immáron magyar nyelven is tekereghetünk Smaug pusztaságában. Szinkron-szakértők, regéljetek, a régi-új karakterek mennyire korrelálnak A Gyűrűk Urával? ..
Nem kevesebb, mint kilenc karakterposzter érkezett az idei sci-fi dömping egyik legérdekesebbnek tűnő darabjához, melyben egy mindenféle emberrel megrakott vonat tőr át egy poszt-apokaliptikus jégkorszakon. A filmet Bong Joon-ho (Mother, A gazdatest, A halál jele) írja és rendezi,…..