Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Maitreya

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az ezotéria egyik legnagyobb hazai terjesztője, az Édesvíz Kiadó kiadta egy amerikai (nem)gyógyító, Eric Pearl könyvét, melynek címe: Kapcsolatteremtő gyógyítás. De hogy ne csak a könyvön keresztül ismerkedhessenek meg a magyar olvasók a (nem)gyógyításnak ezzel a fajtájával, meg is hívták…..
Maitreya 2013.04.23 21:09:58
@captpicard: Kíváncsi vagyok, te hogy tudsz véleményt mondani olyan dolgokról, amit nem próbáltál ki vagy tapasztaltál meg. Minden bizonnyal zseniális ember vagy, hogy erre képes vagy.
Nem tudom, hogy Eric Pearl meggyógyított-e valakit, sohasem találkoztam vele.
Azt viszont tudom, hogy az általa oktatott hölgy 4 kezeléssel kigyógyított egy olyan betegségből, amiből az orvosok 6 év alatt nem tudtak semmilyen gyógyszerrel,és ma már nem kell semmit szednem.
Nem tartozom az "ezós csürhéhez", hogy az intelligens szavaidat idézzem, de azokhoz sem, akik azt hiszik, hogy nem lehet máshogy gyógyítani, csak úgy, ha gyógyszerekkel tömnek tele, és végül is megoldják a problémádat, mert nem az alapbetegségedbe halsz bele, hanem a gyógyszerek mellékhatásaiba.
Akiről lemondtak az orvosok, az két dolgot tehet. Vagy beletörődik a halálba, vagy megtalálja azt a gyógymódot, ami segít rajta. És rohadtul nem fogja érdekelni, hogy azt a gyógymódot kinél találja meg, sámánnál, boszorkánynál vagy épp Gandalfnál.
Két különbség van köztünk: én kipróbáltam, és meggyógyultam, így tapasztalatból tudok beszélni.
Te talán elolvastad a könyvet, véleményt alkottál, majd minden gyakorlati tapasztalat nélkül minősítesz valamit, amiről fogalmad sincs.
Maitreya 2013.04.24 17:18:29
Sok mindent nem lehet bebizonyítani az életben. Akkor az már nem is létezik?
Az állapotom pedig az orvosok szerint a nem tudjuk meggyógyítani kategória volt, mivel pontosan még azt sem tudták megmondani, hogy mi is a gond velem, csak találgattak. Persze, minden bizonnyal az a valószínű, hogy 6 év után a gyógyszer egyszer csak elkezdte kifejteni a hatását, és hirtelen meggyógyultam, amely pont egybe esett azzal az időszakkal, amikor a kezelésre jártam.
Lehet szapulni embereket, módszereket, de amíg nem szorulsz rá, hogy akár a kígyómérget is kipróbáld a gyógyulás érdekében, addig nem is fogod ezeket a dolgokat megérteni, és tapasztalatra szert tenni az alternatív gyógymódok terén.
Én jártam iskolába, és tanultam is. Nem is keveset. Két diplomám van, öt nyelven beszélek, majdnem anyanyelvi szinten. Nem vagyok az a kategória, akit könnyen át lehet verni, és ha Pistike felteszi a netre, hogy angyalok megmentették az életét, azt elhiszi. Még csak hívő sem vagyok.
Viszont a módszerrel meggyógyultam, és aki akarja, próbálja meg bebizonyítani az ellenkezőjét.
És csak viszonyítás miatt: a 4 kezelés 24 e Ft-ba került. Az elmúlt hat évben a különféle orvosoknak összesen 747 e Ft-ot fizettem ki. Melyik módszer is volt akkor az, amelyik anyagilag teljesen lehúzott, úgy, hogy még a kislányom számára szükséges dolgokat is csak úgy tudtam megvásárolni, hogy két munkahelyet is bevállaltam?