Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tivadar Suvadar

66 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nyugodt szívvel állíthatnám, hogy ez a hangulatos kép a szokásos évi seggbevaló alkalmából készült, de akkor embereset hazudnék. Valójában az egyáltalán nem szokásos seggből való utáni megkönnyebbülés első percei örökíttettek meg. Muter és Fater már vállt vállnak…..
Ma van. Egyáltalán nem övezi olyan szintű hisztéria, mint néhány hónapja Prüntyiét, de ez külön kérésem is volt. Sőt. Szerintem egy korombeli esetében már evidencia, hogy mellőzni kell az eksztatikus ünneplést. Három lettem. Elképesztő. Korábban úgy néztem egy…..
Aki az Oktogonon sétált ma délután, az élesben nézhetett végig egy idegösszeomlást a la Muter. Egy darabig nem tudta eldönteni, hogy sírjon vagy feldőljön, de aztán leesett a földre a napszemüvege, aminek már régen össze kellett volna egyébként törnie, mert úgy néz ki benne,…..
A múltkor Muterral voltunk egy nagyon komoly szakmai megbeszélésen, Muter a Lóci bácsi történeteit hallgatta arról, hogy hogyan kell felszedni a menyasszonyt az esküvőn, mi pedig a Debil kisasszonnyal ücsörögtünk a kövön. Nem mondom, hogy utálom, ha egy ideig nem én vagyok a téma…..
Teljesen új életmódra váltottunk; mondjuk eddig se lehetett azzal vádolni, hogy különösebben finnyásak lennénk Püttyel, de most már tényleg átmentünk dzsankiba. Az egy dolog, hogy a finisig leszerveztük Faterral a Szanfesztivált, de most meg a Muter és az Ágota néni…..
Nagyon szerettem volna ma arról írni, hogy a múltkor nem is azt ünnepeltük, hogy a Reisz bácsi száz éve forgat, hanem azt, hogy befejezte, és Csehországban, valami kedves fürdővárosban ennek annyira örülnek, hogy szeretnék levetíteni a filmet a fürdőzőknek júliusban. Ettől…..
Mindenki megnyugvására ezennel bejelentem, hogy nem, nem hagytuk el a Kertet. Mindössze annyiról volt szó az elmúlt egy-két hétben, hogy Faterral két különböző projekten dolgoztunk, és ilyenkor jobb elkerülni a konfrontálódást. Nem azért, mintha hinnék az egész…..
Tivadar - Isten ajándéka Tivadarz 2014.06.01 11:56:28
Tudom, hogy kicsit drámaian zártam az előzőt, de mostanában elég sűrű hangulatingadozásaim vannak. Kikészített a tüzelés, úgy is, mint lakótársat és úgy is, mint férfit. Tudom, hogy mindig mindent igyekszem általános derűvel szemlélni, de szerintem soha senkinek a (meg nem…..
Sajnos Száva néni teljesen letiltotta, hogy olyan fotókat posztoljak, amin például a szimbolikusan véres szivecskés lepedő látható, vagy közeli a megvakuzott punikáról. Pedig nyilván nem várható, hogy ennyi idő alatt lecsengjen a tüzelés-hisztéria, totál ebben égünk, ha…..
Úristen!!! Mikor már senki nem gondolta volna, mikor már senki nem feltételezte! Menstruál a szakállas nő!!! Nem a Koncsita, ő valószínűleg még mindig nem, hanem Stüncz, született Irmalin Formalin!!! Abbahagyom a felkiáltójelezést. Teljesen le vagyok dermedve, hogy őszinte legyek.…..
Imádom az éjszakai várost, komolyan. Mindenki full kedves, egyre kedvesebb és kedvesebb és kedvesebb. Aztán néha rám szoktak esni, mármint fizikailag, de nem bánom. Csak azért, mert én absztinens vagyok két éve, még nem jövök zavarba a részeg emberek társaságától. Még csak az…..
Tivadar - Isten ajándéka Höhö. 2014.05.24 18:32:05
..
Elképesztő dolog történt két hete, ezt nyilván mindenki tudja, aki legalább hozzám hasonlóan követi a napi eseményeket: felbukkant egy szakállas nő, akire úgy hivatkoznak, hogy Szakállas Nő!!! Nem tudom, hogy temessem el magamat dühömben, amiért nem ismertem fel két év alatt,…..
Dzsíz, gyerekek, végképp kiderült, hogy nem értem ennek a bolygónak a keringését! Hamut szórok a fejemre minden korábbi, esetleg az epésség esélyét pedzegető megjegyzésemért Stüpivel szemben, hogy tudniillik űrlény meg satöbbi. Lehet, hogy nem bambul, hanem tényleg haza…..
Per pillanat itt rostokolunk a Száva néni munkahelyén, ami marha izgalmas is lehetne, mert nem tudjátok elképzelni, mekkora kertje van hátul, csak oda nem enged be a Szokásos Bajszos Néni. Az SzBN nem egy konkrét személy, hanem egy olyan szakszervezet, akik védik a futkározható…..
Még mindig tart a tél, amit mi valamiért folyamatosan igyekszünk egy átmeneti állapotként felfogni, Muter vissza is számlál (még 45 db nap van hátra), hiába próbálom foganatosítani, hogy egyrészt ez egy komplett évszak, másrészt lényegében le se esett még a hó. Amikor igen,…..
Visszatértem. Biztos az újév meg a mittudomén, de elegem lett belőle, hogy állandóan kérdezgetnek: miért nem írom a blogot, mintha nem lehetne valakinek (nekem) átmeneti ihlethiányom, alkotói válságom vagy egyéb, a zaklatott életvezetésből adódó problémám.  Persze…..
Ládidádidááá! Az élet csodálatos. Amióta lement a hőmérséklet normálisra, azóta tisztára előszabadult belőlem a poéta. Két hete volt egy pont, mikor Muter a nap közepén indult el a Margitszigetre "kis szaladgálásra", akkor a Bajcsy-n lefeküdtem a zebra mellett egy árnyat adó…..
Tivadar - Isten ajándéka 2013.08.09 12:12:01
Tegnap volt a születésnapom, ezért úgy döntöttem, ismét pennát ragadok, vagy hogy mondják ezt. Két éves lettem, ami nektek talán infantilisnek tűnhet, de esetemben ez már a férfikor kapuja. Egyébként nyilván nem tudjuk, hogy valójában mikor születtem, de Muter visszaszámolt…..
Belenézegettem a Tivadar blogjába, és láttam, hogy meg akarja írni azt, hogy hogyan lettem színésznő a valóságban is. Az eddigiektől eltérően most megkértem szépen, hogy hadd írjam meg akkor már én, mivel én voltam ott. Szóval ez az egész felfedezésem úgy volt, hogy már…..
Tivadar - Isten ajándéka 2013.06.26 17:46:03
Na, hát ilyet még nem basztam, hogy ennyi minden történik kicsi idő alatt. Most nézem a blogot, hogy május közepén írtam utoljára. Mintha tegnap lett volna! Persze nem tegnap volt, mert tegnap ugyanez volt, mint ma, leszámítva, hogy ma írok. Szóval ott tartottam, hogy a Nagymuter…..