Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Botikax

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A hét videója ezúttal a Center for Investigative Reporting marhamatekja, ami az amerikai fogyasztási szokásokon keresztül mutatja be a hústermelés fenntarthatatlanságát. Visszatérő cinikus megállapítás az ipari és közlekedési forrású légszennyezés hatásait…..
Botikax 2013.04.14 10:07:58
@vizsla_barat: Már né haragudj, de létszükségletről beszélni egy blogon? A számítógép/telefon ezerszer kevésbé létszükséglet mint bármilyen étel, szóval ha nem akarsz hipokritának tűnni, akkor kezd azzal, hogy a föld erőforrásait nem pazarlod kommentek írására.
Tudod, hogy mennyi károsanyag keletkezett a számígóépet kifejlesztése, legyártása, szállítása közben? Ugyanez igaz a szerverre is amin ez a blog van, meg arra több tucat további eszközre is, amik lehetővé tették, hogy létrejöjjön a kapcsolat közted és a szerver között. És akkor még csak most jön az áram előállításával járó szennyezés. Szóval te aki kommentelgetsz miközben széntüzelésű erőműben állítják elő neked az energiát, csak maradjál rohadtul csöndben ha arról van szó, hogy valaki narancsot/olivát/halat akar enni.

Szerintem senki nem tart téged vissza attól, hogy nomád életet kezdj, ha annyira meg akarod óvni a földet, akkor kezd magadon, ne mások étkezését szabd meg és pláne ne te határozd meg, hogy mi a létszükséglet.