Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kelda888

141 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
tegnap egész este úton hazafelé tapogattam a számat, mert olyan hihetetlen volt, hogy ez megint megtörtént...
beszélem-e a szerelem nyelvét vagy már csak a magamét, esetleg a lengyelt, francát? leginkább angolul beszélek már csak és nemzetközien fejezem ki magam, hogy a hülye is megértse mit akarok, az is, aki nem magyar vagy aki még csak nem is ember.parancsokat osztogatok magamnak és…..
hiába beszélünk magyarul, ő csak lengyelül tudja mondani az igazat. várom, hogy lássam a szemében, mi történik belül...
rég jártam itt, mert máshol jártam meg másokkal meg mindenkikkel és igazából minden megváltozott.ahelyett, hogy a magam szokványos módján elhúztam volna a picsába, mikor baj van és összecsomagoltam volna, készülve egy nagy útra, hazaköltöztem. nyár végéig hazaköltöztem,…..
ma minden ismerősömet, akik közel állnak hozzám, tájékoztattam a dologról. anyám férjét a wellness központból, ahol gyakori vendég nemrég a mentők vitték el rendőri kísérettel, mert magától nem volt hajlandó beszállni a kocsiba. anyámat hívta a hely vezetője, mert…..
a film is valóság, akár az álmod. az élet szív és kés egy szín alatt.jancsó miklós..
most elment itthonról, de valahol úgy érzem, nem is fog már nagyon többet hazajönni. beáztatta az összes gyümölcsöt vízbe és most vödör vizekben áznak a meggyek, eprek, barackok. azt mondja, hogy a rohadt gyümölcsöknek a víztől visszaépülnek az elrothadt részei, csak mellé…..
anyám férje nem szedi a gyógyszereit, ezért agresszív és katonás rendet tart itthon, kifordult magából és elkezdtem félni, úgyhogy úgy döntöttem, amíg ez nem változik, elköltözöm a barátaimhoz egy hátizsákkal. anyám azt mondta, hogy nem kell itthon maradnom, de ne féljek…..
kinek mondhatom el, mi fáj hazafele menet? ahogy ing lóg rajta és fázik belül,érintésétől roppanok össze. ki mondja meg, hogy vizelettel higított-e a bűntudatom vagy csak mártírkodom a saját magamnak emelt oltáron? hogy hulljak alá és vesszek el benne, mint mélyen a mélyen…..
olvasom és sírok. belül ordítok a fájdalomtól és vergődöm. előveszem a kisgyermek énemet és látom, őrjöng a lázas, égető szúrásoktól.találkozni akarok vele és simogatni a sebeit, a haját és kitapintani a hiányzó csomókat. hangját hallgatni újra és újra és az arcán…..
meghatódás pillanati, amikor még gergő is elolvassa a verseim, de előre szól, hogy nem tudja véleményezni, mert nem is ért hozzá meg nem is szereti őket, de miattam elolvasta.amikor vica szendvicset vesz, hogy ne maradjak éhen.és amikor rajtakapom magam, hogy elfelejtettem enni, mert…..
Én vagyok az, aki nem jó,volt szerelmet sírogató. Sírogatom a szerelmet,széjjel szedi a szívemet. De szívem tovább nem hasad,tavasz fénye csak kiárad.(A hajnal ragyogós csillaga) Ha már szerelmem elhagyott,a búnak is utat adok. Eriggy, bú, szerelmem után,Hagyjad az én szívem…..
az első pasim, akinek tényleg nevetek a viccein, a legjobb buzi barátom. magányosan fogok meghalni a macskáimmal...
Magam filmes vagyok és grafikus, ezért aztán, amikor Szolnoki Tibor, a szervezett túra buszvezetője elém állt és azt mondta: Csinos a sárga kabátod - én csak azt éreztem, hogy meghasad a szívem. Legőszintébb vallomások egyike, amiket valaha hallottam.Így hívott el kávézni vagy…..
4 nap múlva új életet kedzek. viszlát new york. viszlát budapest...
azt kérdezem:-elrontottam?s biztos vagyok benne:-nah, ez is az én hibám.látod, hittem benned,hogy vakon vezetszés reméltem,szakadék hull alánk.tudtam, hogy nem leszez a maró könnytfakasztó boldogság.és akartam hinnicsak az akaraté a szebb világ. de elfáradt az akarat,némult a…..
tegnap besh o drom és két sör meg egy doboz cigaretta elég volt már bőven a boldogsághoz. rengeteget beszélgettünk, táncizni is alig volt idő. zsombor még hívott napközben malacot sétáltatni, de nem mente, bár amennyit dolgoztam, akár el is mehettem volna.  holnap daniellel és…..
szóval egy egész napi sex and the city bámulás és közbe edzés és futás után elindultam yehudishoz sütit sütni, miközben noisettes-t hallgattam (never forget you) és már éreztem, hogy lassan kezd átjárni a boldogság. nehézkesen odaérve azt látom, hogy teljes a csend és mégis…..
az univerzum nem mindig játszik tisztességesen, de legalább pokoli jó humora van...
Én csak 24 vagyok, de már házas. Ezt így mostanában nem szokták. Csomó haverom van, akik még a közelében sincsenek a dolognak, persze tavaly még magamról se hittem volna, hogy ennyire hamar benne leszek ebben. Akkor még csak a barátnőm volt, szerettem nagyon bár rohadtul sokat…..
szülinapomra megtaláltam a szerelemről alkotott egyik definíciómat, ami igazából a szabó lőrinc és ady féle vonalat követi. lejjebb olvasható az óda.érdekes dolog jutott eszembe amúgy, ahogy mátéval veszekedtünk egyik nap és ráförmedtem, hogy most már az sem érdekel, ha…..
Úgy oldalgok részegek oldalánAhogy mások szeretni szoktakEngem a verés tesz teljesséHozzád imák zsonganakÉn kutyának születtem a világraS bárcsak lettem volna ember Kukákba szült a bánat isAnyaebet kölyke nem lelSzoptatott szemétLomtalanított szavakHittem abbanHogy belül van a…..
bár romantikus levelemcélba érts ez nagy tettde jajj romantikátlan hívásods szívembe csak bánat költözhetettez a sorsa annakaki habár hiábalányverset írni férfinakmég mindig romantikátlanság..
ahogy tegnap jöttem hazafele a régi szobámra gondoltam, hogy milyen jó lenne még mindig a miskolci utcában lakni. a patakparton. eszembe jutottak a régi képregényeim, amiket akkoriban rajzoltam ilyen 13-15 éves korom körül. 1. Tea - egy lány ül egy japán teázóasztalnál. egy…..
Szóval beszéltünk róla, hogy megyek, legalább megnézem és amúgy is bűntudatom volt, hogy vannak álmaim (megtanulok húzóckodni és kockás has...még mindig ezek) és nem haladok felé milimétereket sem az itthoni munkával.Hung Kuen. Eleve olyan helyen van, ami enyhénszólva is…..
kelda888 2014.04.08 23:36:20