Regisztráció Blogot indítok
Adatok
stüncike

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A gyorshírt az internetes sajtó alapján már hétfő este közöltük olvasóinkkal a Csepel újság Facebook oldalán: "Németh Szilárd körzetében robbanhat a kampány legnagyobb botránya.  A futótűzként terjedő hír igaz. Megjelenése óta sok fontos részlet vált ismertté. Ezeket…..
stüncike 2018.04.12 15:51:10
@Tarjányi László: REMÉLEM ezt majd a polgármester választásnál sem felejtik el.
Gyűlöletem kezdete a 90-es évek elejére datálható. Még javában uralkodott nagy, nemzeti Hóbaglyunk (Boross Péter), amikor ez a narancsszínű undormány már az ártatlan gyermekek felé is elkezdte nyújtogatni rettenetes csápjait. Általános iskolás voltam, de - talán kissé…..
stüncike 2014.02.07 19:47:52
Nekem minden szava tetszett. Emlékeim szerint Zsigó Marcell, havi 47.000-ből meg tud élni, mégis lenyúlja a hozzájárulást 2-szer. Nem a saját pénzéből csináltatja meg a betonozást. Kósa 20 %-ot kap "pályázatok" után, Lázár szerint annyit érünk, amennyi LOPUNK, bár nemígy fogalmazott, de tehette volna. Orbán családja Tokajban milliókat kapott visszatérítés nélkül, apja lenyúlta a bányát, ahol párttitkár volt. TERMÉSZETVÉDELMI TERÜLETEN csak az Orbán ék termelhetik ki a tőzeget. Érdekes volt egy cikk, mely ahhoz hasonlította az ő területüket, olyan mint amkor, egy sinpályából kivágnak egy darabot. A köztes terület nem, a mi előtte van és utána ott tud közlekedni a vonat. Érdekes a földek osztása, a trafikok osztása. Miért kap 5 trafikot egy olyan ember, akinek egyedüli érdeme, hogy a rezsibisztos tanítványa volt és az Orbán, azaz a FIDESZ rendezvényein énekel. /PALCSOTOMI, aki ezzel 5 családot fosztott meg a megélhetésétől Ez így igazságos??? Ennyire fideszes nem lehet senki. Szeretem a sportot, még a focit is. Amit nem értek, ez most a legfontosabb? De, ha igen Miért éppen FELCSÚTRA kell építeni az ország talán legjobb tervezőjének tervei alapján a stadiont. Ez akár Budapest egyik ékessége lehetett volna. Erre van szüksége egy l600 fős falunak? Csauseszku is a falujába épittetett. Beszélünk a rezsicsökkentésről. Nagyon jó, ez régen is volt, csak akkor az igazán rászorult kapta azt fütés, villany, lakbér, gyógyszerhozzájárulás cimén. Miért volt rossz Gyurcsány intézkedése, amikor megszüntették az adókedvezményt. Aki nem dolgozott, mert nem volt munkája, vagy olyan jövedelme volt, hogy nem tudta igénybe venni a kedvezményt. Csak egy egyszerű példa. A gyerekkedvezmény 26.ooo.- az adó 12.000.- Ez az ember havonta 14.000.- ot veszített, pedig ő jobban rászorult, mint aki levonhatta. Pénzüggyel foglalkozom, adózással tehát van rálátásom. Gyurcsány azt mondta, postán utalják a gyerekkedvezményt, így mindenki megkapja. Ezek apró dolgok és csak akkor érzi át az ember, ha érinti. Egyiket se védem, de szive lelke rajta annak, aki azt mondja, HURRÁ DE JÓ, HOGY ELVESZETT A NYUGDIJMEGTAKARITÁS 3.000 MILLIÁRDJA. De jó, hogy mindent Simicska visz a többi vállalkozó pedig Simicskának dolgozik. Ismét van rálátásom, Simicska amit alvállalkozónak kiad, rendesen lefölözi. Aki dolgozik rajta, az adja a munkaerőt, az anyagot. Ezek a Simicskafélék teszik szükségessé, hogy sok vállalkozó ne jelentse be, vagy csak alacsonyabb összeggel az alkalmazottait. Írhatnék még sok egyebet, de ez is sok egyszerre. Ha csak egy ember is megértette, hogy miért más a véleményem Orbánékról és nem őket választa, már nem írtam hiába. Kösz a türelmet.
A TV2 csinos műsorvezetőnője a Blikk információink szerint néhány hete ismerkedett meg párjával, Szabó Benjaminnal (26) egy rendezvényen. Ahogy mondani szokták, első pillantásra tudták, hogy több lesz köztük egyszerű udvariassági csevegésnél. Claudia elég régóta él…..
Ma délután három órakor a Sétáló utca és a Petz Ferenc utca sarkán talán megtudjuk… A  Csepel újság információi szerint Szilágyi Péter országgyűlési képviselő, az Együtt 2014-Párbeszéd Magyarországért szakpolitikusa és Tordai Bence, a Párbeszéd Magyarországért…..
Az előző részek tartalmából: János, nem bírva, hogy Lajost leoligarcházzák, Sándort lepolipozta. Viktor viszont nem szereti a tenger gyümölcseit, ezért arra kérte beosztottját, igyon meg egy kávét Sándorral, és legyenek barátok. János elszabotálta főnöke kérését, Lajos…..
Kommentár nélkül adjuk közre olvasónk tegnap este érkezett elektronikus levelét: Sziasztok! Nagy Katalin vagyok, Csepelen lakom a Szent Imre téren. Ez az eset, amit most megosztok Veletek, ma történt velem a Szent Imre téri parkban. Nem vagyok aktivista, normális esetben nem emelem fel…..
Hónapok óta hirdetik a csepeli fideszes városvezetők szócsövében az augusztus 20-i Szent István-ünnep programját. Lesz abban minden: Tarlós István főpolgármester szoborkompozíciót avat, kurucokat toboroznak, sólymokat röptetnek, felcsendülnek az István, a király…..
A Munkásotthon, megfojtása, kivéreztetése. A Kossuth technikum a polgármesterrel szemben a létéért küzd. Az átköltöztetett okmányiroda ügyintézésre és munkára alkalmatlan. Háborgó lakosság, kimerült biztonsági őrök, működésképtelen térfigyelők, megfigyelő, gumibotos…..
Horváth Gyula újabb blogbejegyzését, amelyet „Önherélten" címmel publikált saját blogján, most is változtatás nélkül közöljük: Kedden megszületett az egyesek által úgy várt megállapodás. A szocialisták és az "Együtt 2014" aláírt egy dokumentumot, amelyik arról szól,…..