Regisztráció Blogot indítok
Adatok
(x) (törölt)

3 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Augusztus 17-én jelent meg a Hallgatói Hálózat blogján Puch Lajos neve alatt egy válasz a HaHát a Koppány csoporttal közös tüntetés miatt érő, a sajtóban megjelent kritikákra. "Nem a szervezet álláspontja, csak egy hahás magánvéleménye," mégis úgy gondolom, jó pár…..
Ordas eszmék nyernek egyre nagyobb teret Magyarországon, ezzel azonban nem vagyunk egyedül a "szabad világban." Problémáink szorosan és szükségszerűen kapcsolódnak a rendszerhez, amelybe bele vagyunk kényszerítve. Történelmi dilemmával kell szembenéznünk, de nem is ismerjük…..
(x) (törölt) 2013.08.17 14:31:39
@Member: "üvöltő roma apuka késsel"
Miért, ha egy üvöltő késes fehér apuka kerül a látószögükbe, akkor más a helyzet? Ha nem, akkor miért fontos az etnikum kiemelése? Kérjük az ilyen megjegyzések mellőzését.
Mi az oka annak, hogy létrejöhetett a Hallgatói Hálózat nevetséges összefogása a Koppány csoporttal? Miért gondolják azt az anarchisták, hogy ennek minden jóérzésű ember számára vállalhatatlannak kell lennie? Az összefogás milyen formáit támogatjuk mi? Nehéz érzékletesen…..
Az 1998-as, a 2002-es és a 2006-os választás után a jövő évi voksolás is a médiában fog eldőlni (98-ban a Tocsik-ügy, 2002-ben Kaya Ibrahim, Josip Tot és a szőlőbányák fordították át a közhangulatot, 2006-ban pedig azért maradt kormányon az MSZP, mert a Fidesz nem talált…..
(x) (törölt) 2013.07.25 02:50:50
@Szanyi Tibor: "Baloldali sajtó még kevésbé létezhet támogatás nélkül."
rednews.hu
libcom.org
(x) (törölt) 2013.07.25 03:18:56
@Szanyi Tibor: vajon milyen hivatalos intézmény biztosítana promóciót egy olyan orgánum számára, amelynek szerzői szerint az egyik legfontosabb alapvetés, hogy a forradalmi (azaz baloldali) állam koncepciója képtelenség? :D Kicsit döccentem ezen a felvetésen.
Egyébként az efféle oldalak ismeretlenségének az az egészen nyilvánvaló oka, hogy maga a baloldal mint olyan is ismeretlen Magyarországon.