Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mici.Mackó

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Akkoriban olyanok voltak a körülmények, hogy jó kormányzás mellett is elkerülhetetlenül minimum 73,7%-ra nőtt volna az államadósság. Kíváncsi rá ön is, hogy miért? A minap érdekes kiruccanást tett blogunk egyik szerzője a Vastagbőr blogon. Ott tulajdonképpen az…..
Nem az árfolyamrés, hanem az árfolyamváltozás miatt nyúlnának hozzá a devizahiteles szerződésekhez. Navracsics Tibor közigazgatási és igazságügyi miniszter kedd este beszélt arról, hogy a szerződések utólagos felülvizsgálatát és módosítását is elképzelhetőnek tartja. A…..
Mici.Mackó 2013.07.19 14:31:36
@Zka: Gondolom azoké is vagy azoké nem, de tök mindegy nem ez a lényeg. A furcsa az hogy bankokat olyan keményen terhelő tranzakciós illetékeket, hogyhogy mégis a felhasználó fizeti, akkor most terheli a bankot vagy nem?! Mert egyfolytában ezen sírnak, csak nem értem hogy miért is.
Időről időre érkeznek olyan levelek, történetek, amelyek kissé árnyalják a külföldi életről szóló képet. Zsófi mai írása is ilyen, ő Németországban találkozott olyan megalázó jelenségekkel, amilyenekkel szerinte Magyarországon egy külföldi nem szembesül. „Több…..
Mici.Mackó 2013.04.12 23:56:27
@aleb19: Hehe, na igen ezen már én is gondolkoztam :) Csak viccelek, azért feltudom ezt a problémát annyira dolgozni, hogy ne legyen gond a hazautazás (teljesen) :)
Mici.Mackó 2013.04.13 00:02:36
@Das unbekannte Tier: Na igen látod abban a Németországban már én is jártam amelyikben te élsz. Megnyugodtam már azt hittem a poszt elolvasása után, hogy rossz a térképem :)
Mici.Mackó 2013.04.13 08:17:06
@dirtyfreebird: Na igen sikerült szarva közt a tőgyét eltalálnod. Nem az a lényeg hogy én jól csináltam e meg van e jogsim, hanem hogy ugyanúgy anyáztak ott is mint akár itt tették volna de nem gondoltam hogy csak azért mert külföldi vagyok és egy másik szituációban meg tök normálisak voltak.
Egyébként megnyugtatlak, hogy miután nem álltak a seggembe mint itt szokás, volt bőven hely arra, hogy félreálljak, így nem kellett átugraniuk és még veszélyben sem voltak, de jól esett okoskodniuk akárcsak neked.