Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rohadjmegorban

0 bejegyzést írt és 158 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Olyan ez, mint a friss tengeri szellő egy áporodott szobában. Mint egy hűvös vízpermet a tikkadt arcunkba. Mint egy kilátó, amiből a Föld túloldalára látsz − onnan meg vissza. Fa Nándor 93 nap alatt a saját tervezésű és építésű, Spirit of Hungary nevű hajóján megkerülte a Földet az extrém Vendée…..
Egy hónap késéssel a 444-hez is eljutott az a videó, amin a SzupiMester nevű Youtube-felhasználó bejelentette: fiús külseje ellenére valójában nő, Gulyás Katalinnak hívják. Ezt bizonyítandó be is mutatta személyijét, és elmondta: folyton fiúnak nézik, és nem tudja, hogy…..
Már nemcsak a kuruc.info domainnevet bejegyző Varga Bélát körözik az amerikai hatóságok, hanem a feleségét, Pesti Juditot is, akinek a fejére 30 ezer dollár „díjat” tűztek ki. Pestit, akit korábban rövid időre őrizetbe is vettek, azzal vádolják, hogy csalt a munkanélküli…..
Rohadjmegorban 2015.04.17 09:02:12
Titkos Fitness Napló A kezdet 2014.12.26 17:34:20
Mindig a beismerés a legnehezebb. Mikor rádöbbensz, hogy az a felpuffadt zsírtömeg a tükörben, nos...az tényleg hozzád tartozik. Minden kilogrammja te vagy. Egy formátlan, óriásamőbaszerű izé.De amíg erre rájössz, addig hosszú út vezet. Sunyi dolog a hízás, igazán alattomos.…..
Ebben a 2009-es videóban Csernus Imre elmondja, ő hogyan hagyta abba a dohányzást. Nem tudom, sikerült-e neki,  az absztinenciáját megtartotta-e, de amit mond, elég meggyőzőnek tűnik.     Balázs..
Még arra se volt időnk, hogy lecsekkoljuk, de már mutatjuk is nektek. Véleményezzétek Ti, hogy jön be nektek a jenki legújabb agymenése! ..
Rohadjmegorban 2013.11.12 13:43:57
A Becsületesnepper a minap beküldött négy képet a szerkesztőségi levlistára ezzel a három mondattal: 304 ezret futott 1.8-as Honda motor mosás nélkül. Nagybátyám mindig szívja a vérem, hogy miért futtatom a rizsrakétákat. Ezért. Sok-sok év tapasztalatát olvasták,…..
Rohadjmegorban 2013.10.02 23:21:52
@Tippszmix: tényleges szlovák cég. Nem csak a rendszám miatt;) Munkagép és pótkocsi gyáraknak vagyunk a beszállítói. És van éretségim, de nem magyar;)
Rohadjmegorban 2013.10.03 11:47:12
@csahos: enyém az kéziváltós. Az automatát már biztos eldobhattam volna. Bmw-n, mercin, audin is max 200000-et birtak ki. Az a baj ha egyesben és kettesben nyomod neki, akkor elcsúsznak a lamellák és így elkopik a nyomatéktól.
A legjobb dolog az interneten ma ez, szakadok rajta, gyorsan nézd meg sokszor, holnapra már ki fog hűlni! ..
Lázár János nem az a finomkodó elegáns gyerek. Ha belegázolnak az önérzetébe akkor aztán elszabadul a pokol, és vagy a sameszaival intézteti amúgy kurucinfósan újságba névvel, címmel, telefonszámmal a rohattellenséget, vagy ő maga intézi, mi van, mi, ki a kisfiú, te legnagyobb…..
Infrastruktúra-fejlesztés, média és a földhasználat területén köt stratégiai megállapodást a kormány és az egyik legjelentősebb hazai vállalkozó, akinek kevesen látták az arcát. „Végre nemcsak üres lózungok, fotózkodás és bullshit tűzijáték lesz, hanem tényleges…..
Rohadjmegorban 2013.07.24 18:45:40
Megint fontos dolgokon rágódnak az interneten, a 444.hu, és mások. Most azon, hogy egy fesztiválon látták táncolni a miniszterelnök két lányát, Ráhelt, és Sárát. Az "eseményről", mely szerintem nem kivételes eset a korosztályukban, le is videózták, és a Youtube-on közzé…..
Rohadjmegorban 2013.07.15 17:28:25
@belekotty: szerintem a család a legfontosabb!!! :)
Rohadjmegorban 2013.07.15 17:29:45
@sírjatok: azt hogy ez nem fenyegetés, hanem tény!
Rohadjmegorban 2013.07.15 17:32:14
@sírjatok: és nem mondtam hogy én kienném a szívüket! Bár ha törvényadta lehetőségem lenne rá, akkor asszem nem hezitálnék sokat:)
Aggódni kezdtem északi szomszédaink egészségi állapota miatt. Annak persze örülök, hogy egyre több szlováknak telik luxusautóra, de ijesztő tendencia, hogy közülük ilyen sokan kényszerülnek mozgássérült igazolványt használni. Ennek a kék Porschénak az utasa például…..
A választók jelentős része és a Fidesz kampánygépezete is várja, vajon hogyan alakul az ellenzéki összefogás? Képesek vajon a baloldali szereplők félretenni régi sérelmeiket, hatékonyan összefogni, egységesen fellépni és leváltani a mai kétharmadot? Ki lesz majd a húzóarc…..
Ruháink megfelelő tárolásának legnépszerűbb módja, ha vállfára akasztjuk őket. Milyen új ötleteket hoznak ebben a témában a designerek? Nézzük csak! A repülés szerelmeseinek ajánljuk ezt a vállfát, mely a legendás II. világháborús C-47-es repülőgépeket idézi.…..
Orosz Mihály Zoltánról, az érpataki Rambóról azt eddig is tudtuk, hogy gyakorló elmebeteg. De én azért csak rácsodálkoztam a videóra, amin mongol traszvesztitának öltözve kiokosítja a 8-10 éves gyerekeket, hogy vagy ez, vagy el lehet húzni a picsába buzifesztezni.  Azt…..
hacsaknem Ki a (nem) magyar? 2013.06.30 11:18:46
Olvasom, hogy Sorbán Attila Örs, az Erdélyi Magyar Ifjak (EMI) egyesület elnöke "Turista vagyok, nem magyar" feliratú pólót ajándékozott Bajnai Gordonnak Kolozsváron. A volt magyar miniszterelnök értelmiségiekkel, vállalkozókkal, a romániai magyarok parlamenti képviseletét…..
Rohadjmegorban 2013.07.01 02:07:30
@dagiiron: többen mint a kintiek közül valaha is fognak. De nem is értem miről beszélsz?! A magyart úgy lehet felismerni hogy nem fizet adót!!! :)
Rohadjmegorban 2013.07.01 02:12:40
@dagiiron: adót amúgy sem kell fizetni ebben az országban. Itt hozzájárulást fizetsz csak. Hozzájárulsz hogy a geci abortuszmaradék orbán lázár simicska és a "törvényesen" maffiózó segnyalóik még jobban éljenek. Mi a fasznak adó? Talicskában vidd a tsét egyenesen a közgép bejáratához!
Rohadjmegorban 2013.07.01 02:17:42
@dagiiron: amúgy, tudod ki fizet itthon szja-t? A közmunkás, waze. Mert lassan már csak nekik lesz bejelentett munkahelyük;)
Már az is önmagában undorító, hogy 8, 9 vagy 10 éves gyerekekkel politizál bárki, de az felettébb hányingerkeltő, hogy iskolában nyíltan buziznak és mocskolódnak a szélsőjobboldali szittyák nemzetmentés címszóval. Az már csak hab a tortán, hogy az előadó rossz magyar…..
Rohadjmegorban 2013.06.30 23:26:31
@Harris Dwight: igazából nem érdekel hogy az ilyen jelmezbe bújt köcsögök mit beszélnek és kiket köpködnek. De az hogy gyerekek előtt igy beszél, az már a legalja mindennek. Bitóra a faszkalappal! Ès a gnóm hobbit orbán geciláda is elhúzhatna a francba, ha ilyet meglehet tenni egy iskolában, amit már a csíra talpnyalói irányítanak!!!
Madarat tolláról, szélsőjobbos idiótát rádiójáról, fogalmazhatnánk át a klasszikus közmondást a Szent Korona Rádió honlapján megjelent hír, pontosabban annak megfogalmazása láttán. Hogy lehet valaki annyira gyökér, hogy a Nelson  Mandela feltételezett haláláról…..