Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lujza Mária

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A fülkeforradalom egy vacsoraasztalnál falja fel saját gyermekeit. A mozgóképet nagy méretben és hangerővel méltóztassék megtekinteni.       ..
Spanyol politikai elemzőnk az ellenzéki összefogásról. A mozgóképet nagy méretben és hangerővel méltóztassék megtekinteni.                ..
Megfigyelők, megfigyeltek és a sör kavalkádja a bajai önkormányzati választáson. A mozgóképet nagy méretben és hangerővel méltóztassék megtekinteni.          ..
Eme szép képeslapot Felcsúton nyaralóktól kaptuk. Nagyobb méretért, kérjük, kattintson a fotóra.        ..
Lujza Mária 2013.08.04 11:59:21
@gipsz.jakab: Majd ha miniszterelnökké avanzsálsz kedves Jakab !Addig is gyűjtsd az építőanyagot /pl. gipsz/
Videó a jövőből! Titkos és epikus felvétel egy kormányfő lányának lakodalmáról. A Trafikrabló-trilógia és a Nemzeti Oligarchák Himnusza itt látható. A mozgóképet nagy méretben és hangerővel méltóztassék megtekinteni.        ..
Dübörög az ellenzéki előválasztási kampány. Megkérdeztük az utca emberét, hogy kivel sörözne a jelöltek közül. Ön kivel? Szavazás lentebb, a mozgóképet pedig nagy méretben és hangerővel méltóztassék megtekinteni.       A névtelen online…..
Lujza Mária 2013.07.17 18:23:17
A Demokratikus Koalíció elnökének mozija közéletünk régi és új sztárjaival. A kapcsolódó anyagok itt láthatóak. A mozgóképet nagy méretben és hangerővel méltóztassék megtekinteni.         ..
Viktor és János pontot tesz az ügy végére. Trafikrablás-trilógiánk befejező része. A mozgóképet nagy méretben és hangerővel méltóztassék megtekinteni.       ..
Lujza Mária 2013.07.09 11:30:56
A volt miniszterelnök, ahogy még sosem hallottuk. Szavalt: 2013- június 16-án. A mozgóképet nagy méretben és hangerővel méltóztassék megtekinteni.               ..
Rozi néni élre tör a honi oligarchák slágerlistáján. Csuhajja! A mozgóképet nagy méretben és hangerővel méltóztassék megtekinteni.         ..
Lujza Mária 2013.05.26 10:33:56
@csak egy néző: Ez kicsit hasonlít a" demokratikus ellenzék"megkülönböztető jelzőhöz,amit a szoclibek a nap 24 órájában szajkóznak !? Ezek szerint van nem demokratikus ellenzék is ? Gondolom az észjárásukat tekintve ők a JOBBIK-ra gondolnak!! Vagyis szerintük nevezett párt NEM DEMOKRATIKUS !!Nem tisztem megvédeni a Jobbikot,de engem ez legalább annyira irritál ,mint önt a nemzeti jelző !
A trafikbotrány kirobbanása után összegyűlt egy párt legfelsőbb köre. Az előző rész itt látható. A mozgóképet nagy méretben és hangerővel méltóztassék megtekinteni.        ..
Cifra Kaloda A Nagy Trafikrablás 2013.04.27 12:57:02
Egy párt holdudvara összeült a trafikpályázatok bírálata előtt. Birtokunkba került a megdöbbentő felvétel. A második részt itt találják. Mozgóképünket nagy méretben és hangerővel méltóztassék megtekinteni.          ..
Szenzációs, pártpolitika-mentes közvélemény-kutatásunk az úrhölgyek körében. Exkluzív fotográfiák, lentebb világhálós szavazás! A mozgóképet nagy méretben és hangerővel méltóztassék megtekinteni.      Íme, a máig meghirdetett szavazás végeredménye,…..