Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vroni16

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vroni teljesen ledöbbent, amikor a Westend MediaMarktjában az osztályvezetőhöz irányították, hogy extra árengedményt kapjon. És még a parkolásából is jóváírtak egy órát. Kivettünk egy házat, ami felújításra szorul, így például új konyhát is csináltatunk, ehhez…..
Vroni16 2013.04.12 14:33:15
@igi1: ezért nincs is már kedvem sokszor írni. az ember leírja, ha valami jó vagy rossz tapasztalata van erre megy utána a kiforgatás, fikázás, stb :) pedig csak azt akartam, hogy a srácnak, aki tényleg sokat segített legyen egy jó napja, ha elolvassa...
Vroni16 2013.04.15 10:43:20
@chloe queen: egyáltalán van bármilyen tapasztalatod AUsztria, albérlet és berendezés tárgykörben??
10 megnézett házból 8-ban nem volt konyhabútor, így itt Ausztriában nagyobb eséllyel találsz konyhabútor nélküli házat. Amit kivettünk abban speciel volt bútor, de inkább hadd ne részletezzem. Emiatt döntöttünk az új, asztalos által elkészített bútor mellett, ami marad a saját tulajdonunk. Ha később tovább mennénk akkor eladjuk, vagy megegyezünk a tulajjal. És igen, utána többen leírták: hajlandó vagyok a házba fektetni, mert hosszabb időre tervezünk kint, így olyanban lakok majd, ami nekem tetszik :)
Vroni16 2013.04.15 10:45:07
@Pörög a lufi: ??? ezt annyira nem értem, bocsi :)