Regisztráció Blogot indítok
Adatok
makimajom?

0 bejegyzést írt és 35 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Vidám porcukros rajkodás Ogli G zenéjére súlyzókkal ..
makimajom? 2012.12.12 21:14:31
Gyorshír: miután az osztrákok elverték a hollandokat, Anglia pedig ikszelt a franciákkal, az utóbbi két csapat jutott tovább a csoportból. Ha csak a hollandok elleni, egy nullás vereséggel végződő meccset nézzük, nem érdemeltünk volna továbbjutást. Fantáziátlan és…..
Rage Factor - Victory Celebration Party (Rage Against The Machine, Gogol Bordello, Roots Manuva, Gallows) @ Finsbury Park, London 2010. június 6.,Ingyenes Rage Against The Machine-koncert, negyvenezer ember előtt a Finsbury Parkban. Miért is? Háttérinfó: A lista-fetisiszta angolok életében…..
makimajom? 2010.06.14 18:35:38
@pöcsköszörű: hát szerintem elég sok mindent... "néhány kitűnő dal" ez mégis mennyi? szerintem ez relatív, nekem majd' minden számuk bejön. nézd meg, hány olyen haknizenekar van, akik egy számból élnek a mai napig, és adnak elő rosszabbnál rosszabb bulikat... chumbawumba, guano apes, kövezzetek meg, de a progigy-nek kb 10 hallgatható zenéje van, és még mindig mindenhol sztárvendégek... de ugye ez is relatív
Díos y El MessiAs!: miniszoknyás csajok várják Mr. Blattert.Somos Ákos a nulladik naptól forgat a videoblogjukba, így már mi is tudjuk, hogy Egri Viktor a vb tiszteletére levágatta a szakállát. Ma délelőtt megérkeztek az MTV foci vb kommentátorai Dél-Afrikába, videonaplójuk első…..
makimajom? 2010.06.10 09:20:30
Tegnapelőtt olyan posztot olvashattatok itt a blogon, ami tipikus esete volt annak, amikor valaki bunkó módon és veszélyesen közlekedik, aztán még ő van felháborodva. Zoli hasonló kategóriába sorolható levelet írt, ezúttal a Posta egyik autójának nem adta meg az elsőbbséget egy…..
Csütörtökön jelenik meg a Subscribe Contradictions című EP-DVD kombója, amiről a Lángoló Gitárok most bemutatja a Anxiety Found Shape In Contradictions - Act I. The Fall Of Mercia című 8 perces eposzt, amiben - most kicsit spoilerezünk - van egy olyan szimfonikus metál-téma, ami még…..
makimajom? 2009.12.15 11:07:45
Tardai történetek Nyolcvanegy 2009.12.11 13:00:00
A halál geci szomorú. Pláne, ha egy spanod adja be a kulcsot. El is megy a kedved mindentől, baszod. Még azon se' röhögsz, hogy a Bandi véletlenül kimaradt a koporsóból, azt' a hat gyökér, akik a nagy bánatra széticázták meg spurizták az agyukat, arról dumálnak a temetési…..
makimajom? 2009.12.11 14:40:31
Nirvana – Live at Reading (DGC/UMe) Nirvana – Bleach deluxe (Sub Pop) Kurt Cobain már több mint 15 éve halott, de úgy tűnik, még mindig volt rajta és zenekarán lehúzható bőrréteg. Most épp két kiadvány is előkerült, de legalább végre elmondható, hogy értelmük is…..
Alapvetően egy pábtól nem várható el szerintem, hogy fasza étlapja legyen, különösen akkor, hogyha olyan vetítős sörös cuccaik vannak, mint a félméteres vagy méteres sörsor, ami a kisebb asztalokon el sem fér, és a japó arcoknak objektívet kell cserélniük, hogy le tudják…..
 Elzának kajakra agyára ment a nemszívás. De annyira, hogy miután full kinyalta a kecót körösztbe-hosszába, a mások életét is rendbe akarta rakni. – A másokét, faszombazdmeg, csak az enyémet haggya ki!-  kurvaanyázott egy sort Anti, me’ még azon is kicsapta az…..
Subba Hülye tánc péntekre 2009.09.25 08:30:00
Számtalanszor elmondtuk már, hogy ne vigyétek túlzásba a drogfogyasztást, mert a végén még úgy jártok, mint a barna pólós úriember. Megjegyzem, nekem még a szemüvegem is lerepülne, az meg aztán nem kellemes, elhihetitek!   ..
makimajom? 2009.09.28 13:43:08
Pettyes leveléből más vetületét ismerhetjük meg azoknak a mindennapi gondnak, amelyekkel a tanároknak szembesülniük kell. Meddig mehet el egy diák rajongása?Sziasztok!Ma történt velem, gondoltam megírom. Egy nagy pesti középiskolában tanítok, elég sok a fiú, kevés a férfi…..
Az ogadeni háború Etiópia és Szomália háborúja volt 1977-78 között. Mint a legtöbb lokális háború a hidegháború alatt, az események jóval túlmutattak két fejletlen ország konfliktusán, és azért is érdekes, mert a háború pont 30 éve zárult le. Nyilván a konfliktusról…..
makimajom? 2009.09.16 13:36:51
Egyre több H1N1-es megbetegedést (későbbiekben: H1N1-es megbetegedés) jelentenek hazánkból. Ezzel egyidőben egyre több pletyka, féligazság születik a betegség terjedését, gyógymódját és kimenetelét illetően. Blogunk szakértője, az angyalföldi Pista bá segítségével…..
makimajom? 2009.09.14 12:57:37
:)
Erwin Koeman nem megfelelő taktikával játszatta a magyar válogatottat a szerdai, portugálok elleni vb-selejtezőn - véli Pista bá, a XIII. kerületi Angyal büfé labdarúgás-szakértője. Interjú. (képünkön: 2-1-et jósol Magyarországnak Dánia ellen a szakértő) Az…..
makimajom? 2009.09.14 12:09:32
@El Argentino: 1-2-3 a *urva anyád, 4-5-6 szopd le a *aszt, hirtelen csak ez a Belga szám jutott eszembe. (ma este hátulról teszem be)

HgGina: ott a pont :)
Augusztus 21-e óta a komáromi híd közepén sátorozik Sólyom László köztársasági elnök. Mint ismeretes, Szlovákia nem engedte be területére a magyar államfőt, aki erről már akkor értesült, amikor úton volt a révkomáromi Szent István-szobor avatására.(képünkön Sólyom…..
Többszöri próbálkozás ellenére sem jön össze a hétvégére tervezett magyar-szlovák államfői találkozó. Sólyom László magyar államfő ugyanis addig nem hajlandó találkozni szlovák kollégájával, Ivan Gasparoviccsal, amíg Szlovákia nem ad diplomáciai választ a…..
Nem egy lényegi vita ez, inkább csak érdekesség. Az 1994-es amerikai világbajnokság utolsó selejtezőjén a franciák a bolgárokat fogadták otthon, és egy döntetlen is elég lett volna, hogy kijussanak a VB-re. Másodpercek voltak csak hátra, mikor egy szabadrúgást David Ginola…..
Olvasónk közös megegyezéssel jött el munkahelyéről, de a távozás nem ment zökkenőmentesen, volt főnöke rácsapta az ajtót és perrel fenyegette meg. Tisztelt Cím!Tegnap mondtam fel a munkahelyemen - közös megegyezéssel jöttem el. a munkaviszonyom hivatalosan augusztus 23-ával…..
Nyári időszámításunk alatt a történetek váratlanul, derült égből villámcsapásként érkeznek. A rend szeptemberben áll vissza. Sziasztok!   A blogolásban eléggé új avgyok, azonban a szakításban már eléggé "tapasztaltnak" mondhatom magam. A következő…..
makimajom? 2009.08.05 15:10:10
makimajom? 2009.08.05 15:17:22
@Muha: @Szelid sunmalac-Elmeny designer:
hát végül is te is hozzászóltál...
Nemrég elkészült Péterfy Bori legújabb klipje a Téged nem című szerzeményre. A dal a majd csak most következő második Péterfy Bori & Love Band-lemezen lesz rajta, de már egy ideje digitális formában megvásárolható egy rakás remix társaságában. A klipet Gács Tamás…..
Cs. a vasárnap délutánját a Palatinuson egy durva kabinostól való rettegés árnyékolta be. A Palatinus alkalmazottja válogatás nélkül bazmegolt és kurvaanyázott a vendégeknek, akik megzavarták és munkára kényszerítették őt. Vasárnap, augusztus 3-án délután egy háromfős…..
Van egy cimborám, akit barátnak semmiképp nem neveznék, de többször voltunk üzleti kapcsolatban, meg sokat forogtunk egy körben, így többször kihasználtuk kölcsönösen egymást üzletileg és sosem tettünk keresztbe a másiknak, így jó a viszony, de sosem foglalkoztunk komolyabban…..
makimajom? 2009.08.03 14:33:47
A Red Hot Chili Peppers hivatalosan soha nem oszlott fel, viszont egy ideje nem is volt aktív. Chad Smith dobos volt a leginkább szem előtt a társaságból, mert ő összehozta a Chickenfoot nevű szupergroupot, ahol olyanokkal zenél együtt, mint Joe Satriani, Sammy Hagar és Michael Anthony.…..
Július 25-én lezajlott a MTV Icon eddás fordulója Siófokon, amin a Subscribe is fellépett a Kölyköd voltam című sláger átdolgozásával. Ha valaki kíváncsi, hogy lesz a miskolci zenekar dalából szimfónikus metál, majd RATM-utánérzés, végül reggae, az nézze meg az alábbi…..
makimajom? 2009.07.31 15:24:05