Regisztráció Blogot indítok
Adatok
egyvelemeny

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azt hihette volna az ember, hogy egy olyan ittas vezetéses botrány után, aminek végén a sitt várt Stohl Andrásra, a 46 éves színész felfogja, hogy inni és vezetni nem tanácsos (ha már más nem ébresztette rá erre), de a Blikk szerint ez közel sincs így. A bulvárlap információi…..
egyvelemeny 2013.04.12 18:06:03
@sweeney todd: A friss regisztrálás a cikk író mocsok manipulálása miatt, illetve az miatt van, mert az előző kb 5 név alatt futó regisztrációm nem akart működni, de örülök, hogy ennyire pontos információid vannak rólam. Annak a nagyon beteg gondolkodásnak pedig érdekes lenne a levezetése, hogy jött ki számodra az eddigiek alapján a friss regisztrációval összekötve, hogy Stohl rajongó vagyok. Ugyanis eddig egyetlen egy szavammal nem szimpatizáltam vele. Azzal viszont igenis szimpatizálok, hogy ilyen cikkek megjelenése ne legyen lehetséges sehol a médiákban. Az, hogy nincs több kérdésed, mert ilyen agyament következtetésekkel azonnal ítélkezel, üdvözlendő. Amúgy meg gondolom a cikk írójához elég közelálló lehetsz, legalább is gondolkodásban, hiszen neked is elemed mások eleve meg és elítélése. Nekem ez nem okoz örömet és csak szánni tudok mindenkit, aki ilyen módon, mások kárára és saját ego-juk nyalogatására van szükségük ahhoz, hogy jól érezzék magukat a bőrükben.
egyvelemeny 2013.04.12 18:20:18
@sixx: Ez nem szemlézés, hanem az indulatok szándékos felkavarása egy adott esetet kihasználva, és azt, hogy az illető nem éppen szimpatikus jelenség. Ha már szemlézel, akkor azt írd meg,hogy ez a Te személyes véleményed, és ne tényként közölj dolgokat, kiemelve a neked személy szerint ellenszenves dolgokat úgy megfogalmazva, hogy tényként hasson. Az ahogy ezt a cikket Te érted, arról szólna az írás SEHOL NEM KIVEHETŐ. Amúgy nem csak Stohl, hanem senki ne vezessen ittasan sem, nemhogy részegen, sőt eleve nem értek vele egyet, hogy fű, fa, virág volán mögé ülhet ma már holott nem az ő saját tudásának köszönhető, hogy eddig még nem gyilkolt, hanem mások vigyáztak rá eddig oly ügyesen, hogy még nem okozott bajt.
egyvelemeny 2013.04.12 18:52:42
@sixx: A magyarázkodásod már nagyon késői lenne. Igen olvastam, és pont azért, hogy ne ok nélkül bíráljam a cikked, elolvastam azt is, bár amúgy nagyon nem érdekel ilyen és hasonló témájú dolgok, mert nekem nem elemem mások felett ítélkezni, csak mert valamit esetleg félreértek. Te tudatosan, és szándékosan dobtál fel ÚGY valamit, hogy abból hatalmas viták, lehessenek és az indulatok elszabaduljanak. Na ez az, ami miatt írtam. Azt, hogy ki hogy mászik ki, vagy nem abból, amit elkövetett maga, vagy mások ellen, az pedig mindenki saját útja, és döntése, hogy egyáltalán meg teszi-e. Az amit te itt kiprovokáltál "szemlézés" címszóval, viszont nem korrekt és bizony a valóság elferdítésének a folytatása. Kb olyan, mint amikor egy pletyka elindul a Julcsi nénitől, a falu végére. Ez az, ami zavar. AZ, hogy folyamatosan, s még mindig a hozzászólók túlnyomó része nem látja, érzi magán mennyire manipuláció áldozata, hiszen kit érdekel itt, a cikk? Viszont mocskolódni jó, akkor gyerünk, hajrá....