Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BénaBéni

0 bejegyzést írt és 49 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az előző résznek ott lett vége, hogy Pumped az anyjától pumpolt utolsó ötezresből nem csirkét, hanem fehérjeport vett, bár az is lehet, csirkés ízesítésűt, nem értek a mesterséges testtömegnöveléshez, én organikusan lettem akkora, mint egy kispolski. Pumpednek maradt még 500 forintja, remélem, nem…..
BénaBéni 2017.03.22 21:28:56
Nem először melegeznek le, nem is utoljára, ahogy a kommentelőket ismerem, de az kétségtelen, hogy most jött a legváratlanabb helyről. Nem mintha magamra venném, nem erről van szó, csak ennyire nyíltan, a tévében még soha nem mondták. Hiába mondja a FEM3 egyik műsorvezetője, Várkonyi Andrea, hogy a…..
BénaBéni 2016.12.14 11:23:21
BénaBéni 2016.08.03 21:51:33
A közszolgálati média - így a közszolgálati televízió - feladatai közé tartozik a tárgyilagos, kiegyensúlyozott és pontos tájékoztatás a hírműsorokban, valamint a nemzeti hagyományok, értékek képviselete a kulturális és oktató műsorokban, továbbá kellő megszólalási és bemutatkozási lehetőség…..
Fokhagymás, mustáros sült csirkecombok Többször is készítettem már mustáros húst ( sertés és csirke húsból is ), de most egy kicsit másra vágytam, így kísérletezgettem egy kicsit. Az első dolog, ami igazán érdekelt, az a sült fokhagyma volt, amit a következőképen…..
Mikor? Melyiket? Saul fanyalgói 2016.03.04 07:59:32
A Saul fiának egy alternatív plakátja. A Saul fiának és alkotóinak természetesen a Mikor? Melyiket? blog is nagyon-nagyon gratulál! Korábban írtunk is már a filmről, először még csak a lebegtetésekor, majd a megnézése után. Közben meg minden fórumon jöttek a különböző fanyalgások, hogy a Saul…..
Nagy áttörés történt a köztévében az újévnek ezen a fagyos reggelén. Mivel az M1-et sokan azzal vádolják, hogy minden ott kiejtett és kiírt betűt alaposan megvizsgálnak, jóváhagyatnak, előzetesen cenzúráznak, és hogy a vendégek csak alapos szűrés után kerülhetnek be,…..
Király Viktor ma hajnalban lépett először, és remélhetőleg nem utoljára színpadra a The Voice amerikai kiadásában. Az idei szabályváltoztatásoknak köszönhetően a négy mester 24 énekese küzd majd meg a nézők kegyeiért az élő műsorokban, és az első héten menten 12 ki is…..
Még valamikor két éve ellopták Tóth Vera telefonját a moziban, ami ugye baromira nem érdekelne senkit. A cikk szerint az énekesnő kifakadt a rendőrségre, a Blikk újságírója a rendőrséget is megkereste a kérdéseivel, aztán tegnap megjelent. Ez még mindig nem lenne említésre…..
BénaBéni 2015.01.07 19:48:16
@autosvilag.com: Nekem is ez ugrott be!!! :))))))))))))
A Nagy Médiaháború hetedik napján az RTL Klub Híradója újabb frontot nyitott, és kicsit megpiszkálta Orbán Viktor lányának esküvőjét is, illetve az ott történt Sajnálatos Események utóéletét, egy olyan csodálatos riportban, hogy azóta is csettintgetünk. Van itt minden, de…..
Nem tudom, megér-e ez a gondolat egy külön posztot, sőt, ér-e már bármilyen gondolat Bayer Zsolt véleményéről külön posztot. A rezsim leépült bérgyilkosa nekirontott az RTL Klub által indított „bosszúhadjáratnak” (mármint, hogy a híradóban nem csak magát kutyának…..
Kordonbontással összekapcsolt sajtótájékoztatót hirdetett csütörtök délutánra a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom a Szabadság téren álló szovjet hősi emlékmű elé. Az ötórai kezdés előtt a televíziós stábok annak rendje módja szerint elfoglalták helyüket az…..
BénaBéni 2014.04.27 09:37:23
@Sárga Pecsenyekacsa:
- avagy az egyik megszálló kiverte a másikat.
Egy történést mindig a következménye határoz meg.
Tehát hazánk területén harcok dúltak. Mind a két oldal soraiban voltak magyarok is.
A harcok után jó lett nekünk? A harcok alatt kik követtek el atrocitást a civil lakossággal szemben?

A válasz a megoldás: megszálltak minket, és Berlin helyett Moszkvából jött az ukáz. Az első elhurcolt 260- 320 ezer magyar állampolgárt, a második elhurcolt kb. 580- 630 ezret. Zsidót, magyart, cigányt vegyesen. Az egyik csúnya és gazember, a másiknak meg a seggét kell nyalni.( Egyébként anno az ukránok nagy része a németeket felszabadítóként ünnepelte. Mert ez is tény. A holodomor után érthető okokból.)
Nagyban zajlik a párhuzamos valóság megteremtése, aminek egyik élharcosa Lázár János. Kronológia: 1, Január elején jött a hír, hogy a kormány emlékművet állít a német megszállásnak. 2, Január végén kiszivárogtak sasos-angyalos szobor tervei. 3, Óriási…..
BénaBéni 2014.04.21 09:45:13
@Kovács Ferenc 14:
Tetszene egy hasonlóan friss kis színest kerekíteni arról, hogy a moszkovita kommunista zsidók milyen ámokfutást rendeztek a "Dicsőséges 133 nap" alatt. Majd következőnek, hogy a "felszabadító" keleti csürhe, miként lopta be magát a magyarok szívébe.
Munkásságát előre is köszönöm.
Tisztelettel: BB
A Bors úgy tudja, Hódi Pamela ide, Szandika üvöltözése oda, Baukó Éva műcsöcsei meg amoda - az Édes élet kísérőműsorának indított, civilekkel forgatott kvázireality, az Élet show-ja, április 7. után lekerül a képernyőről. A január végén elindított reality helyére a…..
Vastagbőr Spirit of Hungary 2014.03.24 09:01:00
Fa Nándor tegnap bemutatta az új hajóját, melynek neve Spirit of Hungary, és amivel indul idén egy komoly óceáni vitorlásversenyen. Nem vezetett idáig könnyű út, eddig 16,5 ezer munkaórát dolgoztak a hajón, és persze rengeteg pénzbe került. - Két éve még nem gondoltam volna,…..
Jobbegyenes Védtelenül 2014.03.04 13:33:11
A Szovjetunió 1991-ben összeomlott, csapataik kivonultak a megszállt Kelet-Európából. A fél világ a csóró oroszokon röhögött, az egykori szuperhatalom olyan gyorsasággal került a padlóra melyet Ronald Reagan is csak legszebb álmaiban mert elképzelni. A NATO esküdt ellensége, a…..
Deutsch Tamás Brüsszelbe ejtőernyőzött eltávolított képviselő megmondóember decemberben a következőket írta Horváth Andrásról."Ez a Horváth nem–NAV–revizor András egy szegény, szerencsétlen futóbolond. (...)Először is, ezek az egyébként jobb sorsa érdemes alakok időt…..
A várakozásoknak, fórum- és facebook-kommenteknek ellentmondó eredmény született a Való Világ 6 második párbaján: a nagy szájáról ismert, lelki terrortól és igen tapló beszólásoktól sem idegenkedő VV Viki nyerte a néáző szavazatok 57 százalékával. Ellenfele, a lazának…..
Tegnap a hazai politikus-utánpótlás (ótejóég) ismét megmutatta mire képes, fantasztikus performanszt hoztak össze. Ezeket a béna akciókat tuti tanítják a balfaszpolitikus-képzőben. Történt, hogy az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség (IKSZ) Gyurcsány Ferenc portréját…..
A kormány az előző év utolsó napján döntött, hogy emlékművet állít Magyarország 1944. március 19-i német megszállásának, amelyet nemzetbiztonsági szempontból kiemeltté nyilvánított, vagyis többek között nem kell építészeti-műszaki tervtanácsi vélemény,…..
BénaBéni 2014.01.24 07:32:53
@Impavidus Mortalium:
Csak óvatosan az igazsággal a mai világban!!! XD
A magyar kereskedelmi televíziózás történetében soha nem tapasztalt gyűlölethullám közepette indult útjára a Való Világ hatodik szériája. Hihetetlen, milyen érzelmeket képes felkorbácsolni a műsor, tessék csak nézni: Ez csak a jéghegy csúcsa, a magyar…..
BénaBéni 2014.01.15 10:57:37
@Igazmondó47:
Hajrá!! Kitartás!!
Minden támadás a mocsok tisztításáért megsüvegelendő!
S.N. mint fekély élősködik a társadalmunkon régóta, jó kis média hátszéllel! Bár, büntetésül ott van néki a Felesége! XD XD
„Az emberek többsége nem a pénzért, hanem azért dolgozik, hogy értelmesen töltse az idejét.″(Vásárhelyi Mária) Gyerekeknek 25, felnőtteknek 50, várandós nőknek 75 ezer forintos alapjövedelem havonta. Feltétel nélkül. Erről az elképzeléséről tartott…..
BénaBéni 2014.01.14 08:16:13
@bbjnick:
Hasonló écesz ez, mint az ingyenes buszbérlet volt.
Béke poraira!
"Az Egyenlő Bánásmód Hatóság (EBH) feladata az egyenlő bánásmód követelményének megsértése miatt benyújtott panaszok kivizsgálása és az egyenlő bánásmód szempontjainak érvényesítése. A hatóság azoknak az ügyfeleknek az ügyében jár el, akiket diszkrimináció, azaz…..
BénaBéni 2014.01.03 09:40:30
@Bee-zony:
Háááát!- ez már csak így működik nálunk.
Ha adót, TB- t, stb. fizetsz, nem firtatják miből élsz. Legfeljebb a Rendőrség! XDXDXD