Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Atkoo

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Leszarom a politikai korrektséget, ha valaki annyira hülye, hogy egy műsoron belül képes háromszor is bukni, melyek közül ez egyik esetben a feladvány ki volt rakva teljesen, csak fel kellett volna olvasni, hogy BEJUSSON AZ EGYMILLIÓ DOLLÁROS BÓNUSZKÖRBE, azt nem lehet másként…..
Szuflavéder szerintem hackelte a számait (vett egy új kütyüt és duplán számoltat!), Markocsán úgy tűnik, hogy elhagyta az óráját, Ardait viszont nagyon keményen beközelítettem és csak utólag vettem észre, hogy 500 méter híjján dobogós lehetek. Legközelebb nem állok…..
Az Artisjus három havonta összeállítja az aktuális magyar Youtube-toplistát, amikből kiderül, milyen magyar zenei feltöltések voltak a legnépszerűbbek egy-egy évszakban. Az eddigi eredmények alapján nem kéne megdöbbenünk a mostani őszi szezonon, azonban ez a mostani lista még…..
Egy kedves és lelkes olvtársnak köszönhetően szemügyre vehettem az idei Paperwhite változatot. Óriási meglepetés: nagyon hasonlít a tavalyihoz ;-). Például belemegy annak a tokjába (szemben pl. a különféle iPafd generációkkal.) Egyetlen lényeges különbség van (a firmware-en…..
Vannak olyan dolgok a '90-es évekből, amiket legszívesebben elfelejtenénk. A fiúcsapatok például pont ilyenek, ettől még úgy érezte a Backstreet Boys, hogy a negyedik iksz környékén ideje leporolni a malacperselyt. Nem is akárhogyan, egy olyan klippel és dallal, ami alapján ismét…..
Atkoo 2013.11.20 17:56:22
Futóblog Nike+ Running app 2013.11.17 21:59:04
Én megértem a dolgot. Lehet viccelődni azzal, hogy a Nike+ Running app valójában kinek és miért való, meg ki fut iPaddel. Tisztában vagyok vele ugyanakkor, hogy nem mindenki professzionális futó, mint Szasza, vagy Markocsán Sanyi. Én például nem vagyok az, de szívesen megyek el futni…..
Atkoo 2013.11.18 18:26:21
@himmelhergott: azért egy óra nem 100e, de még csak nem is 50, 30-40 k-ból ki lehet hozni
habár én sem fogok órába fektetni, ha ott van a telefonom, pedig MGergő legutóbbi cikke elgondolkoztatott, hogy mennyire fontos a pulzusról való visszajelzés egy futás során
szerintem olyan amatőr szinten, mint ahogy én, és gondolom hozzám hasonlóan sokan futnak, elég ez a kis butácska Nike+ app is :)
Atkoo 2013.11.18 18:46:58
@himmelhergott: és ha telefont is viszek mellé, akkor összepárosítja a futást meg a pulzusadatokat?
Hétvégén tették nyilvánossá a DJ Mag szokásos évi top 100-as listáját, ami a szakma legmegosztóbb rangsorának számít. Na, nem azért, mert az elektronikus tánczene rajongói azon vitatkoznak, hogy milyen kevés különbség van az amúgy nagyon technikás és tehetséges lemezlovasok…..
Atkoo 2013.10.24 17:02:47
@平八: a videó alatti kommentek se semmik, ne csodálkozzunk, hogy itt tartunk:
"Best dubstep track of 2014"......
Most már egy ideje tudni lehet, hogy folyamatosan növekszik a bakeliteladások száma, Nagy-Britanniában ez már tíz évvel ezelőtti méreteket öltött. Az Official Charts Company ezt azzal magyarázza, hogy az idei új Arctic Monkeys-, Daft Punk- és David Bowie-albumok hozták meg ismét a…..
Volt egyszer egy Rebecca Black, aki annyira rossz zenét és klipet csinált, hogy az egész internet ezen röhögött. A Friday azóta a minősíthetetlen szarhalom egyetemes mérőfoka lett, a produkció mögött álló PMW Live és Patrice Wilson azonban annyira felbátorodott a semmiből jött…..
Mostanában Kanye West - tőle szokatlan módon - viszonylag sok interjút ad, most éppen annál a Jimmy Kimmelnél járt, akire pár héttel ezelőtt annyira bepöccent, hogy spongyabobos mémeket kezdett gyártani a műsorvezetőről. A kellemesnek tűnő beszélgetésen Kanye olyan…..