Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vekerdy Manó (törölt)

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Olvasónk hiába szerzett jogi diplomát, nyaralásról, új autóról nem is álmodhat. Nemrég minimálbérért akarták alkalmazni.Tényleg ennyit ér egy jogász diploma? Elmesélné történetét? Segítségre szorul? Van egy hasznos ötlete? Írjon a szegenyekvagyunk@gmail.com címre !! Az…..
Vekerdy Manó (törölt) 2015.03.26 19:34:31
@kisQtya: hát igen, mindig is rossz volt a jogalkotás, de mióta kiszervezték a századvéghez (vagy épp a dohánygyártókhoz), azóta sikerült minden korábbit alulmúlni.

@verkli: jaj és ki szolgáltasson akkor igazságot, mert az közügy nemde? A kollégával épp azt beszéljük, hogy teljesen felfoghatatlan nekünk, hogy ki írja ezeket a jogszabályokat (azt ugye te se hiszed, hogy a képviselők), de éppen az a baj, hogy magát a szakmát vagy nem vonják be, vagy nem érdekel senkit a véleményünk.
Vekerdy Manó (törölt) 2015.03.26 19:39:39
@kisQtya: jajj, a NAV-ot azt én se értem soha. Katasztrófa.
Vekerdy Manó (törölt) 2015.03.26 19:56:33
@verkli: hát ez az, hogy azt még lehet tudni, hogy ki hozza a politikai döntést, de néhány nagyobb jogszabálytól eltekintve (Ptk., Btk., stb.) fogalma nincs az embernek, ki pötyögte le rossz magyarsággal. A helyzet meg egyre rosszabb.
"Éééééééljen a magyaaar szabads...." ÁLLJ. Tegnap óta felkerült az internet hazai forgásába egy videó, amin egy olasz riporternő belefutott minden újságíró rémálmába. Talán senki nem szólt ennek a csajnak, hogy Budapesten nemzeti ünnep idején sokkal veszélyesebb egy csoport…..
Vekerdy Manó (törölt) 2015.03.16 20:24:23
@Tudományos libsizmus: te meg a siratófalnál zsidózzál, mesüge!
Meguntam. Elég volt. Túl sok nyűggel jár! Nagyon macerás. A sex sikeresen elmúlt, elapadt bennem. Emlékszem a pillanatra, amikor távozott: ültem a konyhán, fél kilenc és Dallas körül járhatott, akkor múlt pontosan. Pedig annak idején tudtam, mitől döglik a nő. Szerettem orgiákra…..
Vekerdy Manó (törölt) 2015.02.28 10:37:04
Kettős Mérce Ellopott ország! 2013.04.27 13:10:11
Az elmúlt három napban egy olyan folyamatot követhettünk végig a médiában, amire nem volt példa még az országban. A dohánytrafikok újraelosztása és feltőkésítése csak az olajügyekhez fogható eredeti tőkefelhalmozás, de az, ahogy ez a nyilvánosság előtt zajlik, majdnemhogy…..