Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Krisztian1985

5 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hát újra írok, gondoltam miután hajnalig beszélgettem Gonosszal, és talált egy videót youtube-on. Mélyen felháborított, tudom nem egyetemes nézet amit ez az "ifjú eltévedt foteloroszlán" vall, de akkor is, a mai világban a youtube se tesz semmit ennek a videónak a…..
Krisztian1985 2013.07.11 21:46:11
@nyuszigonosz: Szia. Koszonom, hogy olvastad/olvasod, megtisztelsz kedves Nyuszi :)
Remelem meg fogod is olvasni, probalom rendben tartani a blogot :)
Nos ujra ittvagyok, es irok is gyorsan.  Szoval miota kinnt vagyok, most latom eloszor, hogy jobbra fordul a sorsom. A kedves Exem meg mindig duhong, mert halotta egy kozos ismerostol, hogy igen, Krisznek munkaja van... Nemkis felhaborodast keltve onagysagaban, ami ertheto, hisz o…..
Nem vagyok az a könnyen barátkozó típus. Pár havert leszámítva csak két igazi barátom volt idekinn. Mondjuk rájuk tényleg számíthattam. Utálom a barátaim... Ede Németországba költözött. Nem bántom érte, megértem ott a család is. Itt egyedül volt, aztán ugyan megpróbálta…..
Krisztián Blogja Ez nem igaz 2013.04.16 16:42:26
Nos megint itt vagyok. Mérlegeltem a leehtőségeimet. Az önkormányzat nem segít, állandó lakcím nincs. Próbálkozásaim elhervadnak azonnal, amint munkát keresek, mert ugye Temporary accomodation(ideiglenes lakhatás) címszó elhangzása után azonnal leszerelnek a cégek amiket…..
Először is a cím feltűnő.Kérdés gyanánt felteheti bárki, mit értek ez alatt. Nos, először is, voltam tegnap a Langstone Housing Association-nél, adtak egy kitöltendő orvosi nyomtatványt, majd a dokival,vagy a diatetikussal ki kell töltetni. Tegnap megkaptam a CSCS tanuló dvd-t is,…..
Krisztián Blogja Történetem 2013.04.11 21:00:04
Történetem Hello mindenkinek aki ezt most olvassa. Megpróbálom leírni az én nagy álmomat, kijönni Skóciába és élni a párommal aki itteni lakos, itt él már rég óta. Előre csak annyit szögeznék le, hogy amit itt leírok, az az én életem történései, nem biztos leírás az…..