Regisztráció Blogot indítok
Adatok
verojuventino

13 bejegyzést írt és 134 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Inter és a Juventus között a következő napokban ismét hatványozottan felmerülő csereügylet, amelynek Mauro Icardi és Paulo Dybala képezheti a részét, kiváló alkalom lehet a Beppe Marotta és Fabio Paratici közötti kapcsolat befoltozására, állítja az Il Giornale. Giuseppe Marotta a pletykák…..
verojuventino 2019.08.09 09:18:27
A Juventus tízese, Paulo Dybala 2016-ban egy tízéves szerződést kötött a máltai székhelyű Star Image társasággal, ezzel átruházva a képjogokat az említett ügynökségnek, azonban egy évre rá a La Joya egyoldalúan változtatott a szerződésben foglaltakon, új ügynököt keresett magának.

A társaság úgy döntött, hogy körülbelül mintegy 40 millió eurós pert akaszt a 25 esztendős játékos nyakába, amit a mindenkori klubjának kell kiegyenlítenie. Ez volt az oka annak, hogy szinte a semmiből robbanó a bombaként durrant, hogy a Juventus túl akar adni Dybalán.

Igen ám, azonban ez a „kis” baki rögtön kiderült, amikor a két angol klub asztalára kerültek az átigazolással kapcsolatos dokumentumok, ezért is esett kútba az argentin szerződtetése mind a Manchester Unitednél és a tavalyi Bajnokok Ligája-döntős Tottenhamnél is.

És most következik a több millió eurós kérdés: Mi köze ehhez az Internek?

Az említett máltai Star Image élén az a Pierpaolo Triulzi áll, aki -a játékos volt ügynöke- kiváló kapcsolatot ápol Beppe Marottával. Összegezve a helyzetet elmondható, hogy Triulzi ragaszkodik ehhez a 40 millió eurós díjhoz, ami a szerződésszegés miatt kérvényezhető, azonban az Interre ez az összeg nem vonatkozik.

Ha Dybala és a Juventus elfogadja a Marotta-Triulzi által felállított zsarolást és ennek következményeként Dybala az Interbe igazol, akkor abban az esetben a mindenkori klubnak, -az Internek- csupán 10 millió eurós büntetést kell megfizetnie a Star Image társaságnak.

Érdekes összefüggések ezek és egyben ismét érdekes fegyverekhez nyúl az Inter. Ha Agnelli és a vezetőség a sarkára áll, akkor 2006. után megmutatja az Internek, hogy ezúttal a kezeikkel csupán magukat kényeztethetik.

De ne felejtsük el azt a tényt, hogy Dybala, akiért Juventus-szurkolók milliói állnak ki, az általa kialakult helyzetben kiáll-e majd a klub mellet vagy inkább mentve a saját pénztárcáját, elárulja az Öreg Hölgyet. Ezt olvastam most!Ha ez igaz,akkor a dögevők ismét bizonyítják,hogy egy sunyi patkány banda!!!
A Juventus az Olasz Kupa negyeddöntőjével, a városi rivális Torino FC elleni rangadóval kezdi az új esztendőt. A párosítás egyetlen mérkőzésen dől el, s a továbbjutó a legjobb négy között a tegnap a Napoli testén túllépő Atalanta együttesével találkozik majd. A másik ágon az AC Milan és a Lazio csap…..
A százhuszadik születésnapját a héten ünneplő Juventus kevéssé meggyőző teljesítménnyel tett apró, ám fontos lépést a továbbjutás felé a Sporting Lisszabon elleni  Bajnokok Ligája-csoportmérkőzésen, s most az újonc Benevento együttesét fogadva kell begyűjtenie a…..
Kedves Szülők! 2017.szeptember 28-án (csütörtökön) szakmai napon vesz részt az iskola tantestülete, másnap, azaz szeptember 29-én (pénteken) pedig tanítás nélküli napot tervezünk, így mind 28-án és mind 29-én nem lesz tanítás, azaz a gyerekeknek hosszú hétvégéjük…..
Kedves Szülők és Kedves Gyerekek! Mint tudják és tudjátok, minden évben kétszer, azaz minden ősszel és tavasszal intézményünk papírgyűjtést szervez. Idén ősszel szeptember 26-án kerül megrendezésre a papírgyűjtés 7:00 órától egészen 17:00 óráig.                   Szeretném megkérni…..
A mai napon intézményünk névadójára emlékeztünk, amelynek keretein belül főszerepet kapott az egészséges életmód. Az iskola tanulói gyümölcsökből készítettek finomabbnál finomabb tálakat, salátákat, amiket a zsűri értékelt.                             Osztályunkat két csapat…..
Kedves Szülők! Kérem Önöket, hogy a gyerkőcökkel mindenképpen küldessék vissza a pénteken kiosztott nyomtatványokat és űrlapokat!               Nagyon fontos, hogy hétfőn reggel megkapjam ezeket a nyomtatványokat kitöltve, hiszen ezen lapok szerint lesznek betöltve a napközis helyek, az…..
Kedves Szülők és Gyerekek! Ma reggel már együtt hallottuk a tanév első csengőjét, majd vonultunk az osztályterembe, ahol nagyon sok feladatot végeztünk el közösen.                   A hétvégén még egy nagyot pihenjetek, mert hétfőtől belevetjük magunkat a tantárgyak rejtelmeibe! Apropó,…..
A 2017-2018-as tanév első tanítási napján munkában az 5. d osztály! (2017.09.01.)     Szent-Györgyi nap az iskolában (2017.09.18.)..
1. Bencsik Patrik 2. Buzgán Adrián 3. Csala István 4. Diós Roberta 5. Dudás László 6. Erdős Szebasztián 7. Fejes Viktória 8. Fekécs Zsolt 9. Kmetykó Kinga 10. Kozák Brigitta 11. Máté Márk 12. Sánta Nóra 13. Somogyi Dominik 14. Stefanidesz József 15. Szabadkai István 16. Vásár Béla…..
A címvédő a Bologna elleni győzelemmel köszöntötte az új esztendőt, ezzel pedig meggyőző fölénnyel ért az olasz bajnoki szezon feléhez, s most a Fiorentina vendégeként kell folytatnia a menetelést az újabb, zsinórban hatodik bajnoki cím felé. A zebracsíkos csapat keretéből hiányzik majd az afrikai…..
A Juventus meggyőző fölénnyel vezeti a bajnoki tabellát, s most egy másik fronton, az Olasz Kupában is fontos lépést tehet a címvédés felé vezető úton. A zebramezesek a sorozat nyolcaddöntőjében csatlakoznak be a küzdelembe, s a továbbjutásról egyetlen mérkőzés dönt majd, a…..
verojuventino 2017.01.11 21:23:49
verojuventino 2017.01.11 21:33:54
A Juventus a Torinóba látogató Bologna elleni találkozóval folytathatja a bajnoki küzdelmet, s egy esetleges győzelemmel megpróbáltathatja feledtetni a Milan elleni kudarcot az olasz Szuperkupa dohai fináléjában. A Juventus keretéből sérülés miatt továbbra is hiányzik majd Dani…..
A Bajnokok Ligája csoportkörének utolsó fordulójában a Juventus bebiztosíthatja első helyét a H-jelű négyesben, s ehhez a már előzetesen is legkönnyebbnek ígérkező mérkőzésen kell győzelmet aratnia a Torinóba látogató, jelenleg szerzett pont és rúgott gól nélkül álló…..
verojuventino 2016.12.07 21:08:30
@niccolo: Hálám üldözni fog,Köszi!Viszont ezt a sopcastes dolgot még mindig nem tudtam megfejteni!Még1x köszi!
A Sassuolo elleni könnyen induló, és végül győzelemmel záruló mérkőzést követően ma délután a Juventus a San Siro gyepén ütközik meg az Inter csapatával a Derby d'Italia keretében. A két csapat szezonkezdete korántsem mutat hasonló tendenciát, hiszen a Juventus az eddigi…..
A középpályás kimaradt Sam Allardyce angol szövetségi kapitány által összeállított angol keretből, s miután klubja az Arsenal közölte a játékossal, ha szeretne, kölcsönszerződés keretében távozhat a csapattól. Mindezek hallatán több olasz klub is érdeklődve figyeli Wilshere helyzetét. A jelentések…..
A Fiorentina elleni mérkőzéssel a Juventus, ha lehengerlő játékkal nem is, de győzelemmel vett rajtot az új bajnoki szezonban, s a második fordulóban a zebramezeseknek a Lazio vendégeként kellene tovább szaporítaniuk a bajnoki pontjaik számát.  A Juventus keretéből sérülés miatt továbbra is…..
Ugyan a Juventus mestere, Massimiliano Allegri még mai nyilatkozatában is határozottan ragaszkodott hozzá, hogy Paul Pogba a torinói klub játékosa, így hétfőn Vinovóban kezdi meg a felkészülést a következő szezonra, úgy tűnik, hogy most végjátékához közelít a rettenetesen…..
A Juventus hamarosan véglegesíteni fogja a Dinamo Zagreb szélsőjének átigazolását azok után, hogy korábban számos más olasz klub is kísérletet tett a játékos megszerzésére. A Seria A bajnoka mellett Pjaca felkeltette az AC Milan, valamint a Napoli érdeklődését is, ennek ellenére minden jel arra…..
verojuventino 2016.07.12 10:58:02
Lezárult az utóbbi hónapok egyik leghosszabbra nyúlt szappanoperája, a Juventus ma hivatalosan is bejelentette, hogy a Real Madrid élt visszavásárlási jogával, s visszarendelte Spanyolországba egykori játékosát, Álvaro Moratát. "Azt követően, hogy a Real Madrid élt Álvaro Morata játékjogára…..
verojuventino 2016.07.06 13:47:02