Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Achors dah Vendemol

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Taknyos Varjú Vendégfogadóról kevesen tudják, pontosan merre is található, mégis sokan megfordulnak itt. Talán épp akkor érkezel meg, amikor a legkevésbé sem várnád. Egyszer csak itt vagy. A Varnyúban szívesen látunk, a vörös sör és a fekete kenyér, a friss kecskesajt és a…..
Viharszagú, csendes nap volt, mikor Erion ege alól egy térmágikus szökkenéssel Ifinbe érkeztünk. Az aszisz székesfővárosban Antoh haragja épp tetőfokán dübörgött, de az igazi égiháború lelkemben tombolt. Nem düh vagy rettegés volt az alapja, hanem izgalom- és örömteli…..
A laikus ember végtelen csendet várna és nyugalmat, a beavatást kereső jól tudja, hogy egyikre sem számíthat a gigászi sírkertben, sem éjjel, sem nappal. A múlt havi járvány a szokottnál is több feladatot rótt a szolgálatot teljesítő testvérekre: nem csak újabb sírok kerültek…..
Achors dah Vendemol 2013.05.17 19:49:51
Celeritorhoz méltó módon teljesítettem az erő szentségének stációját. A stációt lezáró egynapos ima alatt végiggondoltam a történteket, és gyorsan arra jutottam, hogy Darton vitézlő rendjének ugyancsak komoly szerep jut e sártekén, függetlenül attól, hogy valaki hisz-e a…..
Achors dah Vendemol 2013.04.11 17:10:32
@Airas:
A gyakori visszalátogatást biztosra vehetitek. Bár már jó néhány írást elolvastam azért még akad itt olvasgatni való, s ezidáig mindegyik kedvemre való volt.

Achors kalandjaiból is küldhetek ízelítőt, amennyiben érdekel benneteket. Bár nem biztos, hogy van annyira jó mint azt itt található írások, hiszen leginkább magam, és néhány ismerősöm szórakoztatására íródtak csupán. De ha esetleg elnyeri tetszéseteket, akkor esetleg később több kalandját is szívesen megosztom veletek, akad pár félbemaradt történet is mely befejezésre vár, s itt is találtam néhány igen hasznos írást mely ötleteket adott.
Legalább kapok véleményt Darton misztériumaiban nálam járatosabb testvérektől is :)