Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Seeman93HUN

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Néhány fórumozó szúrta ki, hogy az egyiptomi hadsereg facebook-os oldala leginkább fél meztelen szétgyúrt katonák és rendőrök képeivel van tele. Ez persze nem is lenne probléma, hiszen egy képen mi fejezné ki jobban az elképzelhetetlen testi erőt mint az izmok? Na de mi van…..
A softshell dzseki története úgy indult, hogy egy gyorsan beszerezhető, normális áron kapható, viszont jobb minőségű „átmeneti” kabátot kerestem, amit ráadásul előzetesen meg is tudok esetleg nézni közelről is. Így akadtam a „taktikai” boltok kínálatát böngészve a…..
Seeman93HUN 2013.04.10 17:01:39
Nekem 2012. December 7.-e óta van meg a kabát. ( Vagy inkább Zubbonykabát.) Akkor kezdeném is:
- 1 hónap alatt a cipzárja meghalt. Új lett véve 400 forintos műanyag, 2 kocsis verzió: 1 hónapig bírta. Most van rajta egy fém cipzár és az jó. Így se ázik be. A "vízálló cipzár" fölösleges rá, és így is jó. Fémcipzárosan. ( Nem ázik át így se úgy se. )
- A kabát bal gumis mandzsettája elszakadt ahogy kiléptem a boltból. Meg kellett varrni, no problem.
- A derék gumija borzasztó, hamar tágul. Azt is cserélni kellett. A gumi húzókukkal már előjött egy probléma: nem igazán fogják a gumit a megadott helyzet ahogy én azt szeretném.

Nos, 22 ezer forint egy ilyen kabát. Legolcsóbban 20 ezerért találtam egy ilyen, Gurkha Softshell homokszínben.
Ami + költség volt: a cipzárok, annak megvétele és bevarratása. A derékgumi megvétele.

Csak nagyon erőteljes meggondolásból ajánlom mindenkinek ezt a kabátot. Kíváncsi lennék, hogy egy napi, huzamosabb és erőteljes használat során vajon mikor mondaná be a bye-byet.

Nekem azaz 5 hónapja van meg, és ennyi minden történt vele. Én nap mint nap használom. Túrázásra, utcai viselet. ( Túra után kimosás jön. )

De mivel jobb idők jönnek, nem lesz rá szükségem értelem szerűen. A hőszigetelése jó, víz és szélállósága kipipálva. Egyszer sem ázott át.
Jónak jó kabát, csak a cipzárja olyan "JÓ", hogy a kukába való.

Újból írom: csak az vegye, kinek tetszik, mert ha előjönnek az előbb leírt problémák, akkor bírja az ideg. Csomó időmbe került a megoldásuk.

Ez a vélemény a kabátról. 10/9