Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kotu

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Van, aki nem bírja a kritikát. De akkor miért kérdezi meg a vevői véleményét? Neírdbeanevemet 4 napja jelentkezett nálunk ezzel a levéllel:  Helló Homár! A Rocky webáruházat merészeltem kritizálni a vevőelégedettségi kérdőívükben: Ügyfélszolgálat, tájékoztatás pontossága: 1Házhozszállítás…..
Kotu 2016.04.13 15:13:01
@É2I: így van, ha Helmut és Dzsó cicaharcol. Jelen esetben Helmut vs Webshop van, akiknek pedig a munkaköri leírásában gyaníthatóan ott van, hogyha megérkezik a szopóroller, bizony fel kell ülni rá.
Kotu 2016.04.14 10:48:46
@Stohl András: Falusi bunkója, honan, gyilkosag, tobi? Ööööö. Honan, a tartár.
Tegnapi naiv ügyfelünk helyzete máris megoldódott, bár a blokk kidobásáról értesülve végül a játékot is kidobta: Sajnálattal olvastam levelét, miszerint egy használt és hibás játékszoftvert adtunk el Önnek 2013. április 6-án. Először is elnézését szeretném kérni a…..
Kotu 2013.04.09 22:32:23
@Kandras: ez szép és jó, de azért pár dolog nem stimmel: pl a jól bejáratott ügyfélkezelési és garanciarendszer nem feltétlenül azért van, hogy jó legyen a vásárlónak, hanem elsősorban azért, mert a cégeket jogilag kötelezik erre, másodsorban még a vásárlókat is szívesen megtartanák, esetleg. Le is teszteltem ma, régi bp-i MM, hölgy a telefonnál: szánjabánja, blokk hiányában nem tud segíteni, esetleg a vásárló próbálja meg személyesen az üzletben, ahol vásárolta. Meglepődtem? Nem. Poszt toló talán tudta előre a választ, és elöntötte a takony az agyát.
Egyébként a levél az ügyfélszolgálaton tovább sem ment volna, ha nincs benne az ami, és az aki, lepattant volna az első kisasszonyról a panaszkezelésen, ugyanazzal a magyarázattal.
Másik: történetesen ismerem a szóban forgó termékeket, ezekből tízezerből egy 'esetleg' rossz, de még nem találkoztam ilyennel, csak legendákban, pedig közel vagyok a bizniszhez. Ezek akkor romlanak el, ha elrontják és lefingják őket.
A levelekből egyébként üvölthetne a lemondás és a tehetetlen harag, posztoló lócerkát sem várt az MM-től, nemhogy kártérítést.
Kotu 2013.04.10 15:13:08
@isti77: All hail MM, nyugodtan árulják újként a hibás trágyát, a vásárlónak meg biztos prostituált van a felmenői között, amiért tudja, hogy bár majom volt, mégis esélytelen ennek a rendezésére, és ezért mérges :D
De tényleg le a kalappal előttük (persze ha nincs a nyilvánosság, Dezsővel szóba sem állnak, lásd fent).