Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cap

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hétfő éjszaka már elérhető volt a PPO weboldala. (A szájton keresztül autópálya-matricát és lottót lehet venni és telefont feltölteni.) A keddi nap kérdése, hogy sikerül-e bizonyítania a cégnek, hogy 2009 novembere előtt valóban értesítette az ügyfeleit arról, hogy egy…..
"A VDSzSz Országos Választmánya határozatlan idejű sztrájkról döntött november 30-án, a munkabeszüntetés december 17-én reggel 6 órakor kezdődik. Követeléseink nem változtak, csak csekély előrelépés történt a sztrájkok óta." Az utasok követelései a…..
cap 2007.12.06 12:44:10
1. támogatom. A gyakori utazón kívül szerencsére ezt is a MÁV is megszívja, éppen ezért nem vettem bérletet => bevételkiesés. Ez a sztrájk nem a MÁV érdekeit szolgálja.

2. támogatom. Keverik a dolgokat ...

3. támogatom. A bár ez simán MÁVos hozzáállás, az utasok vannak a MÁVért .. .szerintük.

4. passz nem vagyok képben

5. támogatom - maximálisan. Mondjuk ennyi pénzért valószínűleg én is sok hülyeséget tudnék beszélni.

6. támogatom - maximálisan. A MÁVval pont az a baj, hogy nincs felette kontroll, nincs cél, nincs ellenőrzés, nincs segberugás, nincs fejlődés, nincs kirugás, nincs semmi, csak egy nagy ... van-

7. támogatom. átláthatóság, megbízhatóság

8. támogatom. Korrupció, s a politikusoknak pénzt adni ...

9. támogatom.

10. támogatom. Eddig 2 szabadnapot kellett kivennem, mert időben nem tudtam volna munkábaérni.

11. támogatom. Egyértelmű.

Aláírásgyűjtés: Támogatom, odaírhatod az enyémet is.

RE: Siendor_

1. rossz az eszköz ... nem a hatékonyság növelésért, vagy azért mert sok minden nincs (lásd 6. pontom)

2. a magas zöldségárakért nem kéne leállítani a BKV-t is ?

3. nem mert csak, hanem mert fele ennyi embert 3x ennyit tudna megcsinálni (tegnap Gödtől Nyugatitig nem jött egyetlen kalauz sem, előtte nem volt nyitva a pénztár, és nem voltak verőemberek a rácsoknál sem ... plusz egy ingyenút)

10. ha velem szerződsz nem lesz hiba, ha mégis megtéritem a károdat, de az elesett nyereséget is ... s jogos. az MS az tolvaj banda, és szar szoftvert gyárt. Jogos a felvetés, de erről kivételesen nem gaskó és a máv tehet, bár ha jobban belegondolok .... pl felvehetnék a kivánságlistára.
A magyar talaj kisugárzása sajnos nemcsak az őslakókra, de az ideérkező multicégekre is agyrohasztó hatással van. Réka szegény online fizetett volna elő egy magyar nyelvű Sanoma-magazinra, a külföldön élő édesanyjának karácsonyra. Ekkor derült ki, hogy a nemzetközi kiadónál…..