Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Christinee

4 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Biztos vagyok benne, hogy nincs Magyarországon "retróbb" golyóstoll az ún. folyadékos vagy úszós tollaknál. Egy bizonyos életkor fölött azonnal mindenki felismeri, és még nem találkoztam olyan emberrel, aki ne kedvelte volna. Süt róla, hogy egyfajta generációs emlék, mint a nyaralás a Balatonon,…..
a nagyobb méret, kevesebb tartalom dolog ..
Első átverések egyike ami ide feltöltődik. Nos, adott a cigizők világa. Napról napra változnak az árak, és ezek szerint a dobozok nagysága és a mennyiség is. Röviden: minél nagyobb a cigis doboz, annál kisebb a benne lévő mennyiség. Jelen esetben a Camel nevű jól menő…..
Hello Mindenki! Ez egy fogyasztóvédelmi blog is lehetne, de pont elég a mindennapokban megküzdeni a folyamatos átverésekkel amikkel a boltokban találkozhatunk. Szoval kezdjünk bele!..
Sziasztok! Szeretek jönni-menni Budapesten a mindennapokban. Ezért is hoztam létre ezt a blogot, mert sokszor úgy érzem hogy a rejtett kis boltok, amik még a régi időket idézik kezdenek eltünni. A régi szakmákkal együtt természetesen. Esetleg kellemes parkok, zöldövezetek…..