Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MrIce

4 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pierre Hermét talán nem nagyon kell már bemutatni senkinek sem, aki kicsit is érdeklődik a desszertek iránt. (Ha mégis, akkor ide kattints.) Idén végre összejött, ami eddig még egy magyar újságírónak vagy bloggernek sem, fogadott a világ leghíresebb cukrásza. És a beígért 30…..
A Sülve-főve a Burger Blog legújabb rovata, melyben egy kicsit betekintünk a kulisszák mögé, és megszólaltatjuk a másik oldalt is egy interjú keretein belül, hétről-hétre. A rovat célja, hogy a fogyasztók is betekintést kapjanak abba, mi folyik a burgerbizniszben, és meglássák,…..
Szabó Zoli Adásunkat azért sem szakítjuk meg szösszenetéért esett nekünk az MTVA, minden jogi fórumon, a szerző ellen magánvádas feljelentést is tettek. A Zugügyvéd már a helyreigazítási kérelmet sem igazán értette, szerencsére az első fokú bíróság is így volt vele, …..
Előre szeretném bocsájtani, hogy én is hatalmas előítéletekkel álltam mindenféle porokkal meg ilyesmikkel szemben. Fontos az is, hogyha nem eszik valaki rendesen, akkor semmi értelme az étrend kiegészítőknek, abban az esetben csak pénzkidobás az egész, előtte egy rendes étrendet…..
Mielőtt komolyabban elkezdtem foglalkozni azzal, hogy változtassak, az étrendemet kellett rendbe rakni. Mint már említettem, sajnos igen nagy kedvelője vagyok az ún. junk foodnak, tehát imádom a pizzát, hamburgert, minden gyors-éttermi kaját. Ezeket amennyire lehet, hanyagolom már egy…..
Az egész történet úgy kezdődött, hogy valamiféle állóképességet szerettem volna kialakítani magamnak.A helyzet az, hogy először úszásra gondoltam, de ezzel az volt a baj hogy nehezebben megoldható, és mivel imádok úszni, - annyit úszok amennyit akarok, és meg nem unom - semmi…..
Üdv! Ezen a blogon egy átlagos informatikus egyetemista, egy egész érdekes projektjét követhetitek nyomon. Méghozzá nem is akármilyen témában, hanem hogy hogyan próbálok meg gyökeresen változtatni a jelenlegi egészségesnek nem mondható életvitelemen. Kicsit emberibben…..