Regisztráció Blogot indítok
Adatok
LHG Rallye Team

20 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Talán sok, mai, modern autós ifjú titán mosolyog, netán lefitymállva elhúzza a száját, amikor a Veterán Zsiguli Egyesület nevét olvassa valahol, hiszen benne van a veterán és a Zsiguli szó is, ami a fordított sapkák, zsebes hordárgatyák, bömbölő szarzene és a netes fórumon…..
LHG Rallye Team 2015.04.20 15:50:33
2014. június 30. A lengyel VB futam NYOLC PONTban: 1. Lengyelország tavaly túl sok volt az autónak, a mindenhova befurakodó sár sajnos működésképtelenné tette a C2 R2-t. Idén egy még komolyabb technikával, és ugyanolyan elszántsággal indultak neki a srácok. 2. Az immár VB…..
2014. május 3.  Lukács Csucsu Kornél a május 10-ei Bükfürdő rallye-n a JWRC-ben használt Citroën DS3 R3 autójával indul. Mivel a JWRC futamai között több a murvás verseny, kézenfekvő, hogy itthoni körülmények között, ismert terepen gyűjtsön kilométereket az új, de koránt…..
  2014. április 7.Csucsuék első VB futamán az autó jobban meg volt illetődve, mint ők maguk. A portugáliában rendezett idei első JWRC futamon a DS3 R3 több hibát is előadott, a második napon ki is kellett állniuk miatta. Szinte csak a harmadik napon tudtak időre autózni – igaz,…..
2013. február 3.  A tavalyihoz képest új autóval és új gumival vágott neki Lukács „Csucsu” Kornél a Liepaja Rally-nak a február első hétvégéjén. Az itthonihoz képest is igazi téli időjárás várta a csapatot, akik már másodszor jártak a Balti-tenger parti városban.…..
A Janner tavaly sem volt egyértelműen csak havas verseny, és idén is kétséges, hogy melyik fajta gumiból fogy majd több. A márka-, és kategóriaváltást, valamint a tavaly évben nyújtott teljesítményt előkelő 18-as rajtszámmal díjazták a rendezők. A páros –a tavalyi évhez…..
Lukács „Csucsu” Kornél és Mesterházi Márk 2. helyezést ért el a 2013-as FIA Rally-Európa bajnokság kétkerék-hajtású autók számára kiírt bajnokságában. Hogy mi kellett ehhez az erdményhez, arról könyvet lehetne írni: Míg az év elején a lettországi jégen már…..
Értelmetlenséget kérő technikai ellenőr, verseny közben is változó gyorsok, hiányos tájékoztatás, a szabályos két felírásból leküzdhetetlen helyi versenyzők, és áldozatkész, elhivatott szurkolók. A verseny pont olyan volt, mint amilyenre számítottunk az olasz mentalitású…..
Hiába tűntek a lengyel murvás pályák jobb minőségűnek, mint Romániában, a folyamatos eső azonban igen rossz állapotokat teremtett a verseny hétvégéjére. A viszonyok még a pályabejárás rendjét is felborították. Ezek ismeretében Csucsu taktikusan, beosztással kezdett az első…..
Csucsu elnézést kér a helyszínen is nagy számban megjelent szurkolóitól, amiért az Barum Rally első nap szerzett két defektje miatt a számára fontos 2WD mezőny utolsó helyére csúszott. Az itt szerzett 9 perc hátrány már túl sok volt ledolgozni, így csak az lehetett a cél, hogy…..
Lukács „Csucsu” Kornél számára a hazai futam maximálisan beváltotta a hozzá fűzött reményeket: egy teljes versenyen keresztül kipróbálhatta az EB szereplés egyújabb lehetséges autóját. Ráadásul rendkívül szerencsés körülmények között: száraz aszfalton zajlott a…..
A Tatabánya Rallye hazai pályának számít Csucsunak, így amennyiben nem ütközik az időpont az EB futammal, mindig indul rajta. Idén is jól kiadta, ám az ismerős pálya-ismeretlen autó taktikát követve van azért egy kis csavar a dologban. A versenyautó most egy Renault Clio R3 lesz,…..
Az európa-bajnokság második félévének első futama szinte a szomszédban, Romániában kerül megrendezésre. A nevezők száma nem túl magas, a kategória sem túl népes, így csak a 2WD kupán belüli értékelés amiért Kornél és Márk küzdenek a hétvége folyamán. És küzd a…..
Csucsu megmutatta már, hogy fiatal kora ellenére tud küzdeni a Veszprém környéki pályákon is. A kezdeti Hondás időszakon kívül elég csak Zagyva Lajossal közös Citroenes versenyre, vagy a tavalyi Mikulás Rallyra gondolni, amikor Márkkal, de Asi autójával állt rajthoz. Most a…..
Csucsu elvileg tét nélkül indult az RTE Midex Salgó Rally 2013 futamán. Oly annyira, hogy navigátorának Pikó Zsuzsit választotta, hogy közben tőle is megtanulja a megtanulhatót. Ez pedig olyan jól sikerült, hogy végül abszolút győzelmet arattak a Túrás, és a licenszes mezőny…..
A Rali-Túra 3. futamául szolgáló Salgó MIDEX Rallye 2013-on ismét az „M” csoport indulói között találjuk Lukács Kornélt, az  EVO 9 volánja mögött. Megszokott navigátora helyett azonban most egy sokkal esztétikusabb megoldást választott: Pikó Zsuzsi ül majd mellette. A…..
Lukács „Csucsu” Kornél saját csapattagjának szerelt a vasárnap megrendezett I. Dorog Város szlalom versenyén. A városi pályás szlalomversenyek barátságos hangulatát jól prezentáló, profi időmérést is felvonultató versenyre most is több néző volt kíváncsi, mint egy…..
Csucsu a kis Citroen C2 R2 Max autójával megnyerte a 2WD bajnokságot a Korzika Rally-n. Sok komolyabb autót is maga mögé utasítva, nagy-nagy örömet okozva szurkolóinak és csapatának. 68 ponttal második helyen áll az ERC 2WD…..
Csucsu nem kezdett jól Miskolcon, az első nap sok kalandja volt. Hiába törekedett, hogy a megszolgálja a rajthelyét, és a rengeteg szurkolói biztatást, amit az elmúlt időszakban kapott, a jó eredményekre a második napig várni kellett. Akkor viszont egyből a helyére került…..
Fodor Imrének navigált Mesterházi Márk a nagykállói Toolimpex tereprallye kupán. Nagy  várakozással, és a tőle megszokott precizitással készült a számára nem teljesen ismeretlen, de nagyrészt új kihívásra. Alkalmi pilótája már a verseny folyamán is elismerően…..
Sikeres ismerkedésen van túl az elmúlt hétvégén Lukács „Csucsu” Kornél hiszen a 9. Eger Rallye volt első versenye új versenyautójával, egy R4-es Mitsubishi EVO IX-essel. A jól sikerült versenyen színes mezőnyben küzdött, szlovák és magyar R4-es, S2000-es és WRC autók…..