Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Father Justice ♋

0 bejegyzést írt és 259 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
http://csajokespasik.blog.hu/2015/01/16/ezert_a_sztoriert_andy_vajna_is_ringbe_szall..
Father Justice ♋ 2015.01.16 10:39:52
@Lord Papírsárkány: ".. azén fiammal."

Ebben a történtek után vajon mitől annyira biztos?
http://csajokespasik.blog.hu/2015/01/14/szep_vagyok_majd_fogok_egy_penzes_pasit..
Father Justice ♋ 2015.01.14 11:20:35
@Komrob: Ez elsősorban nem intelligencia, hanem szint kérdése.

A sorok között olvasás képességét bevetve a CsP poszt és a posztíró blogján leírtak alapján 5 perc után fel is merül a kérdés: a megdöntött nők kapcsán miért csak a mennyiség és a befűzés körüményei lényegesek, a külsejükről miért nem esik egy árva szó sem? A további tényadatok figyelembevételével (sportosság és jóképűség teljes hiánya + sörhas kombó, faszparaszt stílussal megspékelve) egyértelművé válik, hogy a fickó mélyen szinten aluli nőket varr le zsinórban. Akinek egy ilyen, soványka nő is nyálcsorgatós vágyálom ( nincsbaratnom.blog.hu/2015/01/08/legyen_ott_reggel_a_konyhaban_egy_kaveval_istenem ), az csak olyan nőkre tud rámozdulni, akiket egy igényesebb, átlagos szintű férfi bottal sem piszkálna meg.

A posztíró májerfaktorát ezek figyelembevételével lehet a megfelelő kontextusba helyezni.
http://csajokespasik.blog.hu/2015/01/13/nekem_nem_kell_egy_tulsulyos_ferfi..
Father Justice ♋ 2015.01.13 12:23:04
@Bundabandi (Cookie Bunny): Ütős cáfolata az elhangzottaknak.
Father Justice ♋ 2015.01.13 12:39:01
@Bundabandi (Cookie Bunny): Ja, hogy eleve trollkodás volt az egész. Az más.
Father Justice ♋ 2015.01.14 10:22:00
Először is, a pénzcentrikusság nem a megfelelő jelző ide.

Abból, hogy valakinek az anyagi helyzete megszilárdítása / javítása legalább annyira fontos tényező az életében, mint bármi más, egyáltalán nem következik, hogy ezt érzelmi alapúnak álcázott párkapcsolati lehúzással, élősködéssel, vagy egyáltalán, más(ok) vagyona fölötti rendelkezési jogkör kialakításával akarja kivitelezni.

A jelző, amit kerestek: golddigger.

Valójában a teljes szintskálán ugyanakkora a pénzes faszira vágyó nők aránya: a túlnyomó többség az. Azonban minél magasabb a nő szintje, annál nagyobb eséllyel tud pénzes férfit fogni állandóra, így annál kevésbé kell a tényleges szándékait véka alá rejtenie.

Ha egy teljesen véletlenszerű, 10 fős mintából 2-3 nő bevallottan, vagy a megnyilvánulásai és a viselkedése alapján egyértelműen golddigger, az annyit jelent, hogy a vizsgált halmazban ők néznek ki elég jól és ők elég fiatalok (vagy legalább fiatalosak) ahhoz, hogy nullánál nagyobb eséllyel tudjanak az átlagnál jóval tehetősebb férfire rámozdulni.

A '"maradék" (7-8) között valójában csak 1-2 van, akit párkapcsolati vonatkozásban elsősorban tényleg nem a pénz mozgat, a többieket viszont igen. Utóbbiak viszont egyszerűen nincsenek abban a helyzetben, hogy ezt nyíltan fel is vállalják. Viszont ha az utóbbi részhalmazba tartozó, 33 éves Átlag Gizire - aki addig a klasszikus "a pénz nem számít, csak ne nekem kelljen eltartani" szöveget nyomta előszeretettel -, rámozdul egy ötvenes üzletember, akinek valamilyen okból kifolyólag pont ő kell, biztos lehetsz benne: úgy fog lecsapni a kínálkozó lehetőségre, mint gyöngytyúk a takonyra.

Az igazságot nem lehet cáfolni, de nem is kell.
Inkább csak beszélgessünk róla.
http://csajokespasik.blog.hu/2015/01/12/nincs_torvenytelen_gyerek_csak_gyerek..
Father Justice ♋ 2015.01.12 09:41:54
Az alaphelyzet magától értetődő: a csóró lófaszjóska bobw scenario kialakítására törekszik. Szelíd, befolyásolható, nála jobban kereső, saját magát a meddősége miatt defektesnek (ebből eredően értéktelennek) tartó, házias kényelmi állandó az egyik, és egy költséghatékonyan dugható, vélhetően jóval magasabb szintű, szaporodásra is alkalmas szerető a másik oldalon.

Egyetlen következtetés levonásához nem áll rendelkezésre elegendő tényadat: a szerető szándékosan, lasszózási szándékkal esett teherbe, a fickó akarta továbbadni a génállományát végre, vagy teljesen véletlenül alakult így a dolog? (*)

Ez azonban nem kulcsfontosságú paraméter a szereplők lehetőségeinek, érdekeinek és szándékainak feltérképezéséhez.

A posztíró értelemszerűen semmiféle "jogot" nem tud érvényesíteni, hiszen az égvilágon semmi köze nincs ehhez a gyerekhez. Ha több esze van, mint egy marék lepkének, ezt pontosan tudja.

Alapvetően három okból törekedhet arra, hogy mégiscsak megnézze:

1) Mennyire hasonlít Józsira (lehet, hogy a rüfke csak megszívatta Józsit, és nem is tőle van)?

2) Hogyan viselkedik Józsi a gyerek és a rüfke jelenletében? (A gyereket természetesen csak a rüfkével együtt nézhetné meg, hiszen jópár évig nem opció az, hogy Józsi elhozza "haza".) Ebből arra tudna következtetni, hogy ő, vagy a rüfi + gyerek kombó fontosabb neki, azaz mekkora valószínűséggel számolhat Józsi olajra lépésével a közeljövőben.

3) A szerető megismerése, ennélfogva a (*) kérdés letisztázásának előmozdítása. Jelenleg még úgy gondolja, hogy a rüfi lasszózni akart, de sejti, hogy vannak itt másféle forgatókönyvek is. Arról nem is beszélve, hogy a rüfi lasszózási, és Józsi szaporodási szándéka nem zárja ki egymást.

Józsi pedig azért kattant be, mert érzi a közelgő veszélyt: ha Gizi köti az ebet a karóhoz a gyereknézés kapcsán, az jó eséllyel a bobw felborulását eredményezi. Márpedig neki a jelenlegi felállás a létező legjobb: kötetlen kúrogatás kétfelé, gyerekzaj-, nyűglődés- és pelenkázásmentes hétköznapok, közben a megnyugtató tudattal, hogy a szaporodás kötelező feladatát már teljesítette.

Az esztétikai szintkülönbség megléte a konkrét esetben nem triviális: mivel a posztíró 6 évvel idősebb, és a fent említett okból kifolyólag selejtnek is érzi magát, simán elképzelhető, hogy külsőre ugyanazt a kategóriát képviselik. A félrekúrás és idegenbeli gyereknemzés csont nélküli benyelése alapján valószínűsíthető, hogy beéri azzal, hogy van mellette valaki a mindennapokban - ez pedig jelenleg nem más, mint Józsi.

"A pasi bekattan, megtiltja, hogy még egyszer szóba hozza a párja.."

Ahol a félrekúró, csóró(bb) fél megtilt a másiknak bármit is, senkinek nem lehet kérdéses, ki osztja a lapokat.

Az egész történetet ennek fényében kell górcső alá venni.
Így Jártunk Blog Best of 2014 2014.12.31 07:25:48
http://csajokespasik.blog.hu/2014/12/31/best_of_648..
Father Justice ♋ 2015.01.02 18:33:14
Márpedig úgy néz ki, van ennél jóval lejjebb is:
velvet.hu/randi/2015/01/02/par_hetes_ismeretseg_utan_megtartja_a_gyereket/

"A történetnek még nincs vége. Szex persze köztünk azóta sincs."

De azé' még együtt vagy a ribanccal. Szintén persze.

Az omega jelzőnek egyszerűen nincs már kifejező ereje.
Nincs mese, el kell kezdeni ismerkedni a japán ABC-vel.
Father Justice ♋ 2015.01.03 17:44:35
@Lúzerarc: Nem a terhesség miatt nem dugnak. Előtte sem dugtak már jó ideje:

"Ha valaki nem kívánja a szexet adott személlyel – de mással igen – akkor ott komoly baj lehet, amit AZONNAL el kell kezdeni kezelni, különben akármilyen irányba elfajulhat a dolog.."

A Dezsőkék "kezelésben" gondolkodnak ahelyett, hogy azonnal kukáznák a francba a ribancot - ez minden nyűglődésük forrása, és egyben az omega mivoltuk tökéletes alátámasztása.

"– Istenem! Gyermeket vár – szerintem pedig tök szépen kikerekedett és jól is áll neki – de az én véleményem már úgysem számít ebben a történetben."

Javítás: az omega szint alatt kettővel. A nő a félrekúrás során megterhesedett egy másik hímtől, de Dezső szerint ez jól áll neki, és azt szeretné, ha a véleménye számítana a kérdésben.

Egyéb kérdés?
http://csajokespasik.blog.hu/2014/12/24/nem_keri_a_penzemet..
Father Justice ♋ 2014.12.27 13:51:41
@Lúzerarc: Mivel ez az egyetlen valós érv egy fiatal nő részéről egy középkorú férfi mellett, elég átlátszó is lett volna kihagyni a felsorolásból. A másik négy csak körészőtt önigazolás-gyűjtemény, hiszen ezekkel a tulajdonságokkal egy harmincas férfi is ugyanúgy rendelkezhet. Ha ezek a szempontok (egyesével) ugyanakkora súllyal esnek a latba, mint a pénz, miért nem közülük választják ki a megfelelőt, hogy aztán közösen gyarapodjanak anyagiakban és együtt építsenek fel valamit? Ja, hogy a készbe sokkal könnyebb beleülni - csak egy ilyen kijelentéshez már némi őszinteség is kellene, ugyebár.

A bevezetőben van a lényeg: "..teljesen természetes dolog, ha egy 40-50 éves pasi már kiépített egzisztenciával rendelkezik, és hogy ez a fiatal nőknek imponál." - erről van szó, a többi csak finghámozás.

Innentől kezdve kb. annyira hiteles a poszt, mint amikor egy kurva az magyarázza hosszan, hogy ő valójában nem kurva, hanem "szexmunkás".
http://csajokespasik.blog.hu/2014/12/22/levertem_a_pasijat_megse_lett_az_enyem..
Father Justice ♋ 2014.12.22 16:37:14
"Ami pedig azt illeti, én azon kevesek közé tartozom, akiknek semmi külső támogatásra nem volt szükség az élethez, hiába a nagy ház egy jó helyen, egy nem akármilyen verda, amit bárki megirigyelhet, és elég szép anyagi háttér - már ez sem számít?"

De, a korban passzoló (25 ~ 30) nők 90%-ának kizárólag ez számít - pontosan ebből nyilvánvaló, hogy ez az anyagi helyzetjelentés úgy kamu, ahogy van. A hazugságról egyébként a megfogalmazás módja is árulkodik: nem véletlenül nem azt olvassuk, hogy "..hiába van nagy házAM egy jó helyen, nem akármilyen verdÁM, ...", stb. Egyszerűen nem állt rá a klaviatúra egy ekkora kamusorozatra a tömegközlekedési eszközökön átélt kalandok ismertetését követően.

Az átlagnál (= átlagos 30 körüli férfinél) klasszisokkal jobb anyagi helyzet azonnal érzékelhető, és akkor is úgy repülnek rá a nők, mint gyöngytyúk a takonyra, ha a delikvens a fejszerkezete alapján Szméagol és Barbra Streisand szerelemgyermekének tűnik.

"Jó pár alkalommal ennyit vetnek oda: „ahogy kinézel, még levelezni sem kívánok veled...” - meg hasonló, szintén szánalmas kifogások tömkelege."

Sajnos a 'kifogás' nem az 'indok' szinonimája, bármilyen hihetetlen is.

A nem akármilyen verdával, nemhiába jó helyen lévő nagy ház előtt pózolós fotók feltöltését követően a "kifogások" javarésze mindjárt eltűnne a rendszerből, és ez lényegében az egész feladványt egy csapásra meg is oldaná.

A javaslatom a posztírónak, ha tényleg annyira ronda, mint ahogy a nők lepattintós válaszai sugallják: nagy ház egy jó helyen, nem akármilyen verda, és elég szép anyagi háttér megszerzése.

Utána már sem füllenteni, sem agyalni nem kell - csak learatni a babérokat.
www.memetown.hu/wp-content/uploads/2012/03/418.jpg
Father Justice ♋ 2014.12.23 14:22:22
@Szintet lépett (ex) Naiva.: Ennek egyetlen oka lehet: karácsonykor elolvasod, amit írok. ;)
http://csajokespasik.blog.hu/2014/12/17/van_egy_szeretom_es_egy_beteg_nejem..
Father Justice ♋ 2014.12.17 08:38:42
Classic scenario.

A nő annak idején egyszerűen beletette a seggét a tutiba, mert érzékelte, hogy van még további potenciál is ebben a tutigenerátorban. Aztán szokás szerint korai házasság és lasszózás, hogy egy esetleges minőségi csere után is komoly ütőkártyák maradjanak a kezében. Most azonban milfként kezd rájönni, hogy olyan dolgok maradtak ki az élétéből, amiket 40+ évesen az osztozkodás eredményétől függetlenül is csak részlegesen tudna már pótolni - ha ugyan egyáltalán.

Az esztétikai szintet megütő és kellően fitt, energikus sunátorok zöme huszonéves, a többi jó kondiban lévő harmincas. Ők viszont csak kötetlen csakszexben érdekeltek vele, összecuccolásban, és pláne a pótapuka szerep hosszabb távú eljátszásában nem. Azok pedig, akik mindemellett anyagilag is hozzák az elvárt szintet, eleve nem a milfek mezőnyében keresgélnek, hanem feszes testű huszonévesek rongyrázásait finanszírozzák, a korkülönbségtől függetlenül (29+31, vagy 21+39 - mindegy.)

A posztíró gondolatmenete pedig itt siklott félre:
"Sikeres vállalkozást viszek, anyagi gondjaink nincsenek."
"Mit csináljak most? Ha elválunk, senkije és semmije nem lesz."

Márpedig lesz, méghozzá nem is kevés. Egy újabb rafinált vállalkozó, aki nincs tisztában azzal, hogy a házasság során szerzett vagyon a szerzés arányától függetlenül 50-50%-ban közös. (Feltehetően a profit elég nagy hányada keletkezett abban a 14 évben. Ha pedig kreatív könyveléssel megoldotta, hogy papíron ne legyen semmije, akkor nem árt, ha nemcsak kiváló ügyvédje van, hanem komoly kapcsolatai is a NAV-nál.)

A nő tudja, hogy a válás után nem lesznek anyagi gondjai, viszont a folytatólagos rongyrázásról le kell mondania, továbbá a párkeresés sem lesz egyszerű történet az ő korában, utánfutóval. A független, gyermektelen, valahogy kinéző férfiak mezőnyéből főleg azok szemelnék ki állandóra, akik anyagi gondokkal küzdenek, és így legalább a lakhatás kérdését azonnal meg tudnák oldani. Ez viszont a megszokott eltartási színvonal után nem lenne túlságosan dizni fordulat neki.

Mindezeket alaposan átgondolva és mérlegelve rájött, hogy még mindig jobb mélabúsan sétálni Tenerife fövenyén, mint pár forralt bor után - átmenetileg - vidáman róni Csepel utcáit.

"Tudom, nem túl felemelő történet így karácsony előtt, de jövőre mindenképpen hozok valamilyen döntést. Röviden és tömören ennyi."

Röviden és tömören: same time, next year.
Father Justice ♋ 2014.12.17 09:21:49
@Pillanatragasztó: A nőnek valóban pszichológiai problémái vannak, csakhogy a depresszió a tünet, és nem az ok. A gyógyuláshoz nem elegendő szimplán beismernie, hogy beteg, hanem meg kell keresnie a problémája forrását is - az pedig nem más, mint amit leírtam. Mi más is lehetne, ha fizikailag egészséges, egészséges gyereke van, jólétben él és megvan mindene?

Nem véletlenül küldi el gyűlölködve azokat a párokat, akiket - vele ellentétben - elsősorban nem érdekelvek vezéreltek a választásnál, hanem a kölcsönös vonzalom. Most, hogy látja, a rongyrázás nem hozza el az igazi boldogságot, felütötte a fejét a rendszerében az irigység is.

Ebből levezethető minden.
Father Justice ♋ 2014.12.17 10:12:19
@croesus: Ha csak ezzel a részével nem értesz ezzel, az könnyen korrigálható.

"A házasságkötés után mi kerül a házastársam tulajdonába vagyonszerződés megkötése nélkül? (Házassági vagyonközösségi rendszer)

A házasság megkötésével a házastársak között a házassági életközösség idejére házassági vagyonközösségi rendszer jön létre. Házassági szerződés hiányában a vagyonközösségi rendszer szerint a házastársak osztatlan közös tulajdonába kerül mindaz, amit a házassági életközösség ideje alatt akár együttesen, akár külön-külön szereztek, kivéve azt, ami valamelyik házastárs különvagyonához tartozik. Közös vagyon a különvagyonnak az a haszna is, amely a házassági életközösség fennállása alatt keletkezett, levonva ebből a vagyonkezelés és fenntartás költségeit. Közös vagyon továbbá a feltalálót, újítót, a szerzőt és más szellemi alkotást létrehozó személyt a házassági életközösség fennállása alatt megillető esedékes díj."

A feleségnek a házasság fennállása alatt indított vállalkozásban automatikusan tulajdonrésze lesz (50%), nem kell külön "megszereznie" azt. Ha a vállalkozás már a házasságkötés előtt létezett - a férj nevén -, annak a növekményéből és hasznaiból jár a fele.

Tehát ha Józsi elindult 1999-ben egy sufni Bt-vel, aminek egy 2 milliós, lepukkant műhely volt a nevén, aztán 2000-ben elvette Gizit, majd a cég 2014-re kinőtte magát egy Kft-vé, 300 milliós ingatlan- és ingótulajdonnal, akkor Gizi (300m HUF - 2M HUF) / 2 HUF-ra jogosult így kapásból. Függetlenül attól, hogy 14 éven át csak háztartásbeliként funkcionált.

A berendezésekkel pedig elég sokat lehet kezdeni: például el lehet őket adni.
Az összes ütős válásnál, ahol szivola szállt ki a buliból a vállalkozó férje mellől, stabilan vitték az 50%-ot, de leginkább még többet, "csak érjen már végez ez az egész".

Egy konkrét ismerősöm sem akarta feladni a több száz milliós cégét, mert úgy gondolta, azt egy "oszthatatlan egész". Arra számított, majd ad egy kis lakást a feleségének, aztán <folyt. köv.>
http://csajokespasik.blog.hu/2014/12/16/tul_sokat_log_az_ex_nojevel..
Father Justice ♋ 2014.12.16 09:39:01
@Bundabandi (Cookie Bunny): A konkrét esetben elég, ha a faszi csak egy szinttel jobb nála, a következő tényezők miatt:

1. A fickó zenél. Egy 23 éves leánykánál ez alapból masszív medúzásító tényező tud lenni.
2. A fickó iránt más nők is érdeklődnek, és ezt nem is kell titkolnia. Masszív medúzásító tényező.

E két paraméter miatt az, hogy a faszi totálisan leszarja a nő érdekeit és igényeit, nem vonzalomcsökkentő ("..na, akkor mehetsz a picsába.." --> ami az adott helyzetben az egyetlen épkézláb reakció lenne), hanem a jól ismert női ösztönök miatt:

3. További medúzásító tényezőként kerül a képbe.

Innentől kezdve a szikár igazsággal való szembenézés - miszerint a faszi csak kényelmi állandónak / fix fasztarisznyának tartja - nem lehet opció. Ehelyett jön az agyalásfolyam, a végén a szokványos konklúzióval, amit a poszt utolsó mondata foglal össze.

Az, hogy a te szinted miként kapcsolódik ezekhez az alapigazságokhoz, nem teljesen világos.
http://csajokespasik.blog.hu/2014/12/11/nem_levelezopartnert_keresek..
Father Justice ♋ 2014.12.11 10:15:02
@leonito77: Két tárgyi tévedés van a levezetésben.

A szintet megütő faszik nyilvánvalóan huzamosabb ideig is dugják Gizit, ha épp nincs jobb a láthatáron. (Egyszeri dugás után az ápolásra szoruló fazont sem nevezte volna a nő az exének.) Ezektől viszont nincs szüksége semmiféle "játékra": ehelyett az ágyon kívül a folyamatos alázások elviselése is kiváló elfoglaltság lehet. A nők 99%-ának még mindig jobb egy-egy dugás után egy magas szintű sunátor mellett szenvedni, mint egy szinten aluli Dezsőkével lelkizni.

A lelki lekopaszításért pedig egyetlen szinten alulinak tekintett férfi sem kapott még minőségi szexet cserébe. Egészen más természetű lekopaszításért rengetegen, de ez már nem kapcsolódik szorosan ehhez a történethez.
Father Justice ♋ 2014.12.11 11:01:20
@leonito77: Időt öl Dezsőkébe? Itt max. Dezső akar időt ölni Gizibe, de azt is teszetoszán csinálja. "Eddig egyszer beszéltünk telefonon, én ragaszkodtam hozzá.."

Egyébként már elmondtam: felhőtagnak akarja beszervezni a posztírót.
Most, hogy nincs magas szintű sunátora, különösen ráér ilyesmivel foglalkozni.

Ha a "minek fordítana a nő egy percet is olyan férfire, akivel nem akar dugni?" érvelés helytálló lenne, a pasifelhő / szárazbarát fogalmak nem is léteznének.

Márpedig nagyon is léteznek.
Father Justice ♋ 2014.12.11 11:30:44
@Lúzerarc: Igen.
http://csajokespasik.blog.hu/2014/12/04/kiabrandultam_az_egyszeru_lanyokbol..
Father Justice ♋ 2014.12.04 10:29:41
Hogyan kapcsolódik XIX. Ákos panaszáradatához az Excel-táblázat és a Dezsőkeség?
Három teljesen különböző párkapcsolati koncepciót és viselkedésmintát sikerült összemosni.

A kapcsolat ár/érték arányát azok a tapasztalt férfiak tartják folyamatosan szem előtt, akik belátták, hogy a szintezés miatt az elsődleges szűrőfeltétel (külső) alapján passzolónak vélt nőknek már csak a csúcskan lenne elég jó, ebből kifolyólag a többi férfit csak az eseti lehúzás / folytatólagos kihasználás / maradékelv kombó mentén képesek kezelni.

A Dezsőkék ezzel szemben pont azok, akik nem értik, hogy mi zajlik a szintezés világában.
Ők valóban elhiszik, hogy a nők idővel "megkomolyodnak", és a belső értékeket kezdik el keresni a szint helyett, aminek a hiányát huszonévesen rendességgel, alázatossággal, szolgálatkészséggel, konfliktuskerüléssel, stb. próbálják kompenzálni. Természetesen eredménytelenül. Belőlük lesznek később a legkiválóbb papucsok.

Az Ákosok pedig egyszerűen azok a fiatal hímneműek, akiket zavar, hogy a jótestű, ellenben síkhülye picsákat nem ők varrják le zsinórban, hanem a magas szintű sunátorok. Erre kell valami ügyes magyarázatot gyártaniuk, hiszen saját magukat mindig jobbnak tartják a "primitív" konkurenciánál. Az okfejtés vége általában az, hogy hiába izgatóak a magas szintű nők, mivel hülyék - hiszen nem őket választják -, ezért összességében mégsem izgatóak, tehát tulajdonképpen nem is kellenek. (
wikiszotar.hu/wiki/magyar_ertelmezo_szotar/%C3%96nigazol%C3%A1s )

A sorok közötti olvasás képességét alkalmazva azonnal érzékelhető, hogy a "..de ócskák az ágyban.." kitétel sem gyakorlati tapasztalatokon alapul, hanem a riválisok élménybeszámolóin. Kismértékben ez is hozzájárul ahhoz, hogy kevésbé tűnjön savanyúnak az a bizonyos szőlő.
http://csajokespasik.blog.hu/2014/12/01/van_ertelme_a_platoi_szerelemnek..
http://csajokespasik.blog.hu/2014/11/28/mindig_csak_a_kibujas_es_a_lekoptatas..
Father Justice ♋ 2014.11.28 12:14:08
@_Ω_: Lehet, hogy ő egyebekben (emberileg, humorban, ki tudja) akar jobb lenni a konkurenciánál, csak nem látja, hogy ez is ugyanolyan vakvágány, mint a csivaváknál az agresszió.

Ugyanis a hatékony csajozáshoz nem "jobbnak", hanem magasabb szintűnek kellene lennie a vetélytársaknál. Mivel alig 160 centis férfiként az esztétikai szintje jóképűen és kigyúrtan is max. 10/7 lehet, ezt kizárólag az anyagi helyzete alapos feltornázásával tudná elérni.

Az "..ebből kifolyólag mindig ösztönözve vagyok.." jellegű mondatok csak addig nem önigazolás-szagúak, amíg ösztönzésügyileg az adott scenario keretein belül maradunk. Azaz egy kickbox versenyző a gyenge lábtechnikáját kompenzálhatja gyorsasággal és kitűnő védekezéssel, egy sakkozó pedig a megnyitáselméleti hiányosságait precizitással és jó időmenedzsmenttel. Sakkjátszmát azonban sosem az nyer, aki vert pozícióban fejbe rúgja az ellenfelét, mert kickboxban történetesen ő a jobb.

Mit jelent ez a posztra lefordítva? Férfi+nő relációk terén a szintbéli hiányosságokat _semmivel_ nem lehet kompenzálni, ez az, amit a posztírónak 24 évesen már észre kellett volna vennie. Az egyetlen járható út esetében is csak a szintnövelés lehet, ami viszont az alacsony termete miatt a szokásosnál hatszor nagyobb kihívást jelent.

Azt írja, pozitív és negatív kritikákat egyaránt fogad, de én mégsem adok neki tanácsot, mert egyelőre túl gyengének tűnik az Igazság terhének elviseléséhez.
http://csajokespasik.blog.hu/2014/11/27/nem_akarok_konfrontalodni_a_pasijaval..
Father Justice ♋ 2014.11.27 09:50:41
@Madpapa: "A sok pénz a lusta nőket bűvöli el. Egy sikeres, sokat dolgozó nő számára egy jómódú férfi bónusz, nem mentőöv!"

Ez a faszi csúsztatásból is tarthatna tanfolyamokat: nem tudom, hol múlik a siker és a jómód kizárólag a szorgalmon, de valószínűleg sokan szívesen odaköltöznének már holnap. Azt is megkérdezném tőle, hány sikeres (mondjuk az átlagnál ötször jobban élő), sokat dolgozó nőt ismer, aki nem medúzásodik azonnal egy Bugatti Veyronnal érkező férfi láttán ugyanúgy, mint nincstelen társai.

Az ilyen szövegekkel biztosan sok önbizalmat lehet önteni azokba a diplomás nőkbe, akik napi 8-10 órában dolgoznak, egyedülállóként mégis hónapról hónapra kell élniük, hacsak nem fogják vissza drasztikusan a kiadásaikat. Meg nyilván meg lehet nekik magyarázni azt is, hogy mentőövet használni csúnya dolog, ezért fanyalogva tolják el maguktól, ha ilyesmi sodródik eléjük a szürke hétköznapok tengerén hánykolódva.

Mindenesetre amíg vannak, akik álmélkodva hallgatják a merőben szokatlant - míg rá nem jönnek, hogy életszerűtlen bullshit az egész -, addig befolyik egy kis zseton, és ki tudja, a fejtágítók szüneteiben talán a magasabb szintű résztvevők közül is sikerül levarrnia egyet-kettőt. Az meg már adhat okot némi önbizalomra. Neki.
http://csajokespasik.blog.hu/2014/11/26/engem_kevesen_birnak..
Father Justice ♋ 2014.11.26 09:50:00
A jó hír, hogy egy tömeggyilkos is tud kedves lenni, amikor az érdekei úgy diktálják.
A rossz hír, hogy attól még ugyanaz a szarszemétszaralak marad.

Az emberek többsége az utóbbit hamar felismeri, így nincs mit csodálkozni azon, hogy a "szádba szarok, aztán elnézést kérek" típusú véglények kénytelenek folyamatosan új kapcsolatokat kialakítani ahhoz, hogy mindig legyen valaki, aki egyáltalán szóba áll velük. Pontosabban, hogy ezek között legyen nullánál nagyobb önbecsülésű, épelméjű ember is.

Egyébként egy másodperc alatt megszámolhatja bárki, hány olyan bunkó nőt ismer, aki ténylegesen bunkónak tartja saját magát, nem pedig "szókimondónak", vagy "ami a szívemen, az a számon" típusnak. Az eufemizmus itt csupán játék a szavakkal.

A tuti alternatíva társkeresés helyett, amit a posztírónak javasolni lehet, ha a jellemfejlődés nem opció: kutya. Az akkor is a tenyeréből fog enni, ha naponta belerúg hatot.

A fickó szándékai egyértelműek: kiderítette, hogy a nő a pökhendi, lekezelő stílusa miatt a társkeresőn sem arat nagy babérokat, pedig ott nőként aztán nagyon gáznak kell lenni ahhoz, hogy ne legyen több tucat kapás naponta. Mivel őt is lealázta már egyszer, nyilván csak eseti sunázásban gondolkodik vele, erre viszont pont jó lehet - pláne, ha ő sincs válogatási helyzetben a nem túl magas szintje miatt.

Ilyen szempontból kapóra jön, hogy a hülye picsa máris megpróbálja elhitetni magával, hogy a hasonlóan bunkoid személyiségük lesz a közös pont, amire majd az egész klasszik kapcsolatot fel lehet húzni. Így Józsinak sem hazudoznia, sem csengetnie nem kell a néhány patron ellövéséhez, amit egy ilyen nőre egyáltalán érdemes rászánnia.

Ha a nőnek csak a szája nagy, de a bántalmazáshoz nyúl, nem történhet károsodás.
http://csajokespasik.blog.hu/2014/11/20/a_parom_felelotlen_es_noket_gyujt..
Father Justice ♋ 2014.11.20 16:21:14
@Lord Papírsárkány: @Bundabandi (Cookie Bunny): A telt, szép ívű ajkak szexik, a vékony száj általában jellegtelen. A kacsaszájúak ezért az utóbbit akarják az előbbivé alakíttatni, csak pechjükre még nincs olyan technológia, amivel ezt normálisan meg lehetne oldani. Viszont mivel még a félresikerült próbálkozások is bejönnek épp elég férfinek - vagy legalábbis épp eléggé figyelemfelkeltőek, hiszen a luficsöcs önmagában már nem nagy kaland manapság -, jobb híján bevállalják azt is.
Father Justice ♋ 2014.11.20 16:32:32
@Komrob: Mármint mi miatt? Hogy még nincs olyan technológia, vagy hogy sok férfinek bejön a kacsaszáj is? Azért abban, hogy a péntek jó, velem is egyet lehet érteni.
http://csajokespasik.blog.hu/2014/11/17/az_se_baj_ha_a_lany_90_kilos..
Father Justice ♋ 2014.11.17 10:02:34
@Komrob: Attól függ mit értesz "együtt lenni" alatt.

Ha klasszikot, arra önmagában nyilván kevés, de a minőségi sunázáshoz kiváló alap. A nők többsége ilyenkor egyébként sem magától az autótól ájul el, hanem egyszerűen ezt tekinti az anyagi helyzet elsődleges indikátorának, azaz jó gazdatestet jeleznek a szenzorai. Ezt Becsülesnepper valamivel visszafogottabban jelzi is a válaszában.

(Persze vannak olyan csajok is, akik szimplán az aktuális buli legmenőbb csávójával akarják sunáztatni magukat az éjszaka végén. Egy vidéki szórakozóhelyen, ahol viszonylag kicsi a konkurencia, nagyon fiatal és felszínes nőkkel ez is működik.)

Természetesen ha Józsi az összes megtakarítását egy Audi TT-re lövi el, de közben két lakótárssal nyomorog egy kis albiban, akkor ügyesen kell színészkednie és szerveznie ahhoz, hogy pusztán a gépjármű segítségével zsinórban varrhassa le a jobbnál jobb nőket. De ez sem lehetetlen, hiszen ha minden nő csak nevetne az ilyen műmájereken, akkor nem is lehetne ilyen tanácsokat kérő férfiakkal találkozni lépten-nyomon.

Szóval van rá igény.
http://csajokespasik.blog.hu/2014/10/30/viki_nem_no_csak_egy_lyuk..
Father Justice ♋ 2014.10.30 10:37:05
@Bundabandi (Cookie Bunny): Természetesen.

Ez a kétféle sorrend nem cáfolata annak, hogy összesen kétféle ok van, ellenkezőleg, megerősíti azt, hiszen kettőnél több ok esetén kettőnél többféle sorrendet lehetne felállítani. Három különböző ok esetén mindjárt hatfélét.

Egyébként ha a sorrend a prioritásokat jelöli, a nők esetén még a két valódi ok hierarchiája is erősen vitatható. A nők is ugyanolyan szívesen dugnak pusztán élvezetből, mint a férfiak, de ezt a szerelem illúziójával megvezetett, sunakontrollal irányított kényelmi állandóknak ritkán kötik az orrára. Ugyanis élvezeti okokból többnyire nem velük dugnak, hanem azokkal a sunátorokkal, akiknek az esztétikai szintje a sajátjukénál legalább kettővel jobb.
Father Justice ♋ 2014.10.30 10:38:35
@Pillanatragasztó: 1) élvezeti okokból 2) "szerelemből" ( = érdekből).
Egy másik blogon a minap, komoly vita alakult ki arról, hogy az első randin fizessen e a férfi, vagy sem. A nők egy része hevesen ostorozta azokat a pasikat akik nem nyitják ki a pénztárcájukat az első találkozón. A smucig volt a leggyengébb jelző :-) Véleményem szerint nincs abban…..
Father Justice ♋ 2014.10.25 22:57:20
@gabocaboy: Van egy rossz hírem: az életben ez a standard férfi-nő kapcsolat. Amire (feltételezésem szerint) gondolsz, legfeljebb a mesékben és a romantikus filmekben számít standardnak.

@Kytia: Szerintem a kölcsönös, 100%-os lelkesedés is csak szükséges, de nem elégséges feltétele a boldog kapcsolatnak.

Két 20 éves közötti, néhány hétig / hónapig tartó, kötöttségektől és kötelezettségektől mentes, a vad dugásokban és közös őrültségekben kimerülő viszonyhoz persze elég az is - de gondolom, most nem erről beszélgetünk.

Amikor a lelkesedés is csak 80%-os, az számomra nem az a szint, amikor évente kétszer eszembe jut, hogy húdejónő a Jessica Alba, hanem az, amikor dugásonként kétszer jut eszembe, hogy húdejónő a Jessica Biel, és bárcsak inkább őt sunáznám. Mindig.

Ha a lelkesedés 100%, akkor _sosem_ jut eszembe, hogy miért nem XY a feleségem, és Jessica Biel jónősége is csak akkor, amikor egy filmben meglátom. Ugye, mennyire más hangja van?

Mondjuk J.A. nem is az a nő, aki után egyáltalán megfordulnék az utcán ( www.x17online.com/images/photo-sets/conv/albadrink050710_X17/albadrink050710_37-full.jpg ), dehát ízlések és pofonok.

"Ha ennyire és ilyen napi szinten elégedetlenek, úgysem maradnak sokáig együtt."

Pontosan a fenti okokból kifolyólag maradnak együtt (kulcsszó: felerezsi). Hogy sokáig vagy sem, elsősorban attól függ, hogy milyen hamar talál valamelyikük egy ideálisabb kényelmi állandót..

..vagy egy hasonló szintű, de 90% fölötti lelkesedést előidéző jelöltet.

Így működik a piac.
Father Justice ♋ 2014.10.26 20:11:56
Néha szórakoztató az egymás mellett elbeszélést olvasni, de most már hadd közvetítsek a két fő kérdésben.

I.

Amikor egy nő arról beszél, hogy a fasz sincs ingyen, akkor valójában arra gondol, hogy a _kívánatos_ fasz nincs ingyen, azaz amelyik tulajdonosa a saját esztétikai szintjénél legalább kettővel jobb. Egy 10/6-os nő ugyanis annyi 10/6-os faszt kap ingyen, amennyit csak akar. A 10/8-asért viszont már 'fizetnie' is kell - igaz, nem a szó szoros értelmében -, így totális ingyenességről valóban nem beszélhetünk.

Ha az átlagnő csak dugni akar felfelé, akkor erősen kihívó ruházatban, kikenve és rámenősen kell rámozdulnia a menőbb hímekre a szórakozóhelyeken. Alternatív / kiegészítő megoldás: tetszőleges mennyiségben bevállalni olyan dolgokat az ágyban, amiktől a nők többsége vonakodik. Ebben az esetben a számára kívánatos fasz(ok) ára az lesz, hogy rossz híre lesz, sokan ribancnak fogják tartani.

Ha klasszikra sem éri be 10/8-asnál gyengébbel, akkor az ár a stresszelés (félrekúr-e nálam jobbakkal?), aggodalmaskodás (mikor talál nálam ideálisabb kényelmi állandót?) és a folyamatos megaláztatások (nyitottkapcsi bedobása, eltűnések, lábtörlőként kezelés, stb.) miatti kesergés kombinációja, azaz "lelki" jellegű lesz.

De mindez az önként vállalt szenvedés harmatos picsafüst ahhoz a ropogós bankjegyekben kifejezhető árhoz képest, amit a 10/6-os külsejű Józsinak gyakran akkor is meg kell fizetnie, ha megfelelő önkritikát gyakorolva a 10/6-os külsejű Julcsit szemelte ki magának. (Esetenként akkor is, ha Julcsi a lehúzást lófasszal sem viszonozza - csak hogy ismét kapcsolódjunk a poszthoz is.)

II.

A barátnők szemét (?) legjobban megnedvesítő pasik szintjére az unalmasságuk semmilyen hatással nincs, ugyanis nem Descartes életművének minden részletre kiterjedő megvitatását, hanem orbitális keféléseket képzelnek el velük. Szóval ez kb. annyira vehető komolyan, mintha egy férfi arról panaszkodna, hogy a 10/9-es barátnői csak közepes húslevest főztek, ezért összességében mégiscsak a 10/6-os konyhatündérek a jobbak.

(Ha ehhez hozzávesszük azt az elemi tényt is, hogy a nőket mindig a foglalt férfiak izgatják jobban, nincs is miről beszélni.)

A szintek rendszere az a váz, amire a járulékos tulajdonságok (emberi értékek, intelligencia, humor, stb.) ráfeszülnek, egyfajta textúrát adva neki. Amíg azonban az emberek 95%-a sokkal szívesebben választja / választaná a hejjes tökfilkót a sziporkázó átlagjózsi, és az agyhalott bombanőt a jólelkű kisbálna helyett, minden kapcsolat elemzését a váz vizsgálatával célszerű kezdeni. Legtöbbször ez is elegendő a konstrukció tökéletes kiértékeléséhez, amikor pedig nem, jöhet a textúrázás.

Előbb a kávé.. aztán jöhet a radar.
www.youtube.com/watch?v=DkWKWObXZXg
Father Justice ♋ 2014.10.27 12:28:54
Az önigazolás leleplezése előtt iktassuk ki a rendszerből ezt a fajsúlyos csúsztatást: "..minél szebb nőkkel randizva győződjön meg róla, hogy ő a legjobb faszi a világon...."

Senki nem azért randizik szebbnél szebb nőkkel, hogy meggyőződjön arról, hogy ő a legjobb faszi a világon, hanem mert a szép nők vonzóbbak, mint a rondák, ezért velük nagyságrendekkel jobb élmény együtt lenni a szó szoros és tágabb értelmében is. A nők is hasonló okokból akarnak jobbnál jobb faszikkal randizni. A legjobb fasziságról / nőségről ezzel a módszerrel eleve lehetetlen is meggyőződni, mert ehhez hitelesített összehasonlítási alap kellene a konkurenciával. Arról az apróságról nem is beszélve, hogy a randizás még nem jelenti azt, hogy bármelyik fél jól teljesített: ilyesmit csak az első dugástól kezdődően lehet egyáltalán emlegetni is.

Ez olyan, mintha azt mondanám, azért eszem vegyes gyümölcslevest, sült pulykamellet vegyes körettel és francia salátával zsíros kenyér helyett ebédre, mert be akarom bizonyítani magamnak, hogy én azt is megérdemlem és kiváló az ízlésem is. Nem. Azért eszem azt, mert az finomabb és megengedhetem magamnak. Ilyen egyszerű ez.

A férfi-női relációkat 100%-ban a szaporodásból, vagy specifikusan az utódgondozáshoz kapcsolódó totális önzetlenségből levezetni abszolút béta hozzáállásra vall.

Nincs ezzel gond, szükség van erre is, de aki brutálisan őszinte magához, az jól tudja: 10 év keresgélés után megállapodni egy nemronda nő mellett, aki maradékelven rá fanyalodott, nem a maximum, amit élete során a nőkkel való érintkezéseiből kihozhat, és amire 60 évesen elégedetten emlékezhet borozgatás közben.

Ha pedig végül családot alapít, mégiscsak kellemesebb ezt egy magas szintű ÉS emberileg is megfelelő nővel megtenni, mint kizárólag a - vélt vagy valós - belső értékekre és a teljes önzetlenségre felhúzni azt az érvrendszert, miszerint minden férfi egész életében egy bármilyen külsejű, ellenben mentalitásban anyának való nőt keres, csak nem tud róla.

Itt kerül a képbe a szintnövelés kérdése.

Minden komment eljut a célba. Az már más kérdés, hogy a legtöbbet feldolgozás után szemantikai hibák miatt visszadobja a rendszer.
http://csajokespasik.blog.hu/2014/10/10/a_terfigyelo_kamerak_es_az_oralis_szex..
Father Justice ♋ 2014.10.10 11:59:02
Father Justice ♋ 2014.10.10 12:07:52
@hany eves a kapitany: Ezt nem tudom, miből sikerült levezetni.

Természetesen vannak normális ÉS kellemes megjelenésű nők (igaz, ők vannak kisebbségben), csakhogy az elsődleges szűrőfeltétel náluk sem a "normálisság", hanem a szint.

Pontosan az ilyen nők létezése miatt javasoljuk a posztírónak, hogy lépjen szintet, és új dimenziók fognak megnyílni előtte. Nettó cinizmus lenne azt tanácsolni, hogy azért lépjen szintet, mert akkor az átlagos külsejű manipulatív picsák mellett már átlagon felüli külsejű manipulatív picsákra is jó eséllyel pályázhat.
Father Justice ♋ 2014.10.10 12:08:26
@Bundabandi (Cookie Bunny): Szerintem az életből.
http://csajokespasik.blog.hu/2014/10/09/tul_a_baratnosegen..
Father Justice ♋ 2014.10.09 16:01:16
Father Justice ♋ 2014.10.09 21:13:18
Az egyszerűen nem igaz, hogy a nők többségénél az érzelem nem elválasztható a szextől.
Minden további nélkül dugnak ők érzelmek nélkül is, ha kellően nagy a medúzafaktor, azaz a sunátor esztétikai szintje elég magas. A 30-as nők kb. 90%-ának volt már legalább egy egyéjszakás kalandja - akkor miről is beszélünk?

A vegytiszta élvezkedésben viszont mindig olyan hímek a partnereik, akiket nem tudnának sunakontrollal irányítani, / befolyásolni. Nem nehéz kitalálni, kik ők: akik legalább 2 szinttel jobbak náluk. Mivel ezek a férfiak bármikor kapnak ilyen szintű nőket eseti jelleggel és állandóra is, röhögve odébbállnak az első manipulatív (pl. sunamegvonás-jellegű) próbálkozásnál.

Összességében tehát azt lehet mondani, hogy a nők többsége a szexet élvezkedésre és az érdekérvényesítés eszközeként párhuzamosan használja, csak két markánsan megkülönböztethető célcsoporttal. Kisebb hányaduk az, akik kizárólag az előbbire (hardcore golddiggerek), és még kisebb, akik csak az utóbbira, de nem szintezve (fehérmájúak).

Fontos még megjegyezni, hogy a stratégia rendszerint időben változó: ahogy a nő öregszik, és ezzel párhuzamosan exponenciálisan csökken a piaci értéke, egyre kevésbé tudja a suna révén megszerezni mindazt, amire vágyik (de semmi köze a szexhez). Emiatt a milfeknél már jelentősen eltolódik a motiváció az érdekmentes élvezkedés irányába. Megtanulják arra 'használni' a szexet, amire való, még ha lényegében szükségből erényt kovácsolva is.

Mindezek alapján már tökéletesen látható, miért zavarja a nőket a bevallottan csak sunázási szándékkal visszatérni akaró exek viselkedése valójában. Szó sincs a társ - nem társ feeling közötti különbségről, és az ebből eredő rossz érzésekből. Egyszerűen az nem fekszik nekik, hogy az a férfi, akit addig minden további nélkül tudtak a pina erejével irányítani, a második felvonásban már csak a sallangmentes - és igazságos - szexért szexet konstrukcióban lenne érdekelt.

Márpedig azt nem neki tartogatják, hanem azoknak a csúcskanoknak (ez természetesen a nő saját szintjéhez mérten értendő), akik már az első perctől kezdve annak az előnyeit élvezhetik.

Nagyjából ennyit a "kihasználásról" - és ami mögötte van.
http://csajokespasik.blog.hu/2014/10/01/beszippantott_mint_egy_fekete_lyuk..
Father Justice ♋ 2014.10.01 14:26:14
@Szöszi 27: Mert akikkel legalább dugnának - pontosabban akikkel a posztíró-féle balfaszok felhőztetése közepette dugnak is -, legalább két szinttel jobbak náluk, ezért egy Bambira sem kell meghívniuk a fasztarisznyáikat hétvégén, nemhogy aszalt szilvás barnamártással kombinált hátszínszeletre. Márpedig az utóbbi finom.
Father Justice ♋ 2014.10.02 09:20:29
@Szöszi 27: Kb. tízezerből egy nő mondhatja el magáról, hogy olyan faszija van, akivel tényleg szívesen dug (külső: legalább 10/9), ÉS aki mindig puccos helyekre viszi vacsorázni. Ez egyszerűen abból a tényből ered, hogy nagyon kevés ennyire magas szintű férfi van, ráadásul ők viszonylag sűrűn cserélgetik a nőiket. Arról nem is beszélve, hogy az átlagon felüli (10/7) nőkre rá sem néznek: náluk is a 10/9-es szint a belépő. Nem vagyok meggyőződve arról, hogy a posztban szereplő nő ebben a ligában játszik.

A fent felvázolt konstrukciót viszont bármelyik 10/7-es nagyvárosi nő komolyabb erőfeszítések nélkül meg tudja valósítani: kötetlen, anyagiaktól mentes kúrogatások a legalább 10/8-as, de preferáltan 10/9-es esztétikai szintű, zömében csóró sunátorokkal, a tökátlag szintű, ellenben lelkes és nagyvonalú balfaszok módszeres, folytatólagos lehúzása közepette.

Best Of Both Worlds: BOBW scenario.
http://csajokespasik.blog.hu/2014/09/25/nem_akarom_elveszteni_ot..
Father Justice ♋ 2014.09.25 09:11:44
Father Justice ♋ 2014.09.25 13:22:44
@Bundabandi (Cookie Bunny): Talán inkább azért, mert a férfiakra a klasszikus vezérelvek közül csak a költséghatékony sunázás jellemző, mint univerzális (a nagy többségre érvényes) alapigazság. A többi javarészt a nők stratégiájának részét képezi.
http://csajokespasik.blog.hu/2014/09/19/az_egomnak_kellett_ennyi_ferfi..
Father Justice ♋ 2014.09.22 10:38:43
@Sadist: Valószínűleg szóba állna.. 30 fölött, amikor maradékelven megállapodik.

"Kérd meg, hogy írjon egy listát arról a tíz dologról, ami által úgy érzi, szeretve van."

Pláne, ha a mintapincsi előreláthatóan sok terméket tud majd biztosítani erről a listáról neki.