Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Blockbustervideokölcsönző

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Big Tits Lauren 2018.08.27 03:05:00
Blockbustervideokölcsönző 2018.08.31 07:38:07
Most biztosan azt gondolod, hogy te teljesen tisztában vagy a divattal és te bizony nem követsz el semmilyen stílusbakit. Sajnos az az igazság, hogy attól mert nem veszed fel a hírhedt ’szandál-fehérzokni’ kombinációt ami valljuk be, nyilvánvalóan a történelem egyik legnagyobb stílushibája, még…..
Blockbustervideokölcsönző 2018.01.16 12:30:36
@octy: És azt ki határozza meg, hogy mi az igényes? Te? Vagy egy meleg divatbuzi? Vagy egy kedves divattervező hölgy?
Én jól és kényelmesen akarom magam érezni azokban amit felveszek és nem másoknak tetszelegni.
Blockbustervideokölcsönző 2018.01.16 12:32:35
@EU zászlót mindenhova!: És azt ki határozza meg, hogy mi az igényes? Te? Vagy egy meleg divatbuzi? Vagy egy kedves divattervező hölgy?
Én jól és kényelmesen akarom magam érezni azokban amit felveszek és nem másoknak tetszelegni.
Vannak dolgok, amik a statisztikák szerint az esetek 10 százalékában következnek be. Pl.: - a daganatos megbetegedések 10 százaléka vírusos eredetű.- a kifogott halak nagyjából 10 százaléka kerül vissza selejtként az óceánba. - és ha Vodafone előfizető vagy, akkor 10% az esélyed arra, hogy…..
  Egy évvel a választások előtt dübörög a kormányzati kampány. Körzetünk jelenlegi képviselője - Harrach Péter úr - bejelentette, hogy nem indul egyéniben a következő választáson és ugyanezzel a lendülettel kijelölte utódját, Rétvári Bence államtitkár úr személyében. Rétvári úrnál megy a…..
Sok férfi vélekedik úgy, hogy neki nem kell elegánsan, ízlésesen öltöznie. Megfelelő a munkába, magánéletben a mackó és az agyonviselt póló. Ha ugyan azt az életet akarják folytatni, akkor persze. Én azt tapasztaltam, hogy ezzel a gondolkodással, többet vesztenek, mint nyernek.…..
Az enyhe kifejezés, hogy a visszájára sült el a sajtótájékoztató, amit a simicskázós plakátok miatt tartott a Fidelitas salgótarjáni szervezete.  ..
Blockbustervideokölcsönző 2017.05.12 10:47:41
@Ballib Cenzúrázók Réme 27:

Mennyit kaptál ezért az értelmes hozzászólásért? Valamiből neked is meg kell élni, ha már az agyadat sikeresen kimosták.
Emlékszünk még a jó öreg autóstáskára ugye? Ami egy kisméretű, az iratokat és apró kis tárgyainkat gondosan őrző, általában egy csuklópánttal is kiegészített képződmény volt. Azaz nem volt, van - hiszen még most is bőven fellelhető az utcán, és kapni is lehet belőle…..
Blockbustervideokölcsönző 2014.10.09 16:58:00
Blockbustervideokölcsönző 2014.10.09 16:58:04
Így ránézésre valami északi popot, nem? Szintipop, egyénien, éterien eladlolva vagy valami zongorázgatós, gitározgatós muzsikát. A lány projekthez használatos művészneve az, hogy Myrkur. Ez még nem visz közelebb a megfejtéshez, bár egyesekben elkezdhet valahol, az agy eldugott…..
Slovensko, do toho! Hülyemagyarok 2014.08.25 11:58:22
Avagy, "mit szuszogtok, mint tót a pinában?" Itt az újabb magyar hiszti, villámgyorsan elterjedt a Facebookon Peter Oravec szlovák szlengszótára, amelyet idén adott ki a prágai Maxdorf kiadó. A hír hallatán egyrészt szomorúan vettem tudomásul, hogy már húsz év eltelt a Braňo…..
Blockbustervideokölcsönző 2014.08.26 14:29:29
Mitől nem működik hosszútávon a 90 napos diéta, azaz, mivel teszed a lehető legrosszabbat a szervezeteddel. Néhány éve a nagy kilencven napos csodadiéta-hullám nagyon sok fogyni vágyót magával ragadott. Akkoriban emlékszem, jó pár ismerősöm kipróbálta és a mai napig van,…..
2013. november 30-án megrázta a világ közvéleményét a hír, miszerint a neves amerikai színész, Paul Walker halálos autóbalesetet szenvedett a kaliforniai Valenciában. Barátok és rajongók sokasága gyászolja a szerencsétlenség két áldozatát. A sors gonosz fintora, hogy Walkernek…..
Eddig sem ment rosszul Tóth Gabinak, ebben az évben azonban az ország egyik legfoglalkoztatottabb sztárjává lépett elő. Olyannyira, hogy őt ültették az X-Faktor mentori székébe is, Alföldi Róbert, Szikora Róbert és Geszti Péter mellé. Mint arról már eddig is szó volt, a mentori…..