Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Glasting

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagyon sok nő csúszik el ott a társkeresésben, hogy túl sok elvárása van a másik nem iránt, miközben végig sem gondolja, hogy ő mit tud nyújtani, hogy ő maga milyen. Vajon miért pont ő kellene egy álompasinak, aki után ezrek rohangálnak? Vajon mivel tudná megfogni, ha lenne is…..
Glasting 2013.07.01 19:46:17
@magnum560: Egyszerűen, természetesen. Ha nem válaszol, akkor egyértelmű, hogy nem őt keresed. Lépj túl rajta, keress mást. Nem érdemes rá, hogy órákat (napokat) rágódj a dolgon. Adj esélyt másnak. Annak, aki értékeli az őszinteséget. (Bár őszinteségre a legtöbb férfi képtelen, de ha Te kivétel vagy, akkor egyszer, valaki boldog lesz melletted.) Aki pedig nem válaszol, az keressen tovább, keressen mást, és ha szerencséje van, megtalálja. Te pedig ugyancsak keress mást, és ne vonj le általánosítást, mert az sértő, és elriaszthatod azt, akit érdemes lenne megismerned.
Glasting 2013.07.01 20:55:17
@magnum560: IGEN vagy NEM; MINDENKÉPP :) Valóban nem a türelmes, gyengéd férfira vall:)
De ha ilyen vagy, akkor ok. (Bár szerintem ez már a sokadik nem válaszolós levél után jött.)
Vagy elfogad valaki olyannak, amilyen vagy, vagy nem.
Ne akard túl erősen, és egyszer csak megkapod a sorstól :)
(Ha nem kapod meg, akkor a GPS-es Andreát tudom csak idézni: ÚJRATERVEZÉS!)
Glasting 2013.07.01 21:00:15
@dba: Egyetértek. Meggyőződésem, hogy én sem a Randivonalon találom meg az úgynevezett Igazit. De azért egy-egy próbát megér. Ennyi.
Aki maga nem tanár, vagy nincs a közvetlen közelében tanár, fogalma sincs, mi mindent rejtenek a munkaköri kötelességek. Csak azt látják, megtart 22 órát egy héten, szabad egész nyáron, lógatja a lábát havi száz nettóért. Aki még nem tanár, de felmerült a lehetősége, hogy…..
Glasting 2013.05.26 13:22:28
@Masni: Kritizálni lehet. De okkal csak az kritizálhat, aki legalább próbálta, tudja miről van szó. Lelkiismerettel. Tudom, sok olyan tanár van, aki nem hogy 111 teendőt nem végzi el, de 11-et sem. Viszont több év tapasztalat után azt mondom, csinálja lelkiismerettel az, aki kritizál, mert az tudja, hogyan kell, hogyan érdemes nettó 94-ért. (a volt állásom még mindig, illetve újra üres - fél évig bírta az, akit felvettek)
Glasting 2013.05.15 23:40:07
@Masni: Én is tanár voltam. Nettó 94 ezerért. Most a dupláját kapom, és hidd el, ha 5-6 óra körül megyek haza, akkor is könnyebb és jobb most. Nagy balgaság lelkiismeretes tanárnak lenni... De Te kipróbálhatnád... Ezt érdemelnéd.